יש לי סיפור שקרה לי

המדליק22

New member
יש לי סיפור שקרה לי

החלטתי לצאת לכמה ימים לנופש וחשבתי שיהיה נחמד ללכת לאיזה סאונה להרגע ואח"כ לג'קוזי..וכמובן שהמקום היה במיוחד לקהילתנו =) אבל כמובן לא הייתה לי מחשבה לעשות משהו...סתם ללכת ולהרגע,אחרי כמה זמן שאני נכנס כמובן הרבה דופקים מבטים ואני ממשיך בשלי ולא מכיר כלום וכאילו לא קולט רמזים...חחחח... היה בחור אחד שהתיישב לידי וגם הוא קצת ניסה לרמוז לי ועשיתי עצמי כאילו אני לא קולט...אחרי כמה זמן שהוא ממשיך החלטתי להפתח קצת ולשאול שאלות לגבי המקום.. ואח"כ הוא סיפר לי שהוא מהארץ הזו ומה הוא לומד ובן כמה הוא...ואני כמובן אמרתי לו מאיפה אני והרמז בשבליכם לא(לא מהארץ..חחח...כדי שלא יהרגו אותי..חחח) ובהמשך הוא אמר לי את שמו ואני אמרתי לו את שמי...שם מקוצר שלי...וכל השיחה אנחנו מדברים באנגלית...אחרי שאמרתי לו את שמי הוא התחיל לדבר בעברית...חחח..הייתי בהלם של החיים שלי =) ואני מההתחלה הייתי בטוח שהוא בן דוד..חחח...והוא הודה בפניי שהוא ידע מההתחלה שאני קשור לעם הנבחר..חחח...אתם לא מבינים איך הוא הכניס אותי להלם..זה המקום האחרון שהייתי מצפה למצוא בו מישהו מעמי ואילו הוא לא היה מתחיל אני בספק אם היינו מכירים,מקרה או רק מה'? =) מה אתם אומרים? איזה בחור זהב,דברנו ארוכות ולצערי בגלל שהוא בארון אין לו עם אף אחד לחלוק את סודו וכאבו ואמרתי לו שאני מבין אותו וגם אני באותו מצב והוא עכשיו פחות דתי...כבר שנתיים,אני בדיוק הייתי צריך להניח תפילין והצעתי לו אם בא לו...והוא אמר בכיף=) הוא זיכה אותי במצווה גדולה וכמובן הרגשתי מצויין שעזרתי לו להתקרב קצת חזרה לאבינו שבשמיים.

המדליק22

New member
אני גם זקוק לחיזוקים =(

לא פשוט להיות דיי לבד...אוווף רחוק מהארץ ומהעם שלי...אפשר לומר.

עצם זה שאתה מחזק אתה בעצמך מתחזק

ץיום יבוא והוא קרוב בעז"ה שתשוב לארץ הקודש, יתמלאו משאלות לבך לטובה ותראה ישועות רבות. שיהיה לך אחי היקר, חג פסח כשר ושמח, חג של גאולה (ממני המצפה לה...) פרטית וכללית וחג החרות (מהגלות ושיבה לארץ הקודש). אוהב מכל הלב ואיתך תמיד...

המדליק22

New member
אירופה

כן,עושים ליל סדר בגלות...רחוק מהמשפחה אבל לפחות נרגיש את אויירת החג ואוטוטו מסיים עם הניקיונות. מקווה שהשותפים שלי לא יכניסו לי חמץ...אני אראה להם מה זה..חחח

אירופה גדולה.‏ !.‏ ‏

כפי שזכור לי אירופה די גדולה אני גם הייתי כמה שנים בחו"ל ‏,‏ יש מצב שתגיד לנו באיזה ארץ אתה ? או שזה בעייתי.‏?‏

טיףטף2

New member
מגניב!

גמאני רוצה לחיות בגלות!!!רק שיש אינספור דברים שעומדים בפני החלום הזה

המדליק22

New member
אין דבר כזה "לחיות" בגולה...לחיות זה רק בארץ

אני גר בגולה,בארץ המגף,כאן בשליחות ולא כי סתם התחשק לי לברוח מהארץ...למרות שהייתי מאוכזב מהמצב וההתנהגות של האנשים בארץ אבל כאן גיליתי הרבה צביעות ושקר ואני מעדיף את ה"לא טוב" בארץ =) עם העם שלי.

טיףטף2

New member
אני בטוח שאם אתה באמת חושק בארץ

תוכל לחזור לפה. אם כבר גולה אז עדיף ארה"ב

המדליק22

New member
בע"ה,ארץ ישראל מקום 1 בלב שלי

עכשיו אני מבין את זה הרבה יותר טוב =) נסיים את השליחות כאן ונחזור...נקווה שאתפוס טרמפ ים הענן כשהמשיח יבוא,כך יהיה לי כרטיס חינם=) שבת שלום וחג שמח לכולם.

yuni9

New member
גם פעם גם היום

הגלות היא מוות. שעל התלמוד הבבלי נאמר במחשכים הושיבני כמתי עולם.

למעלה