יש לי סורק

יש לי סורק

אז אני אתחיל לשרשר פה את ההודעות שכבר סרקתי. נורא חשוב לי לשמוע את דעתכם הכנה כיוון שביום חמישי יש לי הצגת תיק עבודות.

איזה כיף!

אני כבר מחכה לראות, קודם כל תתחדשי על הסורק, והרוח כולו שלנו כי נוכל לראות קצת דברים שלך במיוחד אחרי הרמיזה המעניינת שקיבלנו בפרויקט המפלצת הדו ראשית... מחכה בקוצר רוח
אפרת

eranoz

New member
יעל היקרה עד מאוד

תתחדשי על הסורק את העבודות שאת מעלה בפורום את חייבת לשמור בפורמט jpg ולא בפורמט הbmp האיכותי יותר אך המאוד לא חסכוני תשמרי בjpg ואז גם תוכלי להעלות קבצים בפורמט יותר גדול. ההתרשמות שלנו תהיה הרבה יותר טובה כשניראה אותם בגדול ממש חבל.

עטרה ב ט

New member
יעל ! ../images/Emo124.gif את גדולה ../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

אהבתי מאוד. יש לי תחושה מהעבודות שלך שלא רחוק היום (על אף שאת צעירה) שתמצאי סגנון משלך וגם תגבשי את הסגנון ואת עצמך. הדברים שלך (בעיני) מאוד מיוחדים ומאוד מקוריים ומאוד מביעים משהו שנדמה לי שהוא את. בעיני, אגב, זאת אחת ההגדרות ל"אמנות". אני צופה לך גדולות

תודה רבה על התגובות

סבבה לקרוא דברים טובים עליי. ערן- כמו שאתה רואה אין לי מושג במחשב שלי כרגע אני בקושי יודעת להפעיל אותו ושום דבר לא מסתדר לי כולל הסורק ולכן הפסקתחי להעלות עבודות- אני יודעת שאני צריכה לשמור תמונות בפורמט JPG אבל אני קודם צריכה להתארגן עם עצמי ובעיקר עם המחשב. אבל בכל זאת תנסו להתרשם ולהגיב גם לגבי התמונות עצמם עטרה- נחמד תודה רבה חימם לי את הלב. מקוה לגדולות באמת. תשדלו להביע בבקשה כמה שיותר הערוץת (אפשר גם הארות) כיוון שביום ה´ יש לי שלב מיונים שני (איזה כיחף עברתי את הראשון...)לבי"ס לאומניות בירושליים ואני ממש מתלבטת לגבי איזה עבודות להעלות ואיזה- לא. בי לבנתיים- ואם אתם שואלים מה אני עושה בבית עכשיו- בכל זאת יום ו´ בלילה- אני חולה.... בי

oriel29

New member
ללא ספק, יש פה כשרון באויר ../images/Emo39.gif

עבודות מקסימות באמת...

תודה../images/Emo6.gif

בזמן שאני חולה אני כותבת עבודה בביולוגיה וכשממש משעמם לי אני באה לכאן- דרך אגב אתם יודעים איך מקבלים בבי"ס ציון טוב? בכל היומני קריה שלי למדשל אני מציירת בצבעי עיפרון איורים לספר ואז כותבת קטן צפו,ף וחלש על זה ובקושי מבינים משהו אבל זה נראה נורא מושקע...

DrorCh

New member
היי יעל

דבר ראשון שיהיה לך החלמה מלאה :) בהצלחה בשלב השני במיונים הציורים פה מאוד יפים הם נראים שונים בסגנון אבל בכל זאת אפשר לראות את חותמת היד שלך בציורים :) אני מבין שאת אוהבת לצבוע את בטוח מבינה בזה יותר ממני אני שונא לצבוע יש לי בקשה אחת ממך אם זה אפשרי בכלל... ישנה איוזשהי אפשרות שתסרקי את המכחולים שאת משתמשת בהם ? אני מאוד הייתי רוצה לדעת עם איזה מכחולים אני אמור להשתמש בצביעה באקריליק למשל או בצביעה בשמן

אני ממש מתביישת בנוגע למכחולים-

מטעמי קמצנות עשיתי קניה מסחרית של מכחולים של גן ילדים שעולים בממוצע 2-4 שקל ליחידה וכל פעם שהם נהרסים אני מוסיפה. בנוסף לזה יש לי 2 מכחולים "טובים" (ששוב נהרסו לי ואני צריכה לקנות) משיער דלק- וזה פשוט בגלל שכשאני מתחברת לציור אני כל כך נמצאת בתוך הציור ואני שוכחת מכל החוקים- ובניהם גם מהמכחולים. בעיקרון לצבעי שמן ואקריליק צירך מגוון רחב של מכחולים שמרביתם שטוחים משיער דלק בו נגיד מספרים 2,4,6,8,12 ומכחול עגול מספר 5 ו000 ושטוח נוסף שצריך להיות הכי איכותי שלך 0. תמונה- אני לא מצרפת מבושה... תודה על המחמאות (אתם גורמים לי להסמיק)

DrorCh

New member
את ממש לא צריכה להתבייש

תמיד כשאומרים לי שהצבעים שלי לא מקצועיים או המכחולים שלי לא למתאימים אני טוען שאילו היו נותנים אותם ללאונרדו דה וינצ´י הוא היה יכול ליצור איתם דברים מדהימים זה לא החומרים אלא מי שמשתמש בהם

eranoz

New member
דה קוניג בתחילת דרכו

צייר עם צבעי קיר והתוצאות היו מדהימות בסוף שנות החמישים כבר אמן ידוע ומשפיע הוא לא בחל במברשת סיידים בכדי להביע את הרעיונות שלו

למעלה