יש לי נושא!

snoozy

New member
יש לי נושא!

טוב, אז התרשמתי שאתם לא אוהבים הודעות בנוסח ``שלום אני חדשה פה, בנים כוסונים נא התקשרו למספר טלפון 2950297-09-...``, ןלכן עמלתי קשות למצוא נושא נורמלי להודעה שלי, (ואז בנ.ב., כאילו לא אכפת לי בכלל, אני גם אציג את עצמי). אז הנה הנושא: עיתוני נוער. מישהי פה למטה כתבה שהיא וכל החברות שלה מופיעות במעריב לנוער, והעובדה שאנשים מתגאים בזה די הצחיקה אותי. בערך 99% מהאנשים בפורום הזה מעידים על עצמם שהשם ``בריטני ספירס`` גורם להם להקאה (+רעידות בלתי רצוניות ורצון להרוג מישהו) אז איך זה בדיוק מסתדר עם אהבת המעריב לנוער ששורה פה? אם יש בארץ עיתון אחד שמתייחס לנוער כאילו שהוא חבורה של מטומטמים שמזילים ריר על פוסטרים של זמרות פופ, ומסתובבים כל היום בקניון בחיפוש אחר הליפסטיק המושלם, אז ``מעריב לנוער`` זה העיתון. ולדעתי צריך לפתוח תנועת מחאה נגדו ונגד חברים שלו, לפשוט על החנויות ולרסס בספריי ``מוות לפיקאצ`ו`` על כל ההעתקים. דעתי הצנועה סנוזי טוב, עכשיו אני יכולה לקפוץ לנ.ב. בלי שזה יראה כאילו שאני מנסה להוריד פה את רמת האינטלגנציה: נ.ב. אז הנה אני: קוראים לי רחלי, אני בי``א, וגרה בעמנואל. (לא להיבהל, אין לזה כל מיני השלכות מפחידות על מצבי הנפשי ו/או על אורך החצאיות שלי) מה שכן, אני לומדת ב``בית יעקוב`` בפתח תיקווה, ולא תהיה לי תעודת בגרות. אל תשאלו אותי אם אני דתיה, זה מסובך, ואין לי כוח לענות על זה. זהו בינתיים

להופיע במעריב לנוער זה כיף,

אני נורא נהנית מזה :) תראי תראי, בסוף תהיה לי פינת כבוד כמו לבריטני (יאייי! נוט) זה פשוט קטע כזה של חברים שלי ושלי... הם בדר``כ משנים את השמות, ועונים תשובות מגוחכות אני תמיד נותנת פרטים אמיתיים ואומרת מה שאני חושבת אבל משום מה לא תמיד כותבים ממש את מה שנאי אומרת, וזה מעצבן... בקיצור מחר אני הולכת להצטלם לראש 1, איזה כיף לי. think floyd מיכל

cher2

New member
מעריב לנוער

לפי דעתי מעריב לנוער הוא עיתון דיי טוב לגיל שלנו. ההיתי מנוי לו שנה והאמת לא נהנתי לקרוא בו בכלל . אבל מה שמעצבן בו שרמת כתיבה , והכתיבה עצמה , ממש ברמה נמוכה , וזה ממש מעצבן. טוב זה ברור שלילדים בני גילנו כתובים וגם נערים בני גיל 18 ומעלה . ולפי דעתי בגלל סגנון הכתיבה הנמוך, ואין כתבות מעניינות ,אין הרבה קוראים לזה !!

Hell is beige

New member
אני מנוי רק בשביל הסיפור השבועי

ובשביל מערכת סטיראו ב600 ש``ח... אבל אני לא אמשיך את המנוי הפעם... במקום אני אעשה מנוי לMetal Hammer

N0

New member
בשביל הזבנג...

בשביל זה N0 היה מנוי 3 שנים תמימות אבל גם זה עבר לו בסביבות כיתה ט`. מה לעשות הזבנג התחיל לחזור על עצמו (ותודה לאל שהוא לא המשיך מה הוא עשה לדמויות עכשיו הוא הפך אותן למוטאציות מכוערות). N0

snoozy

New member
זבנג..

גם לי היה את התקופה אי שם בנבכי כיתה ט` (בבית ספר חילוני, יש לציין) שהייתי לוקחת מהספריה כל דבר עם ציורים שהיה כתוב עליו אורי פינק. אחר כך הגעתי למסקנה שרוב הקומיקסים שלו: חינוכיים מדי או: מרוחים מדי או: סטיגמאטיים מדי. ואז גם נגמר המנוי שלי בספריה.

kirk hammet

New member
לא מקובל עליי

לא מקובל עליי לקרוא קריאות ``מוות לפיקצ`ו `` !!!!!!!! פיקצ`ו הוא יצור חביב בהחלט , הוא לא איזה המן הרשע , ועוד לא שמעתי על ילד שהכניס את האצבע לשקע כדי שיהיה לו חשמל כמו פיקצ`ו .....לעומת זאת , שמעתי כבר על ילדים שניסו להיות סופרמן , ופשוט לעוף ....אני מניח שלכולכם יש מספיק דימיון להבין מה בדיוק קרה שם .... לא נעים ! אז אם פיקצ`ו מיודענו לא מזיק , למה לקרוא מוות לפיקצ`ו ?!??!? אני בטוח שהוא , אם הוא היה יצור אמיתי , לא היה מייחל למותכם ... (בעצם אולי כן , כולם רוצים שהיהודים ימותו בימינו .....ג.ש.) .... חוץ מזה , כידוע , בסרטים מצויירים אנשים לא מתים .... אז זה היה דיי אידיוטי , אפילו יותר מהעובדה שיש אנשים בני 15-16-17 שרואים את זה (מודה באשמה) pika pika pika גילעד חסר השם והשנוא על הכלל

Hell is beige

New member
גם אני מודה

אפילו שיש לי עוד חודש ושלושה ימים עוד ליומולדת 15... החמשוש הכיייי גדול בכיתה א`

למעלה