יש לי נטייה

יש לי נטייה

לאחל מזל טוב לפורומים חדשים על דברים שאני אוהבת ומופע שנות השבעים היא בהחלט תוכנית פולחן... בעיקרון למי שלא יודעת התוכנית הייתה משודרת פעם על 4 עונותיה הראשונות (אני לא יודעת אם יש יותר ואם לא זה ממש חבל) בערוץ 2 בשעה חמש וחצי וכמו שרובנו יודעים יש לה נטייה להרוס תוכניות טובות ומצליחות (פרייזר מופע שנות השבעים ילד פוגש עולם ועוד) בכל מקרה מזל טוב... ורק רציתי לומר דבר אחד (שעלול להרגיז פה כמה אנשים (ובעיקר את הבנות שבנינו למרות שגם אני שייכת לאחווה זו....) לאשטון קרוצר יש פרצוף נשי! אשטון קרוצר לא יפה בצורה היסטרית הייד נראה יותר טוב ממנו אם אתם רואים את הסדרה רק בגלל אשטון אז אתם לא יודעים מה משעמות הפולחן האמיתי של הסדרה ותכלס הוא מצחיק רק כי הוא ממש ממש מטומטם נאו, אחרי שזה ירד ל מהלב רציתי להגיד שוב מזל טוב על הפורום ותמשיכו לצפות בסדרה (ולמרות שראיתי כבר את כל הפרקים בערוץ 2 אי אפשר שלא לראות את הסדרה שוב ושוב ושוב...)

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifכנסי אבקת כביסה../images/Emo36.gif

הממ... ברוך הבא לפורום בלה בלה.. תראי חומד, לכל אחד יש זכות לאהוב את מי שבא לו, ואני במקרה חולהההה על אשטון קוצ'ר לא קרוצר מותק. בכל מקרה, כנראה כל מה שראית בחיים זה ערסים שעירים... כי סתכלי טוף טוף על התמונה ותגידי לי אם זה נראה לך פרצוף נשי:

עלפית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

ומשום מה הוא תמיד בוחר לשחק את הדמות של היפיוף המטומטם, מה שגורם לי לתהות אם הוא משחק בכלל....

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo36.gif

אוקיי אתן רוצות שאני אתחיל לברבר לכן על הבנים של הסדרה? אוקיי ס22ה
אריק- חנון עם שביל בצד, ילד של אימא כזה עם פרצוף חזרזירי
הייד- תקוע בטירוף, מה הקטע עם היענו אפרו הזה????? פז- פזו'ש אותך אמני לא אקלל פשפש חמוד שלי. קלסו- אולי הוא סתום בסדרה, אבל הוא מתוק במציאות, הוא מתלהב טיפונת אבל החיצוניות זה כבר על טעם ועל ריח. מה אני אגיד? אני אגיד שהוא גברי בטירוף, לא סיסי כמו פורמן או ערס כמו הייד. אז נא להרגע

עלפית

New member
היענו אפרו הזה../images/Emo142.gif

נקרא "תלתלים". יש את זה לאנשים שלא מבקרים כל יום במספרה בשביל לעשות החלקה\פאן. את יודעת, אנשים טבעיים. חוץ מזה שהוא הכי החמוד והוא אחת הדמויות הכי אמיתיות בסדרה. אריק - מה שחמוד בו זה החנוניות שלו, שפעם בכמה פרקים מפנה את הדרך לקשיחות.

אפשר להבין על מה העצבים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה הלחץ? אז היא חושבת שקלסו נשי (ות'אמת יש משהו בדבריה...) אבל לא צריך להתרגז על זה ולהתחיל לקטול בתגובה את כל הבנים בסדרה. כמו שאמרת, על טעם ועל ריח אין להתווכח, ויכול להיות שהיא חושבת שהוא נשי לא בגלל שכל החיים היא ראתה אערסים שעירים, אלא פשוט בגלל שזאת דעתה האישית. אז בבקשה להירגע. יש דברים קצת יותר חשובים להגן עליהם מאשר אשטון קטצ'ר, כמו בעלי חיים בהכחדה או הידלדלותם של יערות הגשם. שיהיה לך יום נעים.

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

אין לי שום דבר נגד אשטון, להיפך, הוא דמות מצחיקה לאללה, אבל אם מישהו צופה בסדרה רק בגלל מישהו ספציפי, זה ממש פתטי! Fez Rulez!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifמי צופה בגללו../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

אני אגיד תאמת, אני לא מתה על קלסו ממש. אני חולה על אשטון. והקטעים של קלסו לפעמים ממש מעצבנים בגלל הטמטום...... אבל בחלק זה גם קורע. ואני לא ממש קולטת מה הייתה היציאה של אקונומיקה בקשר לאשטון. ממש מיותר...

mor kutcher

New member
כמה דברים:

1.אני לא חושבת שאחת מהמעריצות פה של אשטון רואה את הסדרה בגללו-אני מעריצה של הסדרה והוא רק אחת מהסיבות....אני התחלתי לראות את הסדרה בגלל ששמעתי שהיא נורא יפה מחברות ומילדים שראו אותה לפניי...את אשטון התחלתי לאהוב רק אחרי!!!ועכשיו הוא אחת הסיבות שאני רואה את הסדרה!לא ה-סיבה! 2.פרצוף נשי
מה?!?!?!?!?!?!?!הוא הכי גברי שיש!!!!(
) הוא הגבר שבגברים!!!!!!!!!!!!!זה שיש לו שיער טיפל'ה ארוך לא אומר שהוא נשי...בכלל לא! 3.הייד יותר שווה ממנו???? זה באמת השיא!!!! לאשטון יש פרצוף כ"כ מיוחד...שנמסים ממנו...בלי המשקפיים הוא נראה ממש ממש ג-ר-ו-ע(וגם עם המשקפיים הוא לא כ"כ יפה...)! יש לו ליפה של תלתלים ופרצוף האמת, די מעוות....
ותפסיקו כבר להזכיר את זה שהוא מטומטם!!!!!!! אז בסדרה הוא מטומטם!!!אז מה? זה נקרא-לשחק! ואם הוא גורם לכם לחשוב שהוא באמת דפוק-זה רק מראה שהוא שחקן ממש ממש מוכשר....הוא שחקן ממש ממש מצחיק ומקצוען לאללה!!! אני לא מבינה למה כולם רק מלכלכים עליו.....

מורדת14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif

צודקת בכל מילה מור
כולם מנסים למצוא דברים רעים על הפשוש שלנו ואני לא קולטת למהההההה? שיעזבו אותי בשקט. ובעעעע הייד

mor kutcher

New member
אני אומרת לך-

הכל מקנאה!
זה חייב להיות מקנאה!!! אחרת-איך אפשר להגיד משו רע על דבר כ"כ יפה(מזכיר את המשפט שפזי אמר אתמול...
) ועוד משו-מה זה הדבר הזה שהוספת לחתימה שלך??? מי זה סרחיו???

Kryptonite

New member
נו נו נו מור...../images/Emo168.gif

מה אמרנו? על טעם ועל ריח, אין להתווכח. כן כן, הקלישאה הנוראית-ממוחזרת-מעצבנת-טחונה אך נכונה הזו...

mor kutcher

New member
עוד משו לצחי-

אתה רוצה שנפתח שירשו תמונות בשביל הגלריות??? (תגיד מי אתה צריך ואנחנו נשרשר!
סמוך עלינו!
)

למעלה