יש לי משו להגיד

The Real FiFi

New member
יש לי משו להגיד

(כן זה לא דבר חדש תמיד יש לי משו להגיד..:) טוב בקשר לכל הדברים שגורמים לנו למות ומסרטנים. אנחנו חיים רק פעם אחת! אין הזדמנות שניה אם נחייה כל הזמן בפחד של אוי אם נעשה ככה ייקרה לנו ככה או אם נאכל או נשתה את הדבר שאנחנו אוהבים נחלה בסרטן או בכל דבר אחר תמיד ימצאו משו חדש שיגלו שלא טוב ל"בריאות". ומי שלא אוכל את הדברים שמסוכנים לבריאות (כן גם ג'אנק פוד וכדומה) וחי לפי ה"צו" הבריאותי התורן וחושב שזה מה שיגרום לו לחיות חיים ארוכים אז הוא טועה! ובגדול! אנחנו בני האדם ה"נאורים" (משו) אם אנחנו הצידיקים שבצדיקים או הבריאים שבבריאים ואנחנו בררנים לגבי כל דבר קטן שמא אם נעשה אותו נמות. יכולים למות סתם ככה בלי שום סיבה הרי את החיים שלנו קיבלנו בהשאלה ומתי שהוא נצטרך להחזיר אותם כי הם לא שלנו אז נכון יהיו כאלה שיחזירו אותם בשלב מוקדם יותר ויהיו כאלה שיחזירו אותם בשלב מאוחר יותר אבל בסופו של דבר המוות הוא חלק מהחיים ואין לנו שום ברירה אלה לקבל אותו נכון זה כואב וקשה לקבל את זה שבן אדם בריא וחזק נפשית ופיזית שבקושי היה בן 46 מת למה? כי הלב שלו החליט להפסיק לעבוד בלי שום הזהרה מוקדמת סתם ככה כי נגמר לו הזמן לחיות עכשיו הוא צריך להחזיר את החיים שקיבל בהשאלה ולהשאיר אחריו משפחה שלמה. אז עכשיו מה שצריך לעשות זה לעצור לחשוב שניה ולראות שצריך להינות מהחיים כמה שאפשר כי אי אפשר לדעת מתי אנחנו צריכים להחזיר את החיים שלנו ובן אדם אחר,חדש יקבל אותם בהשאלה. תפסיקו לדאוג מכל דבר קטן ותחיו קצת :) כן הודעה קצת מדכאת...כתבתי אותה עקב ארועים אחרונים אל תבהלו. קחו אותה ברצינות ותחשבו על זה קצת.

BiG D

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא מסכים כ"כ לגבי הקטע הפילוסופי של ההשאלה וההחזרה וכו' אבל אני מסכים עם הרעיון הכללי במאה אחוז...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אמממ... חצי מסכימה ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo176.gif

אז ככה. הגישה הכללית היא סך הכל הגישה שלי - לעשות, ובעיקר לאכול, מה שרוצים- ממילא בסוף ידרוס אותי אוטובוס או שאני אפול מהבמה בערד ואחטוף זעזוע מוח. אבל ההודעה שלך היא קצת קיצונית.. ברור, חיים רק פעם אחת, אבל זה לא אומר שאני אעבור לגור בפורת, אוכל כל היום ג'אנק פוד, יזריק לעצמי סמים והכל כי מחר ידרוס אותי אוטובוס או שאני אפול מהבמה בערד ואחטוף זעזוע מוח. יעני, "להיות חופשיים", אבל במידה. לחיות, אבל לא להתאבד. מבינה? אה וצחקתי מה"נאורים", את מושפעת.

The Real FiFi

New member
לא הבנת אותי נכון

גם אני לא אומרת שאת צריכה לעשות הכל בקצוניות רבה במידה פשוט אל תחשבי פעמיים לפני שאת אוכלת המבורגר אם את רוצה תאכלי תשמעי אני לא הולכת עכשיו לעשן כי חיים רק פעם אחת אני עדיין רוצה לחיות ולא לקבל איזה התקף לב חביב או שהריאות שלי יהיו מלאות בזפת מושפעת? טוב אם את רוצה... :)

CAROUSEL

New member
אוקיי,

מה!? למה את אומרת לנו את זה? תחיי את החיים שלך ועזבי אותנו לנפשנו!

The Real FiFi

New member
שתוק חצוף

חחחחחחח זה מזכיר לי מד"צים :)) אממ... אם לא מעניין אותך אל תגיב יופי?!?! ודבר בשם עצמך טוב?!

BiG D

New member
אממ אחי אתה לא אמור להביע דעה משלך

מה קורה איתך? פשוט תסכים עם כל מה שאני אומר...

CAROUSEL

New member
חחח

צודק, אממ...אני משנה את הדעה שלי! לפי דעתי זה ממש חשוב שהיא אמרה את זה, וכל שאר הדברים שדניאל אמר, אני תומך! זה בסדר? מצטער שלא הייתי בדעה שלך מלכתחילה, לא יודע מה תקף אותי פתאום. אולי איזה גל של...אמ...לא יודע, לא משנה.

ofrikit

New member
אוקי...

חלקקקקק זה סבבה מה שאמרת וגמני הייתי אומרת את זה אבלל, למה כתבת את זה פה?? הייתי מנהלת שיחה אולי על זה עם מישו.. מה היציאה פתאום שכתבת את זה פה? (שלא תביני שאני "כועסת" או יורדת עלייך חסושלום אבל אני פשוט לא הבנתי למה כתבת את זה??)

ofrikit

New member
ידתע שלא תבינו אותי נכון..

רק התכוונתי... מה אמרו שהיא כתבה את זה?? זה הכול,יש מבין?

ofrikit

New member
ידעתי*

ואני מצטערת על הטעות הנוראה שהיתה לי (עכשיו בדף ה-2) שרשמתי תראומה במקום טראומה לא ראיתי והתפדחתי ביותר... אז הנה אני מתקנת... ואופיר דיייייייי

The Real FiFi

New member
למה כתבתי את זה?

בגלל שכותבים פה (*שיעול*שמרית*שיעול*) שהרבה דברים מסרטנים ובכלל בכל מקום כמעט כתןוב אל תעשו ככה ואל תעשו ככה למה? כי זה מסוכן לבריאות אפשר למות מזה אישית לא הייתה לי בעיה עם זה עד שחבר של ההורים שלי מת והוא לא עישן והוא לא אכל\שתה דברים מסרטנים הוא היה בריא! וממה הוא מת? מדום לב פתאום בלי שום הזהרה..ולא היו לו שום בעיות עם הלב כלום. ובגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

למעלה