יש לי משחק מדליק

יש לי משחק מדליק

על מנת שנכיר אחד את השני יותר טוב יש לי משחק ששיחקתי בפורום שלי יצא פיצוץ אם בא לכם בכייף..

danny1232

New member
בשמחה,

רק כמו שאמרתי, רוב האנשים כאן גולשים בעבודה... אולי נדחה למחר??? טוב ביי

אין בעיה זה לא על זמן קצוב

תוכלו לענות בזמנכם החופשי . 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. מסלול לימודים בבי"ס: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפט שלכם לסיכום:

תשובות

אבי ד י נ ג ד ו נ ג IL המסלול המהיר לחדר המנהלת אך שבא לכם אפשר כמה ?? בזיליקום טימין אגוז מוסקט מים,קולה כרגע hogo שמפו פינוק מרכך הוואי הרבה פעמים לא עושה לי את זה כחול שומר על זכות השתיקה יש כמה בינהם הכלבים שלי בד"כ בלי כלבים לא משנה איזה העיקר שהיהיה טוב תלוי במוזה וולוו S80 מפוארת יאמי יאמי על האש/ גורמה פרסי אין סיכוי מממממממ אני צריך לחשוב על זה מעולים באמצע גבעה כמו בבית קטן בערבה טויסט נטורל כל שיר שעושה לי שמח בנשמה עדשה ארוטיקה והכי הכי פורום תפוז לחיצה על השלט כדור יד עוד לא יצא לעבור כזה פסח וראש השנה יאיר לפיד מנסה לבנות אוסף של כסף בבנק אין כזה מאחל לכולכם אושר כזה שאין בו אותיות ידיעות אין כזו להנות מכל רגע כולם מושחטים " " שניהם איימייל אני אומנם גרוע אין אין טום וגרי אני יחשוב על זה ממורמירים מהחיים מפוצצים באנשים המון דברים אישתי אין כאלה דג נחשב??? לחזור הביתה תהנו מכל רגע בחיים ותחשבו בצורה אופטימית

תשובות של תלתן

1. השם שלי:תלתן 2. כינוי\ם:תלתן 3. ארץ לידה:ישראל 4. מסלול לימודים בבי"ס: 5. איך היית רוצה להיקרא:ההוא 6. תבלין מועדף:מוסקט 7. שתיה מועדפת:קרה אייס טי : וודקה אוכמניות :קיאנטי 8. דאורדורנט\בושם:קלווין קליין /פרנהייט 9. שמפו וקונדישינר:לא משנה 10. האם שחית בעירום פעם:כן- המון פעמים : בלילה בחוף הים 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא 12. צבע מועדף:אדום וכחול או שחור על עור בהיר 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות:מהילדות המאושרת 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד:לא 17. סרט מועדף:קאובוי של חצות : הבוגר 18.מוזיקה בכללית:פינק פלויד: אופרות 19. מכונית אידיאלית:אין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אין 21. אוכל מועדף\ שנוא:אהוב - פירות ים : שנוא -אוכל צבאי 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כן, אבל רק ביני לבין עצמי 25. היחסים עם ההורים :עניין כאוב 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:שבדיה 27. ממתק מועדף:שוקולד 28. נעליים מועדפות:עור גבוהות 29. שיר מועדף: בגלגול הזה 30. אתר מועדף:תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך:קשה קשה 34. איזה חג אתה הכי אוהב:יום כיפור 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:הומו - קשה לדמיין : לסבית משהו ענוד ורך 36. אוספים:מטבעות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:לא להספיק 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף : מסע לאיכטלן 40. עיתון מועדף:גלובס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל:מייל 47. זמר אהוב :ג'ו קוקר 48. זמרת אהובה:מריאן פייתפול 49. להקות:פינק פלויד 50. סרט מצוייר אהוב:מי הפליל את רוג'ר רביט 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אילו רק יכולית להחצין 52. אתה שונא אנשים ש..:דו פרצופיים 53. אתה שונא מקומות ש..:מריחים רע 54. אני אוהב/ת:תקצר היריעה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:שקרנים 57. מה הכי מגעיל אותך:קשה לדמיין דבר כזה 58. מה את/ה הכי אוהב?:חמימות: איבוד שליטה 59. משפט שלכם :"יש היודעים לשמוח אמר איה "

