יש לי משהו להגיד בקשר לסגירת אתרי

alx18

New member
יש לי משהו להגיד בקשר לסגירת אתרי

שיתוף קבצים אז ככה מעכשיו כבר כולנו נבין שאין יותר להוריד מישחקים או תוכנות לא חוקיים אז עכשיו מה שנשאר זה ללכת לחנות ולקנות תשכחו מלהוריד מהאימיול או קאזה או מה שיש ותתכוננו שגם אימיול עומד להיסגר ועוד הרבה במזן הקרוב אני מקווה שנסתדר איכשהו עם זה ואני לא התכוונתי להעליב אותכם או משהו אך רק שתדעו המשך שבוע נעים

EagleEye

New member
גם לי יש משהו להגיד...:

סימני פיסוק
זה עושה כאב ראש לקרוא ככה..

bebi vegeta1

New member
... אם זה מפריע לך שאנשים כותבים ככ

ה פשוט אל תקרא ת'הודעות שלהם

BLLizZarD

New member
זה לא ממש נשמע הגיוני...

ואני לא אתחיל להביא סיבות למה. אני לא אומר שכולם יכתבו עם סימני פיסוק, ממש לא, אבל אם למישהו זה מפריע, אין סיבה שהוא לא יתעצבן ויראה את זה.

bebi vegeta1

New member
תום למה FFS ולכל השדים הרוחות

והקרמבואים אתה תמיד מעוניין בלהתווכח על חרטא? כאילו אם משעמם אני יכול לתת לך דברים לעשות בשבילי שלא ישעמם לך:X

BLLizZarD

New member
להיפך. אתה זה שרוצה להתווכח.

אני רק הגבתי אלייך וכתבתי את דעתי. לא היה לי שום עניין בויכוח, ואף פעם אין לי.

BLLizZarD

New member
אוקיי, "אתה זה שרוצה להתווכח" נראה

לי מיותר בקריאה חוזרת.

t3h d00d

New member
לחברות המשחקים וכל זה אין מושג כמה

מה רק דופקים את עצמם. אני לא מתכוון לשלם 250 עד 350 שקל על איזה משחק שידרוש חומרה בשווי עוד 3000 שקל. אני לא מתכוון לשלם 800 דולר עבור רשיון לפלאש. אני לא מתכוון להוציא 40 שקל כל פעם שיש איזה סרט בקולנוע. ואני לא מתכוון לקנות אלבומים בשביל שיר אחד. לדעתי זה מה שיקרה: המכירות של המשחקים ירדו. נכון שאי אפשר להוריד מתוכנות שיתוף, אבל גם אי אפשר לקנות כל משחק שיצא. אנשים לא ישלמו את זה. בגלל שאין פרוצים, הרבה פחות אנשים ישחקו במשחקים. החברות מפסידות. אני לא אומר שאף אחד לא יקנה יותר, אלא שיקנו רק את המשחקים הטובים באמת. ואולי גם נקבל משחקים טובים יותר אם הממוצעים פלוס מינוס יפסיקו להמכר. לפחות זו הדעה שלי, ממבט של "אני לא מתכוון לקנות שום דבר רק כי אימיול נסגר". וזה גם גרסה מאד קיצונית. תכלס, עדיין יפרצו, יש פאבים, ושום דבר לא ישתנה. אבל בזבזתי 2 דקות מהחיים שלכם.

מה הקשר?

האתרים הישראליים לא מפיצים משחקים באופן בלעדי תמיד אפשר למצוא טרקר או אינדקס אימיול אחר אני לא חושב שיצליחו להפסיק את שיתוף הקבצים אלא רק אם יוציאו חוקים שתקפים לגבי כל אחד ואחד,לא רק נגד המשתפים הכבדים לפחות אני לא דואג יש לי את המקורות שלי אז שילכו נחוי כל האגודות נגד שיתוף קבצים למיניהם כי בסוף ספקיות האינטרנט יתעצבנו עליהם בגלל שהם יפסידו לקוחות בגלללם

o0O0o

New member
כמו שאדי אמר, יש

עדיין את האימיול וביטורנט ומלא אתרים אחרים... כך שעדיין אפשר להוריד. ורק שאנשים לא יתחילו כאילו זה רע מה שהחברות עשו, וכאילו שיתוף קבצים זה טוב. אנחנו מורידים דברים עם זכויות, אנחנו גונבים, ויש דרכים אחרות למחות על מחיר של מוצר מסויים מאשר לגנוב אותו.

o0O0o

New member
ובשביל הפרוטוקול,

אני לא טוען שאני לא מוריד.

GuglyBu

New member
שמע,

תופעה כזאת היא תופעה שמאוד קשה לחסל. קח את נפסטר לדוגמא, ברגע שסגרו אותו, קמו/נהיו יותר פופלריות תוכנות יותר מתוחכמות דוגמאת קאזה.

juggernaut

New member
חה

נראה לך שזה שינה במשהו אפילו קטן את זמינות הקבצים? אתה חושב שליונטוורק זה האתר היחידי?! יש לך מושג כמה אלפי אתרים יש? בכל פעם שנסגר אחד נפתחים עוד שלושה! וחוצמזה שלאימיול יש אופציית חיפוש אז בכלל
קיצר...יש עדין אלף ואחת אתרים. ותמיד יהיו תוכנות מתוחכמות יותר כי הרי לכל דבר ולכל מקום אפשר לפרוץ בכייף אז אל חשש.

למעלה