יש לי נושא

yakovf2

New member
יש לי נושא

לעלות, שאני בטוח שרובנו נסכים עליו.נכון שההייתם שמחים לו ג'י,קי,רולינג.היתה רוצה לאמץ אתכם? תחשבו על הכסף והתהילה.

black robe

New member
האמת היא שלא.../images/Emo63.gif

קודם כל בגלל שטוב לי בבית שלי. שנית: אני לא בטוחה שזה כלכך כיף להיות הבת של רולינג, ז"א, אנשים וילדים בבית הספר כל היום יהיו מסביבך וינסו לדלות מידע על הספרים שאני בספק עם רולינג מדברת עליהם עם הילדים שלה. אך לכסף אני לא אומרת לא, בהחלט הייתי רוצה את מחצית, או אולי אפילו את כל הסכום שיש לה. אבל בגדול: לא. זה יותר מדי בעייתי ומסובך להיות בת/בן שלה.

yakovf2

New member
אוקי,תודה

על התגובה.

Mr Squirrel

New member
אם היא הייתה באה לגור פה,

בשמחה P= סתם לא לאיודע אני לא מכיר אותה כמובן שהייתי שמח לכסף וכל זה אבל משפחה אחרת רק בשביל כסף? לא.. אם אנחנו נכיר, ואני אוהב אותה ואת המשפחה שלה והם יאהבו אותי, בסבבה! D= אבל למה לעזאזל שבריטית טחונה תבוא לישראל לאמץ איזה.... איזה איזה?!

Pr0NgS

New member
כסף רב=צרות...

את התהילה אפשר להשאיר לאנשים שמוכנים לסבול אותה.

ToryMaster

New member
האמת שלא

די טוב לי ככה, וממתי כסף ותהילה הם סיבה לרצות חלק ממשפחה?

yakovf2

New member
ועם משפחתך

תזכה בלוטו או טוטו בהרבה כסף. העם גם אז הכסף לא יהיה לך חשוב?

ToryMaster

New member
זה לא אותו הדבר

אם המשפחה שלי תזכה בלוטו, יהיה לי מאוד נחמד. אבל בוא נניח לרגע שהייתי בוחרת להתנתק מהמשפחה שלי, הכסף או התהילה זה לא מה שיגרום לי לרצות להיות חלק ממשפחה. זה נחמד והכל, אבל זה שני דברים שונים שלא תלויים אחד בשני.

ענבאך

New member
למה?

אוי, איך אני לא אוהבת שאנשים מחליטים שכולנו נסכים:X אני לחלוטין לא מסכימה, מה אני, יתומה חסרת בית? ברור שלא הייתי רוצה, מי מכיר אותה בכלל?

yakovf2

New member
אמרתי שהרוב

"בוודאי" יסכים לא אמרתי שהכולם. אז תפסיקי לקפוץ. וגם כפי שהגבתי לאחרים,התכוונתי בנוסף למשפחה ולא במקום. וידיעתך אני כן יתום מאמא.

yakovf2

New member
נכון אבל,

זה נחמד כשזה מגיע, לא?ושוב לא במקום המשפחה.בנוסף למשפחה. אימי ניפטרה לפני כחודש וחצי ונשארתי בבית עם אבי.(אחי ואחיותי נשואים)ולא הייתי מחליף אותו הוא את זיכרון אימי בעד שום הון שבעולם.אבל "עם"רולינג תציעה לאמץ אותי ובנוסף היא תדאג לאבי. אז לי אישית אין שום בעיה עם זה.

למעלה