Sefy

New member
I Worked hard to write it in hebrew

ספי ס'ף, ספוש, ספי'לה ישראל חשמל, אלקטרוניקה, נגרות, מחשבים ספי סוכר קולה בלי ריח! או לפחות ריח עדין מאד! פשוט וזול עם ריח עדין! לא לא כחול לא רועי ומרק אחת היו, אין יותר, נקשר מידי סופרמן רומנטית לוטוס טורבו אספריט יש יותר מידי מאלו!
בורגר קינג / חריף + נראה חי לא כרגע לא בסדר / טובים אוסטרליה / ניו-זילנד שוקולד ריבוק Total Eclipse Of The Heart לא אוהב ספורט לראות טלויזיה כשהחברה עזבה אותי פורים / וולנטין לא עושה "טובה" - מילה מגעילה סרטים / רובוטריקים פחד גבהים מילה טובה
מותו ושובו של סופרמן / מסע בין כוכבים לא קורא Smallville / Transformers לעזור כי רוצים, לא כי צריך אין אין קור אימייל Weird Al" Yankovic" Bonnie Tyler אין ספציפי רובוטריקים - הסרט נחמד, תומך, אמין, כנה משקרים סנובים את החברים והמשפחה אין לי אהבה יותר פוליטיקאים אנשים שפוגעים אנשים שרוצים לעזור לא משנה כמה חברים, כסף וקשרים, רק לזכור מה שעשיתם לאחרים שלא היה קורה אם לא הייתם קיימים

לא היה קל.. אבל הנה שלי ---

1. תמר (תמי): 2. השכנה שלך (יש עוד, אבל לא ברשת..) 3. ממש כאן 4. היה כזה. 5. אוהבת את השם שלי.. 6. אהבה. מוסיפה טעם לכל דבר 7. אולי נשמע פלצני, אבל אין כמו מים מינרלים 8. דאו ללא ריח \ בושם: - תלוי במצב הרוח, אבל בשום אופן לא משהו כבד 9. הוואי רגיל, קונדישנר וולה ירוק : 10. כן 11. רק לעתים רחוקות כשאני במצב רוח מרושע (מצטערת אבל אני לא מתחסדת) 12. קשה לבחור אבל אם חייבים – לבן 13. רק בפשע של אהבת חינם. אלא אם חניה על המדרכה זה פשע.. 14. רוני, יעלי, סמדר ומיקי 15. שתיים: 16. כלבה וחתולה 17. קשה לבחור, אבל סרטי מונטי פייתון. במיוחד הגביע הקדוש ובראיין כוכב עליון. 18. כמעט הכל – חוץ ממטאל, טראנס וכאלה. שוב, לפי מצברוח 19. כזו שנוסעת בלי להזדקק למוסך 20. COOL, OK: 21. מועדף – פסטה, אבוקדו, מרציפן שנוא - עדשים: 23. לא מבינה את השאלה : 24. סקסי זה :state of mind והתשובה היא כן 25. אין טענות 26. במקום שבו חיים האנשים שאני אוהבת. לא משנה איפה : 27. מרציפן: 28. תלוי מתי.. יכול להיות עקב גבוה וסקסי, יכול להיות דר' מרטינס או סתם סניקרס.: 29. Somewhere over the rainbow: 30. אתרים בטבע, לא ברשת: 31. כל המשחקים האולימפיים 32. הליכה ושחיה 33. רגע משפיל... כשגיליתי שאבא שלי שמע מה שהלך אצלי בחדר... : 34. פסח : 35. קתרין זטה ג'ונס... 36. דיסקים ישראליים (כרגע יש לי 400 בערך) 37. לאבד את האהבה שיש לי: 38. אהבה. אין טובה מזו 39. ואוו זה קשה... ספר הדקדוק הפנימי- דוד גרוסמן: 40. MAD 41. סיינפלד.: 42. חיה ותן לחיות, אם לא עכשיו אימתי, לבסוף מוצאים אהבה. 43. שתשנאו אותי בגלל פוליטיקה? בחיים לא. : 44. ראה תשובה 43: 45. קור, ולמצוא דרכים להתחמם. 46. גם וגם.: 47. Billy joel, אהוד בנאי 48. אחינועם ניני : 49. כוורת: 50. טום וג'רי + road-runner: 51. אוהבת לאהוב צחקנית ומוכשרת (הייתי מוסיפה צנועה אבל לא נשאר מקום) 52. יש להם דעות קדומות, שקובעים דברים לפי מראה חיצוני, שלא יודעים להקשיב 53. שאין בהם חלונות 54. אוהבת דברים טובים.ואת הבעל שלי 55. יוסי בנאי, רוני החבר שלי: 56. לא שונאת אף אחד – בזבוז אנרגיה: 57. שמישהו יורק : 58. מגע נעים, נשיקה, ג'אז, סרט טוב, מסאז', אוכל טוב, טיולים (אני יכולה להמשיך לנצח) 59. אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה, וארטיק וסוכריות ותות גינה, אני אוהבת ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים, ואת השמש ואת הירח, וגם כמה כוכבים, אני אוהב את החורף, ואת הקיץ ואת הסתיו. ואת האביב ואת מה שעכשיו. אני אוהב את גלית בעיקר עם צמות, ואת זו עם הנמשים ואת זו עם הגומות. אני אוהב את אמא ואת אבא גם, ואת שולה הגננת ואת הדודה מרים, אני אוהב את סבתא ואת סבא, אני אוהב את אחותי, אבל הכי הכי הרבה – אני אוהב אותי..

