יש לי נושא חדש!!!!

יש לי נושא חדש!!!!

לקחתי אותו מפורום אחר שאני נמצאת בו... זה די מגניב... כל אחד אומר למה קוראים לו ככה, כל אחד מפרש את הכינוי שלו!! מקווה שאתם מצחיקים!!

טוב אני לא מצחיקה אבל..

קוראים לי בובה יקרה כי ניסיתי-אישה יקרה,וזה לא קיבל,ניסיתי בובה אחת-וזה לא קיבל-אז ניסיתי בובה יקרה-וקיבל!!! והכוונה ביקרה זה לא בכף אלא כמו איש יקר.. יש מבין?? ואחלה רעיון!! (אחותי..)

אושה חיפושה כי...

אני מתב על חיפושיות משה רבנו, ותמיד אני הייתי החיפושית בכל מיני דברים (לא חשוב במה... :) ) ואז חברות שלי היו קוראות לי חיפושית, ופעם חברה אחת קראה לי אושה... אז שאלתי אותה: מה קשור אושה? והיא אמרה לי שזה מתחרז לחיפושה! אז אושה חיפושה!!!

נטלי666

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה להבהיר משהו הוספתי לשם שלי את המספר 666 כי נטלי היה תפוס וגם *נטלי* מאחר ואני לא מאמינה בשטן ו6 ו3 הם מספרי המזל שלי, החלטתי להיות נטלי666 אז שתדעו שאין לי קשר לשטן ובחיים אני ממש ממש רחוקה ממנו

....

אני דן! הניק שלי זה בעצם שילוש של שולת הדיסקים המדהימים של אלאניס מוריסט: under rug swept Jagged Little Pill Supposed Former Infatuation Junkie

RoMik

New member
וואי זה באסה ....../images/Emo5.gif

אני לא מקורית אם ככה.. אני romik בגלל שהשם שלי הוא רומי..באמת (לא מאמינים? שאלו את שגיא
) ולא אני לא רומי אבולעפיה..(
בדיחה חרושה) אני רומי..ואם אתם מתעקשים ...אז אני גם ארגנטינאית..מה שדי מסביר

../images/Emo23.gif

המממ... נראה לי שדי ברור למה קוראים לי ככה. האמת בהתחלה רציתי נושי (כינוי נחמד לנועה) אבל לא קיבל אז מכייוון שבעלי היקר היה לצידי באותה שנייה החלטתי לקרוא לעצמי ככה... למי שתוהה הנישואים באו בהתקף שכרות שלנו ושל הרבי (aka יניב) ולא כמו רוב הנישואים של השיכורים בוגאס- אנחנו מאושרים ביחד!

החתונה המגניבה שלי ושל נדב

אני נועה (בת 16 וחצי מחיפה) ונדב ידוע גם בכינוי בפורום EzSleep (גם כן בן 16 וחצי (כמעט) מחיפה). אנחנו נשואים מזה... המממ... כמה חודשים... נראה לי שלושה. כמו שכבר ציינתי היינו שיכורים במסיבה וחבר שלנו החליט שהוא רבי ואירגן לנו חתונה (הוא גם היה שיכור). היה מקסים אבל לא קיבלתי טבעת ולא לבשתי שמלה לבנה ויפה
... וזה הסיפור שלנו

Ez sLeeP

New member
בעקיפין את רומזת שאנו לא שפויים?

אז את צודקת!
סתם.. ובכן, ברגעי שיכרות מבדרים, ידידינו השיכור (י'), החליט שהוא מחתן אותנו. ומאז - WE'RE HAPPILY TIED-UP!.. ובכל זאת, זה כיף לזעזע אנשים עם זה.. לבריאות! נדבוש.

ZVI Z

New member
היא מחמיאה לכם לדעתי

אם היא אומרת שאתם לא שפוים זה כבוד גדול! פרס נובל לעניים

לי יש פירוש קצת מפגר- לא נורא..!!

קוראים לי ככה כי אביב גפן ואבא שלו עשו גירסה לשיר הנסיך הקטן מפלוגה ב' וזה פשוט שיר יפה.. אזז... תבינו לבד :) האמת שבא לי לשנות כינוי..!

מרילנצח

New member
אין לי שמץ של מושג למה ..

אולי בגלל שאני פשוט אוהבת את השיר מרי לנצח... ולמה במילה אחת? לאיודעת..

למעלה