יש לי נושא חדש!!!!

Ez sLeeP

New member
ובכן,

הכינוי הראשון היא EazyBurger (תפיצו, ואני אכחיש!) - ומדוע? כי זה היה בכיתה ו', וכי זה עיוות לשם המשפחה שלי (נמנע מלציין), וכי זה כיפי, ולאחר-יד, הסתבר להיות כטעות. משם - לקחתי את ה-Eazy (נכתב בשגיאת כתיב מכוונת), והוספתי N - מכאן, האימייל שלי: [email protected]. [N על שם נדב..]. ויום אחד נכנסתי לMIRC, בכל כוונה בלתי-לגאלית, ע"מ להוריד פרקי מכושפות (יאממ.. הכחשה.. איי ווז יאנג, אנד סטופיד..), והלכתי לישון - אז כמנהג הנפוץ, הוספתי את ה-Sleep לשמי, כדי שלא יטרידוני.. בצער רב, הכינוי היה ארוף מידי, וכן נוצר - Ez_sLeeP. אני אדבוק בו.

niesus

New member
נדמה לי שמשהו עם דבורים

אם אני זוכר נכון ניסוס היה מלך מהמיתולוגיה היוונית שהיה לו קטע מוזר עם דבורים. אנו חולקים מוצא משותף, ולי יש בעיה קטנה בכל הקשור לדבורים, אני נכנס לסוטול מהעקיצות שלהן... פעם אחת דרכתי על כוורת והסתובבתי עם חיוך דבילי במשך חודש שלם.

Ez sLeeP

New member
חחחח..

היה אחד בשם דיוניסוס - אל היין, הפסטיבלים, והשמחה.. [?] - היווני, לרומאי קראו בשם אחר..

שכחת את הכי חשוב

דינוניסוס היה גם האל של השיגעון. אם לא זה אז לפחות ככה הוא העניש את כל מי שלא אהב אותו. כל פעם הוא גרם לבנות או לאשתו של המלך להשתגע. אבל הסיפור שלו די חוזר על עצמו. זה הכל.

amit hakapit

New member
טוב.. אז ככה....

עמית, זהו שמי. אני לא זוכרת באיזה כיתה הייתי כשהייתה חבורת הזבל, אבל מהרגע שזה יצא האחים שלי החליטו לקרוא לי עמיתאבדת
(ע"ש ההוא מחבורת הזבל). בכל מקרה כשזה נמאס, כי זה לא קשור החליטו לקרוא לי עמיתפרקת (כי כל פעם שאחותי הגדולה הייתה מדגדגת אותי הייתי צוחקת וזה היה נראה כאילו אני מתפרקת והייתי מגיעה למצב "כפית". ומכאן לכאן בשנים האחרונות היא פשוט קוראת לי כפית. אז עמית הכפית

אויי גם לי היו קוראים פעם..

כרמית כפית, מונית, שוקולית, מומחית וכל מה שמתחרז עם "ית"
מבינה לליבך.. רק לך יש שם נורמלי ואף יפה אז כיף חל!! וחבורת הזבל רולללזזזז יוווו היה לי את האלבום שלהם עם כל המדבקות איך אהבתייייי!!!! אני לא זוכרת שום דמות רק זוכרת שהיה לי את החוברת וממש אהבתי!!!

אההה ושכחתייייי

אני ממש אוהבת את השיר שיש לך בחתימה ובול הרגע ראיתי את הקליפ של זה!! למרות שווסטליף שרים את זה יותר יפה...

כרמית ממש ממש לא!!

השיר המקורי עדיף פי 100 על זה של ווסטלייף (חבורה של זייפנים שהסיבה היחידה שהם בכלל נמצאים על המסך זה המראה שלהם...)

amit hakapit

New member
שכחתי משהו...

בגלל שזה אקוסטי זה יפה... אני גם אוהבת את הקליפ של זה, איך שאר הלהקה מדליקה מצית.. זה תמיד הצחיק אותי כי זה כ"כ מתאים.

amit hakapit

New member
כרמית...

תסלחי לי על הבורות אבל אפילו לא ידעתי שווסלטיף חידשו את זה.. מקווה לשמוע בקרוב... את בטוחה שהם שרים את זה יותר יפה... כי הביצוע המקורי כ"כ יפה... ד"א הרסת אותי...כרמית שוקולית...

shloompi

New member
אני לא כ"כ מצחיקה ../images/Emo9.gif

ובכל זאת- לפני שנתיים בערך ידיד שלי התחיל לקרוא לי "שלומפה" (עקב נטייתי המצערת להתקל בדברים
). מאז הוא כבר הפסיק, אבל לא היה לי ממש רעיון לניק, אז החלטתי על "שלומפי"
.

Gal-Mo0D

New member
הסיפור הוא די מטומטם

אבל תמיד הניקים שלי היו קשורים לגל איכשהו (שזה השם שלי). בהתחלה הייתי מיקרו-גל, אחרי זה בא גל-מוד (שזה עדיין הניק פה) ועכשיו (באייסיקיו) זה מיש-גל.

לירן מם

New member
שלי ממש דפוק.....

כעיקרון אני אמורה להיות "ליר השקט"-כי לחברה טובה שלי קוראים יהל.. אז ידיד שלנו קרא לה ג'ייל-שזה כאילו תרגום לאנגלית כזה. אם אתם מכירים את הזוג "ג'יי ובוב השקט"... אז זה הפך אותי ואותה לג'ייל וליר השקט-השם שלי הוא לירן... ליר זה סתם כינוי שדבק בי עם השנים.. אז ככה התכוונתי לקרוא לעצמי ומשום מה זה לא קיבל את זה... אז בגלל שבדיוק באותו זמן עשיתי לי דפיוצר בבמה החדשה וקראי לעצמי לירן מם-ככה הכריחו אותי לקרוא לעצמי.. אז רשמתי את הכינוי הזה כי לא קיבלו את ליר השקט משום מה... ואי אפשר לשנות כינוי אז באסה...

למעלה