aaronc76

New member
נחמד...

ככה יכירו אותנו...הלכה האנונימיות !?!?! 1.אור 2.אור 3.ישראל 4.ביצפר ?? אה כן...זה בין ההפסקות ! 5.sexy mother fucker 6.שום 7.black russian 8.ג'ילט , הוגו-דארק בלו , פאי , ז'אן פול גוטייה.... 9.מי חופף בכלל....בקושי יש שיער !
10.פעם ? הרבה... 11.זה חלק מהחיים , פעם הנושא ופעם הנשוא. 12.כתום 13.כן ! נסעתי ללא רשיונות ברכב -
שילמתי ביוקר... 14.מה איתם ?? 15.שתיים לפחות 16.חיות ? אוהב ....אצל השכנים . 17.מאטריקס....בקרוב מספר שתיים ושלוש !!! יוווווו
18.אלקטרוני-דאנס....אבל רק בכללי ! 19.יש דבר כזה ?? ומה עם אופנוע ?? אז הייתי לוקח האמר ועליו איזה KTM 620 נחמד... 20.לכל כלל יש יוצא מן הכלל ! 21.שונא מאכלי ים אוהב איטלקי - פסטות למיניהן . 22. איפה 22 ????? 23.כן חברה לעתיד...זה בתכנון. 24.כן 25.פפצצוותת 26.ישראל , אזור המרכז - מושב או משהו כזה. 27.שוקולד 28.נעלי התעמלות , מה שנח לוקח. 29.אין כזה , או בעצם זה משתנה כל כמה ימים(חסר אופי !?!?) 30.www.sabrewing3d.com אבל זה משתנה... 31.האבקות נשים בבוץ. 32.האבקות נשים בבוץ....אה אני לא אשה , מה עושים ??? 33.יום הולדתי...אתם יודעים מה זה לצאת מבין רגליה של אשה שאתם לא מכירים... 34.זה עם האוכל....אההההה כולם כאלה !!! 35.הרבה...בראד פיט , דודי בלסר וכו' וכו' 36.אוספים אותי כל בוקר לביצפר... 37.הפחד עצמו. 38.אנשים טובים פגשתי פה לפחות וירטואלית (בתפוז !!) אני חושב... 39.חוות החיות 40.הצופה....סתתתאאאם 41.סיינפלד ?! 42.בחיים אי אפשר להפסיד...אפשר רק להרוויח !!! 43.אבא שלי 44.עלה ירוק - או עלה לניידת .(רק שאבא לא ישמע...) 45.חום 46.אי מייל , יש עוד אנשים שמשתמשים בדואר ???? 47.רק לא שלמה ארצי 48.אהההה הההההאאא 49.מה אנחנו בכיתה ד' ??? 50.צעצוע של סיפור. 51.זה מה יש , טוב !?! 52.צבועים 53.צבועים , בצבעים מדכאים , נו מה כותבים פה ?! 54.כן אני אוהב... 55.אינשטיין - אלברט לא הזמר. 56.השכן שלי 57.שרותים ציבוריים. 58.שרותים פרטיים 59.אנשים !! בשעה מוקדמת זו אני מקדיש לכם את מעט הפרטים עלי ! לא יודע מה תעשו עם זה....אבל כמו שחתימתי אומרת : אם את פה...אני מחכה לך !!!

