יש לי ספר שירה חדש

oshra11

New member
יש לי ספר שירה חדש

אנתולוגית שירה. רוצים לנחש איזה? (+: אשרה.

oshra11

New member
אז ניחשתם נכון.

איציק - חתולה זה אומר שאתה מתחבא מתחת לשטיח ושותק? אז ככה - התאכזבתי לגלות ששמונה מעשרה כותבים שהשתתפו בספר כבר אינם פעילים בפורום. נהנתי מהמון המון שירים. מקצתם הכרתי מהטאגליינס. היה לי אחר צהריים של הנאה מרוכזת. שבו את ליבי (לפי סדר הופעתם בספר): עונות חיי - קסנדרה כל שירייה של מירה טנצר ובמיוחד קלוני שחור על לבן לא מבינה בקסמים - סנדרלין ככה בא לי - קאיה היית לי כסערה - קאיה שפת אימי - איציק ועוד ועוד ועוד ועוד לא קראתי הכל. תודה רבה לכם!!!! אשרה.

קסנדרה*

New member
אשרה יקירה, אז ככה ../images/Emo13.gif

איציק, פו ואנוכי עדיין כאן
במפגש, תיפגשי 2 כותבים נוספים, והגענו כבר ל-5
יתר חמשת הכותבים - 2 מבקרים כאן לפעמים (מעורפל ואריה במדבר) ושלושה נדדו לעולמות רחוקים
קסנדרה

oshra11

New member
ומי זו פו?

לא ראיתי בספר מישהי שצויין שכינויה פו.... אשרה.

קסנדרה*

New member
אשרה, בפורום זו ופו היה אומר

והיא פרסמה שיר רק לפני כשבוע. בספר היא מופיעה בשמה אתי , תפגשי אותה בפורום וגם במפגש. קסנדרה

oshra11

New member
אהה, זה לא כתוב בספר...

מהפורום אני מכירה אותה ואני גם זוכרת את שירה האחרון לטובה (השמים עומדים ליפול). בספר עוד לא הספקתי לקרוא בעיון את יצירותיה אבל כבר לכדה את תשומת ליבי היצירה "בימי נערותי". לאט לאט. אני עוד אקרא בעיון כל שיר ושיר בספר. אשרה.

Yishai A

New member
אני רק שאלה

מהו אותו מפגש? האם אפשר להצטרף אליו? ומתי יצאה האנתולוגיה? (זה מה שקורה שקוראים-כותבים-מגיבים רק בפורום המקצועי, ושוכחיפ שקיים גם פורום חברתי :) ישי

aiziq

New member
איזה כיף לקרוא../images/Emo13.gif

בהתחלה הפלת לי את הלב "התאכזבתי"... אח"כ רחב לבבי
וכן, גם אני מתגעגע לחבורת הכותבים והלוואי ונרים שוב את הפרוייקט למהדורה ב' עם כותבים חדשים ( אני כמובן רותם את עצמי מראש לכל משימה שתתבקש) איציק.

למעלה