יש לי משהו מצויין לספר,

Secular

New member
יש לי משהו מצויין לספר,

אם הכל ילך כמו שצריך,בתחילת אפריל אתם תראו מלא אילוסטראציות של בניינים עתידיים בת"א,כולל פיין טאוור,תנובה-כללית,בזק ציפלין ועוד,וזה בזכות מתי(ארבע עונות) שהסכים להלוות לי חוברות אדריכלות,שבהם מופיעים מלא בניינים עתידיים. כמו כן,אני ואופיר עושים מאמצים כבירים ליצור קשר עם האדריכלים של פרוייקט ידיעות אחרונות ופרוייקט עמל. אני מאמין שמאמצנו ישאו פרי בקרוב,ואתם תחזו בדברים שעוד לא נראו אי פעם בפורום,כל הבנינים המסתוריים יחשפו סוף סוף...והרווח יהיה כולו שלכם. בתקווה לעתיד מזהיר, עמרי

עמרי היקר ! שאלה לי אלייך ../images/Emo12.gif

אתה יודע אוליי מתיי סוף סוף יראו ב-אתר " תל אביב ממבט חדש " את הגורדי שחקים העתידיים ש-רוצים לבנות ב-תל אביב ???????????אני מת כבר ליראות תמונה של איזה מגדל חדש שמיתכוונים לבנות , אני עדיין לא ראיתי תמונה של מגדל " מבקר המדינה " למרות שהגיעו שמה כבר ל-קומה 3 או 4 נידמה לי ו-עדיין לא מראים תמונה של מגדל חיל האויר למרות שאני כבר ראיתי את האילוסטרציה שלו ב-אתר הבנייה שלו ו-חבל

Secular

New member
שי,הנה תגובה...

תראה,דניאל מאד עסוק לאחרונה(לפחות ככה הוא אומר) ולא יצא לו לעדכן את האתר,אבל אני מאמין שכאשר הוא יתפנה,האתר יתעדכן הרבה יותר וכולי תקווה שזה יהיה כמה שיותר קרוב
בכל מקרה,אני בתפקיד עוזר באתר,לא יותר מזה-אין לי סמכויות ניהול,והכל תלוי רק בדניאל,ולכן אין ביכלותי לענות על השאלה בדיוק מירבי,וזה מצטרף לעובדה שמזמן לא דיברתי עימו,אבל אתה מוזמן לעשות זאת,הנה האי-מייל שלו: [email protected] עמרי

למעלה