התשובות שלי

1. רוית, רוי, רויטל 2. ישראל 3. 12 שנות לימוד מגמת צילום, 4. אריאל 5. מרק עוף 6. מים 7. אני אלרגית לבשמים, אבל אסתי לאודר יושב הכי עדין 8. שמפו הוואי הרגיל והישן + קונדישנר 9. כן, בבריכה פרטית בלילה, אצל חבר, הוא קרא לי נימפה 10. בדרך כלל לא, אבל אם זה נגרר אז סביר ביותר שאצחק 11. אדום 12. לא 13. אחותי דניאל היא החברה הכי טובה, חבר הכי טוב צחי 14. 3 15. חתול, כלב, וסוסים 16. הילטון בנקוק 17. רוק ישראלי, בזמן האחרון שומעת ג'אננה בגלל חברה 18. כל דבר שנוסע על 4 19. תודה, אל, ביי .21 אצלי זה קצת בעיה באוכל, קודם העין אוכלת אחר כך האף ובסוף הפה 22 . לא רואה כרגע 23. מאוד 24. לא משהו, מנסה לשמור מרחק 25. קצרין, רמת הגולן 26. שוקולד 27. נעלי הרים של טרמבולנד 28. גאולה של חמי רודנר 29. הפורום שלי, הידפארק 30. הוקי קרח 31. רכיבה 32. היו הרבה אבל האחרון ביותר הוא, שכתבתי למישהו הודעה שהיתה אמורה להיות לאחר, וההודעה לא היתה תמימה [ אם אתם מבינים ] 33. פורים, אני תמיד מתחפשת [ אינפנטילית אמרתי? ] 34. 35. בולים, מטבעות. [ אבא שלי אסף שנים ותמיד אמרתי שאת האוסף הזה אני רוצה שווים ים של כסף ] 36. לרצות למות 37. אושר ושמחה 38. הספר האחרון שקראתי צבע המים [ שכחתי את שם הסופרת אני אוסיף אחר כך ] 39. רייטניג של מעריב 40. הישרדות [ פעם הייתי רואה את צעירים חסרי מנוח, אבל זה כבר מסטיק ] 41. אהוב את עצמך כדי שתוכל לאהוב אחרים, אל תעשה מה ששנוא אליך לחברייך, 42. טומי לפיד, שינוי 43. מרץ 44. קור 45. מכתב דואר 46. שלמה ארצי, חמי רודנר 47. אנסטסיה 48. משינה, החברים של נטאשה 49. פינקי והמוח 50. רגישה, מלאה אהבה, מסורה, ובעלת נתינה גדולה 51. משקרים לי 52. שצפוף וחנוק 53. להשתולל 54. גבר שידע להעריך את מה שיש לו, ושיויון הדדי, שלא יקרה מצב שנפסיק לדבר אחד עם השני 55. לא שונאת איש 56. חרקים למינהם, אוכל מסוים, וסקס ביזארי 57. הלוואי שהייתי אומרת את עצמי, אבל אוהבת הכי הכי את ילדיי 58. אני לא יודעת אם המשחק או השאלון הזה משקף את האני האמיתי שלנו, אבל מקווה שנוכל לדעת יותר עם מי אנחנו משוחחים כל יום, מאחלת לכולם הרבה אושר, שמחה, והכי חשוב לאהוב, והרבה.. בואו נהיה מורים טובים בואו נהיה תלמידים טובים...רויטל [ מקווה שעניתי על הכל ]

מה???????????

אתה גנוב?? 59 שאלות 58 תשובות.. יעני מה לדייק יותר????? יאלה יאלה תן את התשובות שלך

danny1232

New member
תשובות שלי... מספיק סקסיות בשבילכם?

