יש לי משהו להגיד בקשר לסגירת אתרי

chinuk

New member
../images/Emo45.gif

משעמם

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo13.gif

זה על זה שעל השולחן בכיתה שלי מצויירים מגלים וגרזנים.

GuglyBu

New member
לירו?! את?!

מבין כולם, לא הייתי שאת היית הורסת שירשור קומוניסטי!

Wish Master13

New member
משהו שדי מטריד אותי

lala ו lionetwork נסגרו, משמע שהאתר היחידי כרגע שמספק כתוביות בעברית לסרטים (לוקח להם הרבה זמן להוציא אבל מתישהו זה יוצא) זה subs.. ואני לא מצליח גם שם להכנס לכתוביות יכול להיות שגם הם סוגרים? בכללי, אני לא מתכוון ממש לראות סרטים בלי כתוביות, לא שאני לא יודע אנגלית פשוט מספיק כמה מילים לא מובנות והלך לך הסרט.. למישהו יש איזה המלצות לאתרים שאפשר להוריד בהם כתוביות בעברית?

spongbob

New member
הנה המאמר בלה לה לנד

אתר זה פועל באדיבות חברת DATES.CO.IL , מפגשים ברשת , אשר עצרה פעילותה כדי לסייע למאבק --==עם עזרת הגולשים , נוכל לנצח במאבק!!!--== שוקי גלילי - כתב ותיק במדור מחשבים (NANA) - מהמר על מי שינצח במאבק המשפטי שלנו - כל המדינה מתגייסת! לחצו לקריאה ! -------------------------------------------------------------------------------- חשוב מאוד!! חזית המאבק המשותף היא הדרך היחידה להתמודד עם 27 תובעים משותפים. אם לא נהיה מאוחדים לא ננצח!!! אנחנו אתר משותף לאתרים רבים אשר תומכים במאבקנו . זכרו , אנו , אתרי שיתוף , רק כך תמיד הצלחנו להביא ולעשות את הדברים הטובים... אנו אתרי --==שיתוף--== עם השיתוף עשינו , ורק בזכות איחוד ושיתוף פעולה ננצח!! אין מקום לפעילות שלא דרך הכח המשותף שמאחד גולשים! אנו קוראים היום , למי שטרם הצטרף , לבוא למשפחה שלנו , אנחנו מייצגים את כולם כולל כולם , ורק יחד ננצח!! אנחנו מאוחדים -= לא ניתן לשבור אותנו... אם אנחנו מפוצלים...הרבה יותר קל , לכן כולם חייבים להתאחד תחת מטה המאבק המשותף...שימו לב לחות דעת של אחד מעורכי הדין המובילים בישראל : " אם תתאחדו כולם יחד - הסיכוי לנצח עולה פי שלוש " . -------------------------------------------------------------------------------- 2 הכתבות החדשות ביותר מהיום שפורסמו בנושא היום הם : שיתוף קבצים: הוקם אתר מאבק, גם האתר וורז נסגר(לחצו לקריאה) Y-NET - ידיעות אחרונות מפעילי אתרי שיתוף הקבצים הישראליים מתאחדים למאבק (לחצו ) - NRG - מעריב אנו זקוקים לתרומה וסיוע ! עוד אתר נסגר והשעון מתקתק . . ניתן לתרום דרך הדואר , וגם באשראי. דואר : ת.ד. 8301 חיפה . מיקוד : 31083 תרומת און ליין בכרטיס אשראי במערכת מאובטחת : לחצו כאן לתרום למטה המאבק המאוחד - און ליין באתר מאובטח דרך SMS : ניתן גם לשלוח SMS למספר : 5454 עם המילה -"להלה"- או "-LALA"- (בלי מקפים וגרשיים) .שימו לב! אנא שלחו SMS רק כמוצא אחרון , הדרך העדיפה למשלוח תרומה הינה בשני האופנים הראשונים (קבלת תרומה בדואר ובאשראי , כיוון שהתרומות נקיות מעמלות שונות , וכן הכספים מתקבלים לרשותנו באופן מיידי ) . כל שליחת SMS הינו תרומה של 10 שקלים . -------------------------------------------------------------------------------- "לאתרי השיתוף לא יהיה מימון כדי להתמודד איתנו , אני מקווה , שהקהל לא יתן לכם תמיכה כספית ,כך , אנחנו ננצח אתכם בקלות . עם הניצחון בידינו כתקדים ראשון בישראל , נוכל לסגור גם את תוכנת האימיול בישראל , ולתבוע גולשים רבים , וזה יקרה מהר ובקלות יחסית אנחנו מקווים " את הדברים האלה אומר אתמול נציג של אחת מ 27 החברות התובעות בטלפון לדובר אתר מטה המאבק של האתרים . הם חושבים שאנחנו פריירים ????????? בואו ונראה להם כמה כח יש לנו יחד , ונלחם כשווים אל שווים כולם מתגייסים לתרום ולסייע לנו כספית , להאבק , ואנו נאבק כל הדרך! בימים הקרובים אני רוצה לבשר לו...שהוא טעה טעות מרה...זה הזמן להתגייס! -------------------------------------------------------------------------------- כאן מוקם בשעות אלו מטה המאבק של כל חזית האתרים המשותפת . אנא תרמו לנו אנו זקוקים לעזרתכם כדי לפעול בעניין זה ולהשיב את האתר לפעילות!! -------------------------------------------------------------------------------- מטה זה הינו היחידי שפועל עבור כל האתרים וקהילת השיתוף , אשר קורא לאיחוד של כלל הגולשים לסיוע כספי ,כדי לבצע מהלכים נדרשים ..כי רק יחד זה כח

למעלה