התשובות שלי
1. רוית, רוי, רויטל 2. ישראל 3. 12 שנות לימוד מגמת צילום, 4. אריאל 5. מרק עוף 6. מים 7. אני אלרגית לבשמים, אבל אסתי לאודר יושב הכי עדין 8. שמפו הוואי הרגיל והישן + קונדישנר 9. כן, בבריכה פרטית בלילה, אצל חבר, הוא קרא לי נימפה 10. בדרך כלל לא, אבל אם זה נגרר אז סביר ביותר שאצחק 11. אדום 12. לא 13. אחותי דניאל היא החברה הכי טובה, חבר הכי טוב צחי 14. 3 15. חתול, כלב, וסוסים 16. הילטון בנקוק 17. רוק ישראלי, בזמן האחרון שומעת ג'אננה בגלל חברה 18. כל דבר שנוסע על 4 19. תודה, אל, ביי .21 אצלי זה קצת בעיה באוכל, קודם העין אוכלת אחר כך האף ובסוף הפה 22 . לא רואה כרגע 23. מאוד 24. לא משהו, מנסה לשמור מרחק 25. קצרין, רמת הגולן 26. שוקולד 27. נעלי הרים של טרמבולנד 28. גאולה של חמי רודנר 29. הפורום שלי, הידפארק 30. הוקי קרח 31. רכיבה 32. היו הרבה אבל האחרון ביותר הוא, שכתבתי למישהו הודעה שהיתה אמורה להיות לאחר, וההודעה לא היתה תמימה [ אם אתם מבינים ] 33. פורים, אני תמיד מתחפשת [ אינפנטילית אמרתי? ] 34. 35. בולים, מטבעות. [ אבא שלי אסף שנים ותמיד אמרתי שאת האוסף הזה אני רוצה שווים ים של כסף ] 36. לרצות למות 37. אושר ושמחה 38. הספר האחרון שקראתי צבע המים [ שכחתי את שם הסופרת אני אוסיף אחר כך ] 39. רייטניג של מעריב 40. הישרדות [ פעם הייתי רואה את צעירים חסרי מנוח, אבל זה כבר מסטיק ] 41. אהוב את עצמך כדי שתוכל לאהוב אחרים, אל תעשה מה ששנוא אליך לחברייך, 42. טומי לפיד, שינוי 43. מרץ 44. קור 45. מכתב דואר 46. שלמה ארצי, חמי רודנר 47. אנסטסיה 48. משינה, החברים של נטאשה 49. פינקי והמוח 50. רגישה, מלאה אהבה, מסורה, ובעלת נתינה גדולה 51. משקרים לי 52. שצפוף וחנוק 53. להשתולל 54. גבר שידע להעריך את מה שיש לו, ושיויון הדדי, שלא יקרה מצב שנפסיק לדבר אחד עם השני 55. לא שונאת איש 56. חרקים למינהם, אוכל מסוים, וסקס ביזארי 57. הלוואי שהייתי אומרת את עצמי, אבל אוהבת הכי הכי את ילדיי 58. אני לא יודעת אם המשחק או השאלון הזה משקף את האני האמיתי שלנו, אבל מקווה שנוכל לדעת יותר עם מי אנחנו משוחחים כל יום, מאחלת לכולם הרבה אושר, שמחה, והכי חשוב לאהוב, והרבה.. בואו נהיה מורים טובים בואו נהיה תלמידים טובים...רויטל [ מקווה שעניתי על הכל ]