יש לי סוד

smiley9

New member
../images/Emo68.gif

ענתתת מנהלת הפורום היקרה!!! מזל טוב!!! ואי איזה גיל.....
18 שתמיד תחייכי ותמיד תזרח עלייך
ותזכרי... תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר:) אוהבים אותך המון

המממ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהיום יומולדת...../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח! הרבה אושר, עושר , בריאות והצלחה... ושכל הדברים הטובים שמאחלים לך ושאת מאחלת לעצמך יתגשמו! לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

יש לי סוד

שלום. אני לא כותבת פה ואפילו לא קוראת באופן שותף, אבל... יש לענת יומולדת היום
ואני ברוב אדיבותי לא בדיוק זכרתי, אז אני רוצה לנצל את הבמה כאן ולומר לה שוב מזל טוב ולמסור את אהבתי. את צריכה כבר לדעת שאני לא טובה בברכות וכאלה (ז"א אני מצוינת בלהגיד לאנשים את מה שהם רוצים לשמוע, אבל לא אעשה זאת...)

go girl1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifענת../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון מזלט!!!
עד מאה ועשרים!
וכל שאר הברכות שאין לי כח לכתוב...

crazy M

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ענתי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיו לך הצלחות רבות היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים שתדעי להבחין בין רע לטוב שתמיד תזכרי שהכי בריא זה לאהוב שילוו אותך בהמשך הרבה מזל ורק טוב! בידך הכוח לבחור במה שברצונך לעשות ואני בטוחה כי תעשי זאת היטב קחי את הכוח לאהוב את מה שברצונך לאהוב ואהבי זאת בכנות כמו שרק את יודעת. אני בטוחה כי בכל אשר תפני תצליחי ורוצה להודות לך על תקופה נפלאה של נתינה, השקעה, איכפתיות והקשבה ומקווה לעוד תקופות כאלה. אז המון המון מזל טוב למומולדת שתדעי רק אושר בחייך והמון אהבה כי אושר הרי הוא האהבה..

ענת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את המנהלת הכי הכי שיש! המון המון מזל טוב... אני מקווה שתתמודדי יפה כמוני עם הבגרות (מישהו צפצף זקנה?) ושתדעי להעריך כל רגע בחיים. תהני ממה שטוב, קחי בפרופורציות את מה שפחות טוב. ותזכרי מחר תזרח השמש. נשיקות.

xero1

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif

18!!! (נכון?) עכשיו תוכלי להתחיל לשתות בהופעות שלו! :)

giba70

New member
יש פה סוד ישן-חדש ../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

ענתושינקה !!! טרללה השמחה גדולה! שיהיה לך יומולדת נפלא! אושר מלוא החופן
בריאות בכל אופן
הצלחה יוצאת דופן
והמון סחרופן
ג'יבה מאחל לך
מכל ה
גם נפתלי
מוסר

איש24

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב ענתי!!!!!!!

המון המון מזל טוב,ותודה רבה על ההשקעה בפורום הנפלא הזה-הרווח כולו שלנו

Queen Of Rain

New member
קולוללולולוולווללייי...../images/Emo13.gif

מזל טוב ענת
עד 120
שנה של הרבה שפע וחיוכים
אכן יום מיוחד!!!! את יודעת 365 ימים בשנה ומתוכם רק אחד...
יומולדת שמח

ענת1986

New member
../images/Emo51.gif לכולכם! ../images/Emo24.gif

היה לי ממש כיף לקרוא את כל הברכות האלה
חיממתם לי את הלב, למרות קור הזה ששורר בחוץ
אתמול היה לי מאוד כיף. בצהריים נסעתי עם המשפחה לבית קפה, וההורים שלי כתבו לי ברכה מאוד מרגשת, שבה בין השאר הם הודיעו לי שהמתנה שלי היא סוף סוף להתחיל ללמוד נהיגה
אז בקרוב אני אתחיל
בלילה חברות באו אליי ועשינו מעין מסיבה אינטימית כזו. היה כיבוד, שתייה, עוגה. הרמנו כוסית, והיה הכי כיף שבעולם!
החגיגות ימשכו כגם היום ומחר
אחרי הכל מדובר בגיל 18, לא? שוב תודה לכל אחד ואחת מכם
. מתה עליכם

אשף

New member
מזל טוב !!

מה עוד אפשר לאחל ? כל פורום בתפוז היה מאחל לעזמו כזאת מנהלת... keep up the goo work !? מה עוד ? בהצלחה בכל מה שתעשי.... והעיקר הבריאות... נו ? את מזמינה אותי לבירה ?

shulhi86

New member
ורק אני עוד לא כתבתי....

מלא מזל טוב! ואת היצירתיות (והיתה כזו בשפע...) שמרתי כרגיל לאחרים...

../images/Emo151.gifמזל טוב!!../images/Emo151.gif

משם מה אני זוכרת שכבר שלחתי לך מזל טוב אחד...כנראה זה לא נשלח... בכל מקרה- הרבה הרבה מזל טוב!!

למעלה