יש לי משחק .....

backstreet girl

New member
יש לי משחק .....

לקוח מפורומים: כריסטינה אגילרה רד הוט צ'ילי פפרז אז ככה.... אני ג-ר-ו-ע-ה במשחק אז אני אתן לכם להמשיך אותי ואנסה להשתתף גם..... אני אכתוב שיר של הבויז הפוך: דוגמא: משהו קל: imte=time אוקי אני אתחיל: oas lleu nmev oy sag חייבים לומר כמה מילים יש לשיר המקורי לא לבלבול וצריכים לומר מאיזה אלבום הוא.... לשיר המקורי יש 6 מילים...... והוא מהאלבום ה-2 שלהם...

NarihS

New member
זה as long as you love me נכון?

אמממ הנה אחד: oru miop iy se מקווה שלא טעיתי זה מהאלבום הרביעי ויש לו במקורי 3 מילים..

backstreet girl

New member
i promise you .............

אני בטוחה שזה נכון..... יש...נחשתי.. טוב נו....יש רמזים.... אני חייבת רמזים.... אז ככה: obyt nyb oo yd 3 מילים. מהאלבום ה-1.....

N i c k i T

New member
זה אמור להיות....

nobody but you? כי החסרת את ה-u טוב נגיד שזה כן... שלי: gytb eys iuota 4 מילים...מהאלבום השלישי

backstreet girl

New member
סורי.....6 מילים.....

תגידי..שירן, יש לך אייסיקיו.... אם כן, תביאי לי אותו...

NarihS

New member
אני? כי אם כן הנה: 250148845

ואת יכולה פשוט להסתכל בפרטים ורואים את זה שם..

NarihS

New member
זהו כי זה מאוד לא הגיוני

אני שנה מנסה לפתור מזה ואני לא מצליחה! תגידי איזה גירסה יש לך? כי לאלבום השני יש שני גירסאות פשוט זה לא ייתכן, הבאתי את הדיסק לידי ואני שנה מנסה למצוא מזה ואני לא מוצאת.. טוב אני אנסה עכשיו עם התיקון שלך נראה איך זה.. :)

backstreet girl

New member
הגרסה האחרת יצאה רק בארצות הברית

אני אף פעם לא ביקרתי שם למרות שאני רוצה. אם זה היה תלוי בי הייתי מבקרת שם.

backstreet girl

New member
הגרסה האחרת יצאה רק בארצות הברית

אני אף פעם לא ביקרתי שם למרות שאני רוצה. אם זה היה תלוי בי הייתי מבקרת שם אבל זה המון כסף. ההורים שלי כבר היו שם. כל מי שמגיע לאחרי צבא טס אחר כך להודו,שוויץ או ארצות הברית. ההורים שלי טסו לארצות הברית ובקרו בפלורידה. אמא שלי אפילו גרה שם לתקופה..3 חודשים..אולי זה לא הרבה אבל זה יותר טוב מכלום. אמא שלי הייתה בכל מיני להקות ריקוד מפורסמות הארצות הברית. ..היא גם למדה שם מחול....

NarihS

New member
קראתי, טוב הנה עוד אחד:

enash ipsye אלבום שלישי שתי מילים

BShenB

New member
../images/Emo79.gifיש לי יש לי יש לי יש לי../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

EMTI SEHOE NHG NAN 4 מילים אלבום Millenium זה קל.. השיר הנצחי!!!!

BShenB

New member
סורי סורי טעות הנה עכשיו../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

smtm twgn iane oheh

למעלה