יש לי משימה....

• פותח הנושא Y H
  • פורסם בתאריך

Y H

New member
יש לי משימה....

אני יודעת שתמיד שאני באה לראות את התמונות של בסב יש לי תמונה שאותה אני הכי רוצה לראות, המועדפת האישית שלי.... אז מה שאני רוצה שכל אחת תשים את ה3 הכי אהובות עליה של הבויז המועדף שלה ו1 של כל הלהקה היחד... ותפרטו למה דווקא אלו...

Y H

New member
first place

הבויז המועדף עלי הוא ניק, אז... עקרונית אני אוהבת את כל התמונות שלו יושן, כי זה הכי אמיתי ובלי כל הפוזות... אבל זו תמיד מקסימה אותי מחדש!!!

Y H

New member
my #2

לא יודעת למה... אולי בגלל הגולף היפה הזה שניק לובש פה...

Y H

New member
ובמקום שלישי...

כי היא מזכירה לי את בית ספר אכשהו... כאילו שזה בתקופת הלימודים שלו או משהו וגם כי התסרוקת שלו כ"כ מושקעת.

Y H

New member
ושל הבקסטריט

זו התמונה הזו, בגלל שסרקו לי אותה מעיתון אמריקאי וזה תמיד גרם לי להרגיש כאילו שזה תמונה ממש מעודכנת שלהם לכו תבינו....

N i c k i T

New member
טוב עכשיו אני.....

ניק הוא המועדף עליי אז קבלו שלוש תמונות שלו שאני הכי אוהבת.... קודם כל מספר אחד כי ניק מחייך פה והחיוך שלו זה אחד החיוכים הכי יפים בעולם ואני מתה על חיוכים =) וזו גם תמונה שהיא מאוד טבעית שלו וכמו שכבר אמרו טבעי וספונטני יוצא הכי יפה

N i c k i T

New member
מס' 3

גם רקע של do i have to cry 4 u הוא נראה שם סוף הדרך איזה כוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=)

N i c k i T

New member
ועכשיו תמונה של הבויז../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כי הם נראים פה כ"כ שמחים!!!! =)

popistit

New member
היי לכן...

משעמם לי ולכן אולי אני אמצא כמה תמונות שוות... למרות שכמו שאני מכירה את מעריצות באקסטריט בטח יש לכן את כולן

BShenB

New member
זאת שאלה רטורית../images/Emo41.gif נראה לך שאנחנו

נכעס אם תשימי עוד?
זה פורום של הבקסטריט בויז וכל דבר שאת רוצה לשים כאן שקשור אליהם מתקבל בברכה....תהיי בטוחה...

למעלה