יש לי משהו להגיד

Alien Creep

New member
יש לי משהו להגיד

נשים? יש לי משהו להגיד על נשים. לא בטעות אליעזר בן יהודה נתן להן שם-תואר, שבהוספת אות אחת (מאד אהובה על אליעזר בן יהודה) מתגלה אופיין האמיתי. האות ח´, בין הנ´ לש´. אישה שונאת כל גורם זר שמסכן אותה מינית. היא מסתכלת בצורה זו על כל דבר ואדם שתתקל בו במהלך חייה, ואופי זה לא ישתנה. "מסכן אותה מינית" – כל דבר שיש לו השפעה לרעה על המיניות שלה, על היופי החיצוני שלה או על האגו שלה. במובן זה נשים הרבה יותר אלימות מגברים. זה גם הגורם לכך שנשים מכוערות הרבה יותר מפותחות מבחינה נפשית, כי כמעט שום גרום לא מסכן אותן מינית והן הרבה יותר, נאמר, נינוחות. תשאלו אישה שמעריכה את החיצוניות שלה על החברות הקרובות שלה, ומה היא חושבת על החיצוניות שלהן. אם תשאלו "האם אחת מחברותייך יפה יותר ממך?", תמיד תקבלו תשובה מתחמקת או תשובה אווילית. נשים הם סופר-SELF INVOLVED ואגואיסטיות, ואין להם הערכה לשומדבר חוץ מלעצמן, ובעיקר לא כלפי גברים. הדבר היחיד שמעניין אותן זה לקבל פידבקים מיניים מהסביבה שלהן, ובאותו זמן להתכחש למיניות שלהן כדי שלר ייחשבו "פרוצות" בעיניי הסביבה. גברים? יש לי משהו להגיד על גברים. הם טיפשים ומשתרכים אחרי נשים שלא שמות עליהם, ומוכנים לעשות פחות או יותר הכל בשביל זיון, ובשביל בחורה שנראית טוב אפילו לאבד את הכבוד העצמי שלהם. טוב, אבל אני לא מאשים את האנושות שיצאה ככה, אחרי הכל אתם חיות. קופים. פשוט במקום חבלים על העצים אתם משתמשים במכשירים כדי להשתעשע, במכוניות במקום ברגליים כדי להגיע ממקום למקום, בכסף במקום בזיעה כדי להשיג מה שאתם רוצים, אבל בתכל´ס לא השתניתם בני-אדם. אתם בני-אדם, מין של חיה כלשהי שחיה על-פני כדור הארץ, ובקרוב תכחד. אתם עדיין רודפים אחרי כוס, אחרי זין, אחרי כסף, אחרי כבוד, אחרי מעמד, אחרי חלומות. טוב לא בזין שלי יותר לדבר איתכם.

dudusch

New member
מזמן לא חייכתי ככה ../images/Emo9.gif

תודה רבה לך חיזר ירום הודך, על שפקחת את עיני ה"חיות"... עשית את שלך ועתה אתה יכול לשוב לכוכב ממנו באת...

למעלה