יש לי משהו לדבר עליו

יש לי משהו לדבר עליו

דרך אגב מצטערת שלא הייתי פה בפורום פשוט המחשב שלי לא משהו ואני מהלפטופ של אח שלי אז ככה זה לא הוגן שבגלל תלמידים שלא רוצים לשלם מבוטל טיול שנתי אחרון
אני מבינה שזה לא אילת אבל עדיין ובכללי לא רוצים לשלם אני פשוט לא מבינה אנשים שלא מעריכים כלום הרבה זמן שנותנים לשלם והנחות ועדיין לא משלמים לבית ספר פשוט בושה לג'ינס של דיזל יש כסף אך לשלם אין :\ וזה נורא מבאס אותי כי אני רוצה לנצל את י"ב כמו שצריך

MoR ShIrAz

New member
../images/Emo45.gif

צודקת...טיול אחרון של י"ב זה באמת משהו נחוץ ומיוחד..

LuNa MaJnUnA

New member
מה את צחקה עלי?

מאיפה לך שיש להם כסף לג'ינסים? ולמה בכלל את נכנסת לאנשים לכיס? אם ההורים בוחרים שלא לשלם לטיול שנתי יכול מאד להיות שיש להם סיבה שהם לא משתפים אותך בה. עם כל הכבוד לטיול שלך.

אפשר לשאול איפה את לומדת?

לפי מה שידוע לי מבני משפחה שלומדים באחד העם ובן גוריון, לא רק שלא חסר להם כסף לטיול שנתי אלא יש להם אקסטרא בשביל לשכור לימוזינות לנשף סיום. לא ידוע לי על תיכונים עם אוכלוסיה ענייה בפ"ת(יש עוד חוץ מגולדה וברנר?) ואני פשוט מנחש שכמו שהיה בשנה שלי אנשים לא רצו לצאת לטיול שנתי והעדיפו לשמור את הכסף לנסיעה לאילת בלי המורים.

תעשו כמונו

אנחנו אספנו אז בעצמנו כל הכיתה ובמקום טיול משעמם של בי"ס נסענו בכיף לאילת. אני באופן אישי גם שונא טיולים שנתיים ואני מאוד מבין תלמידים אחרים שגם שונאים.

כאילו שיזמינו אותי..

אולי בכיתה כן בשכבה לא אני בכללי כועסת גם על חוסר הערכה ..המחנכת שלנו השקיעה המון מאמצים שנצא ואני מרגישה שאנשים לא מעריכים תמורים ...הטיול היה צריך להיות ביום ראשון ולמשל למחנכת שלנו יש 3 שעות שהיא מלמדת ביום הזה ויש לה עניין שנצא כנ"ל לשאר המורים ועוד חברות טובות שלי מהכיתה לא יוצאות חוץ מאחת.... מצידי לצאת עם י"ב-4 שהם יוצאים ולהיות עם חברות שלי משם... אני מרגישה שהשכבה שלי לא מעריכה בגרוש את החברים שלהם התלמידים שדופקים את אלה שרוצים מאוד לצאת את המורים שמשקיעים המון...ולמרות האינטרס ללמד הם ממש משכנעים שנצא! זה די מוזר שמורם ישנכעו תלמידים טיול שנתי צריך להזכיר לתלמידים הנאה וכיף ולא "לא רוצים לשלם" במילה אחת אכזבה
זה מאכזב לראות את השנה האחרונה רק על ספסל הלימודים בלי טיול ובלי נשף סיום

טוב....

יש לי מצד אחד חברות בשכבה מצד שני יש לי אנשים שמש לא סובלים אותי פעם סיפרתי לכם מה היה במסע בפולין עשו בלאגנים בלילות והתקשרו אליי באמצע הלילה כשישנתי!!!!

Octavarium

New member
לומר לך ת'אמת?

גם אני לא רוצה לשלם לטיול השנתי כי אין לי כסף? ממש לא כי העירייה המחורבנת הזאת מענישה את כל בתי הספר על כך שאיזה תיכון אחד זרק נפצים (WTF?! מה אתם בגן?!) במלון חלאס! מיצינו ת'צפון! רוצים טיול י"ב כמו שצריך! 3 ימים לאילת כמו בכל מקום אחר בארץ (לפחות רוב) אין לי מה לחפש בצפון יותר

שמע הייתי בחופש 5 ימים באילת

כיף שם והכל אבל לדעתי כל מקום תיירותי בארץ הוא יפה העיקר החוויות זה אומר להעניש את כל השכבה?!?!?!?!?

Octavarium

New member
אני לא רוצה לצאת... תכריחי אותי?

תענישי אותי? (כמה שזה עונש, חחח) שמעי... את רוצה לצאת אני לא מה את רוצה שאני אצא בגלל שאת רוצה? אני לא רוצה לצאת וזהו

מה את כבר יכולה לעשות עכשיו?

יאללה, קורה. תארגנו משהו בשכבה ותקווי שכולם ישתפו פעולה.

המנהל דיבר עם השכבה שלנו

המחנכים דיברו המועצה עשתה הרבה ו..כשהודיעו שהטיול מבוטל אף אחד לא התבאס!!!!! אדישות גמורה זו בושה בושה בושהבושה

בסוף אנחנו כן יוצאים ../images/Emo13.gif

הודות למחנכת שלנו ולכיתה שלנו אנחנו כן יוצאים
למרות הכל

למעלה