יש לי סוד

מיטללל

New member
יש לי סוד

אפילו כמה אבל אני מה זה לא הולכת לכתוב על זה פה
לאחר אי אילו שיקולים, מחשבות ואין ספור סערות פנימיות הגעתי למסקנה שאין אפשרות אחרת מלבד לקחת הפסקה מהמשחק "ראיון עם הערפד"... חשבתי על רעיון אחר... דיי מצויין! (מ- 1 עד 20, הייתי נותנת לו 6 בכיף
"זה הסוד שלי"
במהלכו איש פורום אמיץ מחליט לחשוף סוד כלשהוא מחייו (מ... שהוא עשה פעם אורגיה עם שלוש חתולים, שהיא שכבה עם 222 בנים, שיש לו אח תאום, שהיא אלרגית לקולה) ועלינו לנסות גלותו את הסוד ע"י שאלות. כמו: * הסוד קשור למשפחה שלך ? * מדובר באיזשהי סטייה שלך ? * בסוד מעורב עוד בן אדם ? * הסוד קשור לאכול ? וכדומה... המשחק נועד למטרת שעשוע וכדי שנכיר אחד את השניה יותר טוב
המתנדבת האמיצה הראשונה היא.... כה ציפיתי ליום , אלא היא ענבל :) אני מקווה שהבנתם... תשאלו שאלות, גלו את הסוד

נועם m

New member
סתם, בא לי על האייקון הזה ../images/Emo6.gif

אבל הוא לא ממש כועס, מין ממזרי כזה...

דנדוש20

New member
שאלות

זה משהו טוב או רע? זה משהו שקרה בעבר, הווה או בעתיד? זו סטיה כלשהיא שיש לך?

תשובות

זה משהו טוב עם שמץ של רגשות מעורבים (מדגישה את השמץ!!!!!) קצת מורכב, כי זה לא דברא אחד קצר. יש פה המון פרמטרים. באופן כללי, זה משהו שהוא גם חדש ומסעיר וקורה גם בעקבות משהו שקרה פעם. זה משהו שקרה והפסיק ועומד להתחיל מחדש שוב ובגדול בסיטואציה שונה ולא רגילה, לא יומיומית.
קשההההה, מקווה שהבנת מזה משהו, אם לא אני אשמח להסביר יותר זו לא סטיה

Cobe Anan

New member
זה קשור למישהו מהפורום?

זה קשור לבעלי-חיים?טלוויזיה?אוכל?מכונת-כביסה? פסנתר?קרנף?כחול בהיר?כהה?ביצת-עין?המספר הראשוני הגדול ביותר?צ`יף אינדיאני?

נרקי

New member
דחפת במבה בזמנך הפנוי?../images/Emo3.gif

רצחת את הדגים באקווריום?? את בטיטולים? מה מה מה מה מה מה??

Piren

New member
אף אחד לא חושב לנסות...

משהו שהיא עוסקת בו? כמו לימודי נגינה? או הופעות שהיא עושה? איך הגעתם לאף?!

למעלה