יש לי סורק

תודה רבה על כל המחמאות...

יש למישהו הערות? חשוב לי מאוד לשמוע את דעתכם הישירה והכנה... בכל זאת אני בלחץ מהמחנים. אין לי בנתיים זמן לסרוק עוד. אפרת- מה דעתך? דעתך חשובה לי מאוד.. אני מנסה לחפש קישור על דה קוניג או עבודותיוולא מוצאת אז אם משהו מוצא- אני מאוד מעוניינת.. בייי

מאאיה

New member
הי

עבודות מעניינות מאוד אבל נוצר הרושם שאת מנסה כבר בגיל צעיר לתפוס את העולם ולנשסות להיות ציירת גדולה ולכן יוצאות לך עבודות לא משהו- את מחזיקה מעצמך יותר ממה שאת. לא הייתי מציעה לך לעבור את ההשפלה של בחינה שלא קיים הסיכוי (אם זו הרמה של כל העבודות שלך) שתתקבלי. חבל להחזיק מעצמך יותר ממה שאתה מאיה נ.ב. לא הייתי כותבת אבל רצית הערות

טוב

נחמד לשמוע פעם אחת משהו רע- אבל את יכולה ממש לפרט מה רע בציורים שלי ולא לזרוק ססמאות מפוצצות לאויר מבלי להסביר את עצמך? יש עוד משהו שמסכים עם מאאיה?

עטרה ב ט

New member
לא שאני מבינה במבחנים של בצלאל

אבל שמעי סיפור: מישהי שאני מכירה עשתה מבחנים לבצלאל למגמת העיצוב הגרפי או איך שקוראים לציור שם ולמגמת האדריכלות שם. וגם עשתה מבחנים לעיצוב פנים בויצו בחיפה וגם מבחנים לארכיטקטורה בטכניון כל זה עם תיק עבודות ועם המלצות מאיזה צייר חשוב שכולם מכירים שמכין צעירים למבחנים האלו. בקיצור, בבצלאל היא התקבלה בהצטיינות עם הצעות למלגה בויצו דחו אותה כי היא לא מספיק מוכשרת ובסוף היא הלכה לטכניון שקיבלו אותה רק ברגע האחרון שניה לפני תחילת השנה. בקיצור, לא רק שאני לא מבינה במבחני מיון, יש לי חשש גדול שגם אלו שבוחנים לא ממש מבינים בהם
ובקשר לציורים שלך, בעין הבלתי מקצועית שלי הם מאוד מצאו חן.

למעלה