יש לי משהו לשאול

יש לי משהו לשאול

רציתי לשאול כמה שאלות על הלהקה, (אני שומעת שירים שלה אבל לא יודעת עליה הרבה): 1. מתי הם נוסדו? 2. מהם שמותיהם של חברי הלהקה? 3. כמה דיסקים הם הוציאו עד עכשיו? 4. כווולם נשואים? 5. מה השיר הסנגל הראשון שלהם? נ.ב- אני יודעת שלפי השאלות שלי אני לא נשמעת ממש מומחית אבל אשמח אם תענו לי על השאלות בכול זאת. תודה. (-=

miss evil

New member
תשובה 1

אני יודעת שהסינגל הראשון היה crawling (מצטערת אם לא כתבתי נכון) חח או שאני טועה =\ ואת כל היתר שיענו לך המומחים שפה

®NuLy®

New member
מנסה לענות...

שמות חברי הלהקה: צ'סטר בנינגטון - שירה מייק שינודה - אמ.סי, קלידים, גיטרה בראד דלסון - גיטרה פניקס - באס רוב בורדון - תופים ג'וזף האן - די ג'יי הם הוציאו עד עכשיו 6 דיסקים: Hybrid Theory EP כשעוד Hybrid Theory היה שם הלהקה ובדיסק Hybrid Theory הראשון הרשמי Reanimation דיסק רמיקסים לשירים מ-Hybrid Theory Meteora דיסק אולפן שני Live In Texas דיסק הופעה + דיוידי Collision Course דיסק מאשאפים עם ג'יי זי (שכולנו מתכחשים אליו) לפי מה שאני יודעת רק צ'סטר ומייק נשואים אבל תקנו אותי אם אני טועה

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif

1. כמדומני...נוסדו [בתור ההרכב הנוחכי עם צ'סטר וזה] ב1996. 2. צ'סטר בנינגטון, מייק שינודה, רוב בורדון, פינקס, בראד דאלסון, וג'ו האן. 3. 3...ישנם גם עוד דיסקים במכירה מוגבלת, ועוד אחד שכולל DVD והוא הופעה חיה... 4. לא...צ'סטר התגרש לאחרונה מאישתו, סמנתה, ובראד ורוב עד כמה שידוע לא נשואים [אם כי טועים שבראד מאורס] כול השאר כן^^ 5. עד כמה שידוע לי one step closer. מקווה שעזרתי... ואם את חדשה פה...אז... ברוכה הבאה!

Beautiful Scar

New member
מה?../images/Emo2.gif כל השאר נשואים?../images/Emo2.gif

לא יכול להיות???????? פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקק?????????? באמת??????????
ואני עוד תיכננתי על רוב
[
]

תודה!

ואני לא בדיוק חדשה, פשוט לא נכנסתי לפורום הרבההההההה זמן... אבל לא נורא, אנשים טועים. חחח...

Beautiful Scar

New member
אני יענה על הכל../images/Emo9.gif

1. בשנת 1996 2. צסטר בינגיטון. מייק שינודה. בראד רוב פניקס ג'וזף [ג'ו האן
] 3. 6 דיסקים 4. לא כולם נשואים צסטר היתגרש ומייק שינודה נשואי היתחתן ב2003
5. אני שמעתי ממקור מאוד קרוב שלי [מיי דאד
] שזה היה In the end
? אבל זה חח קרולינג
[למה לא וואן סטאפ קלוסר?
] לפי דעתי את הראשון היה אמור להיות וואן סטאפ קלוסר

walk alone

New member
אני אענה על הככככככלללללל

http://www.linkinpark.co.il/home.htm => ביוגרפיה היה כ"כ קשה לעשות את זה?

saar91

New member
אוקי אז ככה...

לינקין פארק נוסדו בתור Xero בשנת 1996 לאחר שנתיים (אם אני טועה אז תתקנו אותי) הם החליפו את השם לשם אחר שהוא Hybrid Theory מפני שהצטרף אליהם חבר נוסף ובשנת 1999 הם שינו את שמם שוב ל- Linkin Park או בקיצור LP. חברי הלהקה הם צ'סטר צ'ארלס "Chazy Chaz" בנינגטון, מייק "The Glue" שינודה, ג'וזף "Mr. Hahn" האן, בראד "Big Bad Brad" דאלסון, דיוויד מייקל "פיניקס" פארל ורוברט גרגורי בורדון. הלהקה הוציאה עד עכשיו 7 אלבומים פלוס כל אלבומיי ה- Linkin Park Underground. לא חברי הלהקה לא נשואים אבל צ'סטר (הסולן של הלהקה) היה נשוי פלוס ילד והתגרש. הסינגל הראשון של Linkin Park הוא One Step Closer (דרך אגב השיר הזה הוא בין הטובים וגם בין האהובים עליי) מקווה שעזרתי!

saar91

New member
מרוב מהירות שכחתי לכתוב את השמות

של האלבומים ומה כל אחד מחברי הלהקה עושה אז הנה זה: תפקידים של חברי הלהקה: צ'סטר צ'ארלס "Chazy Chaz" בנינגטון - סולן מייק "The Glue" שינודה - M.C., Keyboard, גיטרה ג'וזף "Mr. Hahn" האן - D.J. בראד "Big Bad Brad" דאלסון - גיטריסט דיוויד מייקל "פיניקס" פארל - באסיסט רוברט גרגורי בורדון - מתופף שמות האלבומים: דיסק ראשון Hybrid Theory EP דיסק שני (אלבום בכורה) -Hybrid Theory דיסק שלישי (דיסק רמיקסים) - Reanimating דיסק רביעי - Meteora דיסק חמישי (דיסק משולב יחד עם הראפר JZ + דיסק DVD) - Collision Course דיסק שישי (דיסק הופעה - דיסק DVD + רגיל) - Live In Texas ודיסקים נוספים שנקראים ה - Linkin Park Underground או בקיצור LPU הדיסק LPU האחרון שיצא הוא ה-LPU הרביעי

DeadPoetic

New member
התשובות הקצת יותר נכונות.

1. 1996. 2. ענו לך כבר.. צ'סטר, מייק, בראד, פיניקס, רוב וג'ו. 3. 6 דיסקים רישמיים, בנוסף לכך 4 אלבומים של הLPU, ועוד 2 אלבומי סולו של מייק [שיוצא החודש] והשני של צ'סטר, שאמור לצאת בתחילת 2006. 4. לא. פיניקס, מייק ובראד נשואים. 5. One Step Close.

למעלה