אדומה!!!!!!!!
א אביב זערור New member 1/8/04 #44 ../images/Emo77.gifהיייייייי והמנצחתתתתתתתתתתת הדררררררררררררררררררררררררררררררר עם 5 נק' אחריה - טלוש נטלי שיר והילה כל אחד נק' הדר זוכה ב-------------עמרם ביטון
../images/Emo77.gifהיייייייי והמנצחתתתתתתתתתתת הדררררררררררררררררררררררררררררררר עם 5 נק' אחריה - טלוש נטלי שיר והילה כל אחד נק' הדר זוכה ב-------------עמרם ביטון
H HaDaRoSh New member 1/8/04 #48 רק אני טל ואביב מכירות אותו חחחחחחח הוא דיבר עם אביב בטלפון פעמיים הקרצייה הזה ערס
H HaDaRoSh New member 1/8/04 #46 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמרם ביטון!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמסרי לו ד"ש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמרם ביטון טחחח נאג'ייי טחחחחח ווהוו תנוחה מסיונרית רק בזכותה זכיתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמרם ביטון!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמסרי לו ד"ש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמרם ביטון טחחח נאג'ייי טחחחחח ווהוו תנוחה מסיונרית רק בזכותה זכיתי
א אביב זערור New member 1/8/04 #47 אין בעיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הילה את לא היית בבקר עמרם הוא חבר שלי לשעבר והיום בבקר הוא דבר איתי בטלפון ושמתי על רמקול חחחחחחחחח
אין בעיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הילה את לא היית בבקר עמרם הוא חבר שלי לשעבר והיום בבקר הוא דבר איתי בטלפון ושמתי על רמקול חחחחחחחחח