יש לי משחק

יש לי משחק

אממ כול אחד ירשום חמש שאלות של ,שאלות רגילות של שאלונים,אפשר זה או זה ועונה עליהן הבא אחריו כותב תגובה רק לשלאות ,עונה עליהן וכותב שאלות חדשות (באותה הודעה) וככה מי שאחריו עונה גם על חמשת השאלות שלי ,גם על חמשת השאלות של הבא אחרי ומוסיף עוד חמישה שאלות הבנתם? אני יתחיל: 1.פו פייטרס או גרין דיי? 2.השיר שלנו או טלנובלה בע''מ? 3.אירופה או רצות הברית? 4.קיבוץ או עיר? 5.בצפר או צבא? תשובות: 1.גרין דיי 2.השיר שלנו 3.ארצות הברית 4.קיבוץ 5.בצפר

נדמה לי שהבנתי ../images/Emo3.gif

שכל אחד עונה על 5 שאלות של זהה מעליו, ומוסיף עוד 5 שאלות וזה שעונה אחר כך לא עונה רק על זה שמעליו אלא מהתחלה.. סתומרת שכל פעם יהיה עוד 5 שאלות לענות עליהם ולא רק 5... זה מה אני הבנתי

Rocking Diva

New member
../images/Emo106.gifעונה../images/Emo70.gif

1. גרין דיי 2. השיר שלנו!! 3. ארה"ב (למרות שגם אירופה יפה) 4. עיר 5. בצפר שלי: 1. טלנובלות או סדרות סיטקום (קומיות)? 2. אימה או דרמה? 3. לינדזי או הילארי? 4. בנים או בנות? 5. פרחות או פקאצות? אני עונה לשלי: 1. סיטקום לשלטון! 2. אימה 3. שתיהן התחילו להיות די צבועות... במיוחד הילארי... אז לינדזי 4. בנות שולטות!!! 5. פקאצות הן יותר ברביות... פרחות הן יותר ז*נ*ת (סליחה על המילה)... ופקאצות יותר צבועות... אז... פרחות, למרות שאני לא סובלת את שני הזנים
הסבר למי שלא הבין:
מישהו כותב הודעה, ובה 5 שאלות של "זה או זה". אתם עונים על השאלות שלו בהודעה משלכם, ומרכיבים 5 שאלות משלכם. זה אמור להמשך ולהיות ארוך, למשל מישהי כתבה את ההודעה עצמה, שם שמה 5 שאלות, אני עניתי עליהן והרכבתי 5 משלי, עכשיו מישהו יענה על שלי וירכיב 5 משלו, וככה זה ימשך. *אפשר גם אתם לענות לשאלות של עצמכם, אבל זה עניין של רצון...

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifמגניב!! עונה../images/Emo9.gif

1. טלנובלות או סדרות סיטקום (קומיות)? טלנובלות
2. אימה או דרמה? דרמהה
3. לינדזי או הילארי? לינדזי 4. בנים או בנות? בנותת
5. פרחות או פקאצות? פרחות.. עדיף
ועכשיו שלי: 1. מקק או יתוש? 2. מלוואח או ג'חנון? 3. בר/בת- מצווה או יומולדת? 4. אמא או אבא? 5. "עוד לא ראינו דם" או "עוד לא ראינו קטשופ"?
עונה: 1. יתוש.. יותר קטן יותר טוב
2. אממ ג'חנון
3. בת-מצווה
למרות שעדיין לא הייתה לי.. 4. שניהם 5. "עוד לא ראינו דם"

שמחה שהבנתם......

עונה 1. מקק או יתוש?יתוש 2. מלוואח או ג'חנון?מלוואח 3. בר/בת- מצווה או יומולדת?ברור שבר\ת מצווה 4. אמא או אבא?אף אחד,,חחח 5. "עוד לא ראינו דם" או "עוד לא ראינו קטשופ"?קטשופ 1.ושלי-wake me up של גרין דיי מעולה-נכון או לא? 2.ראש השנה סבבה או חרא? 3.כפפים או נעליים? 4.חום או קור? 5.מה היית עושה כרגע בשביל מיליון דולר? ועונה לעצמי: 1.מ-ע-ו-ל-ה
2.ראש השנה חרא. 3.יחפה!גם בחוץ גם בבית בכול מקום! 4.קור 5.הכול.

אניי../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

1.ושלי-wake me up של גרין דיי מעולה-נכון או לא?לא יודעת
2.ראש השנה סבבה או חרא?סבבה 3.כפפים או נעליים?כפכפים 4.חום או קור?קור 5.מה היית עושה כרגע בשביל מיליון דולר?נראה לי שכל דבר
אוקיי בעצם לא כל דבר..
ושלי: 1.קולה או מים? 2.מחשב או טלוויזיה? 3.במבה או ביסלי? 4.כלב או חתול? 5.קולנוע או די וי די.

מיקמיק 1

New member
שילי:

.קולה או מים?מים 2.מחשב או טלוויזיה?שניהם 3.במבה או ביסלי?במבה 4.כלב או חתול?חתול 5.קולנוע או די וי די.- קלנוע. השאלות שלי: 1.פלאפון או טלפון? 2.עט או עיפרון 3.פיצה או פלאפל? 4.תשוקת הנצים או אם חורגת? 5.דיסקים מקוריים או צרובים? עונה לעצמי: 1.פלאפון או טלפון?פלאפון 2.עט או עיפרון? עט 3.פיצה או פלאפל?פיצה 4.תשוקת הנצים או אם חורגת?תשוקת הנצים!!
5.דיסקים מקוריים או צרובים?מקוריים!

למעלה