יש לי סנגל!

The Flash

New member
יש לי סנגל!

היי חבר'ה יש לי סנגל חדש בן 10 שבועות! חמוד!! הוא בנתיים מטייל בכלוב מטפס ומסתכל אוכל את התערובת ששמתי לו כמו גדול גם דיי שקט מצייץ לפעמים הכנפיים שלו עדיין לו קוצרו כי המגדל אמר שהוא עדיין לא עף אז כדאי לי לעשות את זה כבר? יש דרכים מיוחדות שאני צריך לטפל בו?

hoolon

New member
יפה מאוד

מזל טוב על הסנגל, זה תוכי מוצלח. תחתוך לו את הכנפיים בזהירות אם אתה יודע איך לעשות את זה ועד איפה לחתוך, בגיל כזה הוא לא יעשה לך בעיות אז אתה יכול לחתוך. שים לו בכלוב לחם רטוב במים ויהיה לו קל מאוד לאכול את זה, אתה יכול אפילו להאכיל אותו בפה עם חתיכות לחם רטוב, ככה תיצור איתו קשר. תשחק איתו כדי שיתרגל אליך, לפעמים הם קצת עוינים עד שהם מכירים את המקום ואת האנשים, פשוט תשחק איתו, ואל תשכח להפוך אותו על הגב מדי פעם כדי שיתרגל לכך ובעתיד יהיה אפשר לגעת לו בכנפיים ובכל הגוף. לי היה סנגל שנתיים, מה שמיוחד אצל התוכים האלו זה שאם תפתח את הפה ותסגור אותו במהירות כמה פעמים(תעשה קול של נשיקות) התוכי יגיב ויעשה אותו דבר והעיניים שלו יהבהבו.. תנסה את זה ואם הוא לא מגיב לזה עכשיו אז תעשה לו את זה כשהוא יהיה קצת גדול יותר, כשעושים להם את זה הם כאילו הופכים להיות שיכורים וחברותיים.

מרוצה?!

היי גבר גבר זה אלעד "אח שלך"
(רק יניב יבין את זה) מרוצה מהכלוב?

The Flash

New member
תודה hoolon ואלעד

אני אנסה את מה שאמרת hoolon תודה רבה! אלעד עזרת לי מאוד מה הייתי עושה בלעדייך אח שלי

רואי

New member
מזל טוב!!!../images/Emo127.gif

בחירה מצויינת! הנה לך מאמר בנושא הסנגל- כל מה שרצית לדעת: http://www.tapuz.co.il/forums/main/articles.asp?id=781&art_id=11 שיהיה בהצלחה! אם יש שאלות אל תהסס לשאול...

The Flash

New member
יש לי כבר בעיה!

הוא עומד על העמוד עץ עם רגל אחת אני חושב שהרגל שלו נתקע קודם הרשת ברזל בתחתית הכלוב אז לא יודע מה יש.... מה לעשות?

The Flash

New member
לא הוא קודם ניסה ללכת על.....

תחתית הכלוב ובתחתית יש כזה רשת ברזל אז הרגליים שלו נתקעו בין העמודי ברזל והוא התעמץ להוציא אותם

bilbolim

New member
אולי

צריך רשת יותר צפופה, זה מסוכן רשת שהרגליים מסתבכות בהן.

תמונות מדהימות אבל!!!

תוציא משם את הבלון ומהר! זה לא טוב! אם הוא ינשך את זה, זה היתפוצץ עליו! וגם שלא יאכל את החתיכות הקטנות זה מסוכן! למה להשאיר את זה, תוציא הכי טוב

למעלה