יש לי משימה בשבילכם

backstreet girl

New member
יש לי משימה בשבילכם

למי שיש לו את כל האלבומים של אנסטסיה ...(או כמעט את כולם) דרגו את האלבומים לפי סדר אהבתכם אליהם... מה לדעתכם האלבום הכי טוב שלה עד האלבום הכי לא טוב שלה... תכתבו מה דעתכם על כל אלבום בכמה משפטים או שורות ... ותעשו את זה כי אני סקרנית....

FreakOfNature

New member
וואו... זה קשה...

אני יודע שהכי פחות אהוב עליי הוא האלבום הראשון, Not That Kind. אלבום חביב ביותר, עם כמה שירים ממש טובים, בהם Cowboys and Kisses, I Ask Of You, ועוד, אך במיוחד אהובים עליי מהדיסק הם Who's Gonna Stop The Rain ו- I'm Outta Love. אם צריך לסכם את האלבום הזה בכמה מילים - אלבום טוב, שירים טובים מאוד, אבל לא עושה לי את זה יותר מדי...
למרות זאת, הוא זכה לביקורות מאוד מאוד מאוד חיוביות, בארץ (לדוגמא מוסיקה נטו...) ובחו"ל. לגבי השניים האחרים - אני ממש מתלבט מה מהם אני יותר אוהב... וזה תלוי במצב שלי. האלבום השני, Freak Of Nature, הוא אלבום מאוד קייצי
. יש בו כמה שירים שפשוט גורמים לך לחייך ולשמוח, גם בדאון הכי גדול (ותאמינו לי, שיש פה שירים שגרמו לי להפסיק לבכות גם כשהייתי ממש ממש עצוב...), כמו One Day In Your Life ו- Don't Stop. כמובן שמופיע בו גם Paid My Dues האגדי, ועוד 3 בלדות מקסימות: You'll Never Be Alone, I Dreamed You ו- How Come The World Don't Stop. אם צריך לסכם אותו במילה אחת, אני אגיד שהוא מדהים. חוצמזה, שעקבות השיר One Day In Your Life קניתי את הדיסק, שגרם לי להתחיל להעריץ אותה... האלבום השלישי הוא אלבום מדהים גם כן, אך הוא יותר רוקיסטי הקודמו. את יכולה לקרוא מה שכתבתי עליו פה. גם אותו אני ממש ממש אוהב... במיוחד את Left Outside Alone ואת Time
חוצמזה, הנה קישור לעמוד כלשהו באתר של מוזיקה נטו, שם תוכלי לקרוא עוד כמה ביקורות על הדיסק. אם אין לך בעיה עם אנגלית, את יכולה לקרוא עוד ביקורות באמאזון בריטניה

למעלה