יש לי מתחרה
H harmless New member 1/10/04 #2 טוב מור תשמע!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif תפסיק לפתוח שרשורים חדשים !!! שלא לדבר על לשים תמונות של גברים שממש לא עושים לנו את זה!!! די!!!
טוב מור תשמע!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif תפסיק לפתוח שרשורים חדשים !!! שלא לדבר על לשים תמונות של גברים שממש לא עושים לנו את זה!!! די!!!
T Top Gun23 New member 1/10/04 #3 מה רע בשרשורים חדשים? יש לי רעיון, אני אפתח שרשור בעד ונגד שרשורים חדשים.
H harmless New member 1/10/04 #4 אני לא מקנאה בך כשסוזי תחזור אתה עוד לא יודע מה זה לינץ'!!! מור , אם אתה עוד לא יודע המוטו של הפורום הזה זה: לא מתעסקים עם סוזי !!!
אני לא מקנאה בך כשסוזי תחזור אתה עוד לא יודע מה זה לינץ'!!! מור , אם אתה עוד לא יודע המוטו של הפורום הזה זה: לא מתעסקים עם סוזי !!!
T Top Gun23 New member 1/10/04 #5 ../images/Emo122.gifאת עוד לא יודעת מה המוטו שלי וחוצמזה...למה סוזי מסוגלת, חוץ מלמחוק הודעות? אני מזמין אותה לדו קרב. אבל מחר, היום יומולדת שלה, חבל עליה.
../images/Emo122.gifאת עוד לא יודעת מה המוטו שלי וחוצמזה...למה סוזי מסוגלת, חוץ מלמחוק הודעות? אני מזמין אותה לדו קרב. אבל מחר, היום יומולדת שלה, חבל עליה.
פ פגית New member 1/10/04 #6 למה לעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוזי מסוגלת להרבה יותר,ולמה לפתוח שרשורים חדשים כשלצערנו הרב יש כבר שרשור בנושא שפתחת??????????
למה לעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוזי מסוגלת להרבה יותר,ולמה לפתוח שרשורים חדשים כשלצערנו הרב יש כבר שרשור בנושא שפתחת??????????
פ פגית New member 1/10/04 #7 וכיאלו שמת תמונה של טייס אז תלך עד הסוף ותשים תמונה של דיויד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T Top Gun23 New member 1/10/04 #12 הנושא שונה שרשור אחד הוא על התמונות ושות' והשני הוא על שרשורים חדשים
פ פגית New member 1/10/04 #17 שניה הוא היה אתמול איתכם בצ'אט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... לא נורא יש ימים כאלה....