יש לי סוד... סוד שלי...מעצמי לעצמי...אישי ופרטי... סוד כמוס...סוד שמור...סוד גמור. מעוף
M maof New member 27/1/06 #1 יש לי סוד...../images/Emo13.gif סוד שלי...מעצמי לעצמי...אישי ופרטי... סוד כמוס...סוד שמור...סוד גמור. מעוף
יש לי סוד...../images/Emo13.gif סוד שלי...מעצמי לעצמי...אישי ופרטי... סוד כמוס...סוד שמור...סוד גמור. מעוף
D destiny36 New member 27/1/06 #3 זה לא הוגן אם אמרת שיש לך סוד עכשו זה מה זה מסקרן מהו? בכל אופן הסוד הזה נראה עושה לך טוב תהנה
א אילנהחלפ1111 New member 28/1/06 #6 גם לי../images/Emo3.gif ... אולי אף לא פעם אמרתי אבל זכור על אף הכל אני יכולה להיות ה...כי חברה זכור פתחתי דלת שלא תמיד פתוחה לכל אחד... לגלות לך משהו... גם לי יש סוד שששששששששש אל תגלה לאיששששששששששש
גם לי../images/Emo3.gif ... אולי אף לא פעם אמרתי אבל זכור על אף הכל אני יכולה להיות ה...כי חברה זכור פתחתי דלת שלא תמיד פתוחה לכל אחד... לגלות לך משהו... גם לי יש סוד שששששששששש אל תגלה לאיששששששששששש
מ מצוטטת New member 28/1/06 #8 ho .........אZ ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif פה ה זהו העניין, לא זה של ה אבל ה מ מ .... טוב, זה העניין... הבנתי לך.......
ho .........אZ ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif פה ה זהו העניין, לא זה של ה אבל ה מ מ .... טוב, זה העניין... הבנתי לך.......
ש שגית המקורית New member 29/1/06 #11 לא יפה סודות בחברה../images/Emo10.gif אבל אם הסוד הזה גורם לך לכזה חיוך אין ספק שהוא צריך להישאר סוד... ששששששששש
לא יפה סודות בחברה../images/Emo10.gif אבל אם הסוד הזה גורם לך לכזה חיוך אין ספק שהוא צריך להישאר סוד... ששששששששש
M maof New member 29/1/06 #12 וואלה../images/Emo13.gif זה סוד רק שלי...ואסור שתשמעו...אבל אם אספר אז...כבר לא יהיה לי סוד...פרטי משלי לעצמי ותחשבו על זה... מעוף
וואלה../images/Emo13.gif זה סוד רק שלי...ואסור שתשמעו...אבל אם אספר אז...כבר לא יהיה לי סוד...פרטי משלי לעצמי ותחשבו על זה... מעוף