תוכלו לענות בזמנכם החופשי . 1. השם שלי: דניאל 2. כינוי\ם: דיון 3. ארץ לידה: ישראל 4. מסלול לימודים בבי"ס: פיזיקה/כימיה 5. איך היית רוצה להיקרא: יהלי 6. תבלין מועדף: שום 7. שתיה מועדפת: סמבוקה 8. דאורדורנט\בושם: דרקר 9. שמפו וקונדישינר: פנטן 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק בכיף - לא בכוונה רעה (בקיצור, קצת ציניות עם החבר'ה) 12. צבע מועדף: אדום עולה 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: סירוב פקודה... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 2 חברים הכי טובים 15. כרית אחת או שתיים: 3 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף: ביג לובובסקי 18.מוזיקה בכללית: זפלין, פינק פלויד, רוק ישראלי (מוניקה סקס,נקמת הטרקטור) 19. מכונית אידיאלית: כל מכונית עם מערכת משובחת 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: אנטריקוט מידיום רייר/חצילים 23. חבר\ה לעתיד: מה השאלה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לפעמים כן. לפעמים לא. תלוי בהרגשה אישית באותו יום 25. היחסים עם ההורים : טובים, אך הם לא "חברי הטובים ביותר" 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בריסביין, אוסטרליה 27. ממתק מועדף: שוקולד על כל סוגיו 28. נעליים מועדפות: אוזי בוטס 29. שיר מועדף: יש הרבה... "גשם חזק" של מוניקה סקס 30. אתר מועדף: שונא לגלוש (מלבד פורומים, צאטים, אתרי חדשות...) 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל... מצטער בנות 32. הספורט המועדף (למשחק): צפייה בכדורגל עם בירה. אני אלוף בזה. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: בגיל 15 בערך עזרתי לכמה "חברים" לאסוף קרשים לל"ג בעומר ומיד לפני המדורה הם הודיעו לי שאיני רצוי. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יום ירושלים. סתם, פורים. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לעברי לידר, ניק קייב 36. אוספים: פחיות בירה ובדלי סיגריות... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לדעת בדקות שלפני המוות (לדוגמה שהמטוס בו אני טס יתרסק אך לא במהירות, אלא עם דקות חרדה לפני כן). 38. תגיד מילה טובה...: כיף להפתח ככה מול העולם הוירטואלי. סחתיין על השאלון 39. ספר מועדף: מר ורטיגו 40. עיתון מועדף: שונא עיתונים. "נישה", זה הירחון האהוב עלי... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סימפסונס 42. כמה טיפים מהחיים: יש לי כמה שנים עד שאתן טיפים. ביינתים אני לומד מאחרים. 43. מועמד פוליטי: כולם מגעילים. ביינתיים מצנע שנשאר נאמן לעקרונותיו, מתחיל למצוא חן בעיני. 44. מפלגה: הדעות - חד"ש. בפועל מצביע עבודה (בעד מפלגות גדולות. נגד קטנות). 45. חום או קור: בקיץ קור בחורף חום. אני מתחכם יותר מדי? 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב יותר סקסי לחיים פרטיים, אך השתמשתי בו בפעם האחרונה רק כדי להחזיר צוי מילואים... אי מייל יותר פרקטי בעבודה. 47. זמר אהוב : דיויד בואי 48. זמרת אהובה: ביורק 49. להקות: רוק 60-70 (פינק פלויד, זפלין), 9 - נירוואה, פיקסיז. 50. סרט מצוייר אהוב: אלאדין 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ציני, סטלן ואוהב האדם 52. אתה שונא אנשים ש..: רעים לאחרים (כל מובן של רוע) 53. אתה שונא מקומות ש..: מזכירים לי אנשים רעים 54. אני אוהב/ת: נשים, כדורגל, בירה, מוסיקה בפול ווליום והכי- את החברים שלי. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: נוותר על שמות... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אנשים שמנצלים את מעמדם כדי לדפוק אחרים במעמד נמוך יותר 57. מה הכי מגעיל אותך: האנשים מהסעיף הקודם, ונהגים פרואים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: להיות עם החבר'ה - בירה+כדורגל. 59. משפט שלכם לסיכום: נורא קשה לענות על מליון שאלות כה אישיות. מקווה שקלטתם אותי.

למעלה