The Real FiFi
New member
יש לי משו להגיד
(כן זה לא דבר חדש תמיד יש לי משו להגיד..
טוב בקשר לכל הדברים שגורמים לנו למות ומסרטנים. אנחנו חיים רק פעם אחת! אין הזדמנות שניה אם נחייה כל הזמן בפחד של אוי אם נעשה ככה ייקרה לנו ככה או אם נאכל או נשתה את הדבר שאנחנו אוהבים נחלה בסרטן או בכל דבר אחר תמיד ימצאו משו חדש שיגלו שלא טוב ל"בריאות". ומי שלא אוכל את הדברים שמסוכנים לבריאות (כן גם ג'אנק פוד וכדומה) וחי לפי ה"צו" הבריאותי התורן וחושב שזה מה שיגרום לו לחיות חיים ארוכים אז הוא טועה! ובגדול! אנחנו בני האדם ה"נאורים" (משו) אם אנחנו הצידיקים שבצדיקים או הבריאים שבבריאים ואנחנו בררנים לגבי כל דבר קטן שמא אם נעשה אותו נמות. יכולים למות סתם ככה בלי שום סיבה הרי את החיים שלנו קיבלנו בהשאלה ומתי שהוא נצטרך להחזיר אותם כי הם לא שלנו אז נכון יהיו כאלה שיחזירו אותם בשלב מוקדם יותר ויהיו כאלה שיחזירו אותם בשלב מאוחר יותר אבל בסופו של דבר המוות הוא חלק מהחיים ואין לנו שום ברירה אלה לקבל אותו נכון זה כואב וקשה לקבל את זה שבן אדם בריא וחזק נפשית ופיזית שבקושי היה בן 46 מת למה? כי הלב שלו החליט להפסיק לעבוד בלי שום הזהרה מוקדמת סתם ככה כי נגמר לו הזמן לחיות עכשיו הוא צריך להחזיר את החיים שקיבל בהשאלה ולהשאיר אחריו משפחה שלמה. אז עכשיו מה שצריך לעשות זה לעצור לחשוב שניה ולראות שצריך להינות מהחיים כמה שאפשר כי אי אפשר לדעת מתי אנחנו צריכים להחזיר את החיים שלנו ובן אדם אחר,חדש יקבל אותם בהשאלה. תפסיקו לדאוג מכל דבר קטן ותחיו קצת
כן הודעה קצת מדכאת...כתבתי אותה עקב ארועים אחרונים אל תבהלו. קחו אותה ברצינות ותחשבו על זה קצת.
(כן זה לא דבר חדש תמיד יש לי משו להגיד..