יש לי משהו יפה

יש לי משהו יפה../images/Emo70.gif

שמישהו ישים תמונה של סאבלימינל וכל אחד מחברי הפורום (הרבים) "יקשט" את התמונה..... כלומר, ציירו לו זקן, חצ'קונים, שפם, גבות מחוברת, מה שאתם רוצים
ובסוף... אני אחליט של מי הכי מכוער
אני מחליטה כי אין מנהל או משהו כזה... הבנתם
אז מי מתנדב לשים תמונה של סאבלימינל- אני לא מחזיקה תמונות כאלה....

Freakin Cow

New member
לא היה לי סאבלימינל אבל...

מצאתי של הצל.. כול מעריצי סאבלימינל והצל שחברים כאן בפורום סילחו לי...

k k1

New member
מה יש לכם נגד סאב והצל!?!?

הם אחלה ראפרים!!!!!!!!!!

LadyLuvJess

New member
אממ.. הם לא ראפרים...

והם ממש לא "אמיתיים" כמו שהם אומרים כל הזמן.. כאילו... תראי לי ראפר שמפרסם ככה דברים.. נכון שראפרים מפרסמים את הליין עיצוב שלהם וזה.. אבל.. שוקו?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ותגידי לי שז-ה לא בשביל הכסף... חוצפמזה הם מדברים על כמה שהחיים קשים.. וזה (אני לא ממש יודעת.. לא מקשיבה לשירים שלהם..) אבל הם תמיד הסכלו ותמיד ייסתכלו מלמעלה על הכל.. אז מה הם מדברים בכלל?! אבל ככה.. אין לי ממש משו אישי נגדם :) אני פשוט לא מתחברת למוזיקה שלהם.. אז אני גם לא מקשיבה..

מצטערת הם סתם בולשיט../images/Emo70.gif

הם כל הזמן שרים עד כמה קשה להם בחיים וגרים בדירת פאר בתל אביב
ותאמיני לי כמו שאמרו לפני, ראפרים אמיתיים לא מפרסמים שוקו
נעליים
בנק פועלים
ועוד כל מיני בולשיט
אז זה מה שיש לי נגדם
ותאמיני לי שבתמונה הזאת- אמינם לא ידע מי הוא המתרומם שהוא מצתלם איתו

k k1

New member
אם את מתכוונת לתמונה הזאת........

(אני מקווה שהצלחתי לשים אותה) של אמ והצל.. אז זאת תמונה מזוייפת!!! ומה זה משנה מה הם מפרסמים....העיקר שהמוזיקה טובה...

סאב והצל

סאב והצל שירים על האמת במדינה הזאתי............... אז מה אם הם גרים בדירת פאר בת''א זה אומר שלא קשה להם עם המצב הזה של היהודים ערבים??!!! אם חברה מצליחה הייתה מציעה לכם לעשות פירסומת ולהרוייח הרבה כסף, לא הייתם הולכים על זה????? הייתם מוותרים על הרבה כסף????????? זה שהוא פירס שוקו לא אומר שהוא חרא ראפר וכל זה!!!!! סאבלימינל והצל הכי טובים שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם שירים ואומרים את האמת אם למישהו יש בעיה לשמוע את האמת.... אז חבל לו...... נעלמה לה הדממה שוב קולות המלחמה עוד חייל חוזר עטוף במה?בדגל המדינה דם ודמעה ניספגים באדמה עוד אמא המומה נישארה לה רק תמונה ת'תקווה בלב נועל עם חזק לא ניתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

בסדר.. אולי הוא בסדר.. אבל...

לפרסם שוקו
פור גאד סייק זה כבר יותר מידי
שוקו
טוב שהוא לא פירסם חיתולים
ואל תגידי לי שזה לא קשור לראפר כי זה ממציג את הרמה שלו
רק תנסי.. אולי זה יהיה קצת קשה, אבל תנסי בכל זאת, לדמיין את אמינם מפרסם שוקו
איטז אנבליוואבל
וגם מה כל כך אמיתי בשירים שלו
הם שוביניסטים מסריחים
"נדבר על העתיד אבל בנתיים בואי תרדי לי"
סליחה
מי הוא בכלל שירדו לו
סתם בן זונה מזדיין
סליחה שאני מקללת אבל אני לא מסוגלת לשמוע את השובניסטיות הזאת בהתגלמותה

LadyLuvJess

New member
לגמרי מסכימה עם פקה פקה פקה

והקטע של השוקו... הרי את בעצמך אמרת שהוא עשה את זה כי הציעו לו כסף... וזה כל העניין!!! ראפר לא אמור לעשות הכל בשביל הכסף!! כל הלהוציא שירים וזה.. אמור להיות כדי שישמעו ת'מסר שלו.. לא כדי להוסיף עוד דולר לחשבון.. זה הפלוס אבל זה לא המטרה!!! וזה שהוא הולך לפרסם עוד כמה דברים כמו ליין עיצוב וזה כדי שיכירו אותו קצת יותר ובשביל הפרסום (ושוב.. הקטע של הכסף כפלוס.. *הלוואי עליי פלוס כזה... :)* אבל שוקו?!?! זה כבר מוגזם וזה רק בשביל הכסף וזה מה שנקרא להתמסחר!!! וראפר ממוסחר הוא סתם ראפר שלא שווה כלום... ומכאן השנאה או ה"אי הערצה"... איך שבא לך לקרוא לזה..

Nomero Uno

New member
תגובה קצרה (או שלא....)

נכון סאב הוא ראפר ממוסחר אבל זה היה ידוע עוד לפני הפרסומת לשוקו כבר כשיצא הדיסק שלו והיו בו אולי 2 שירים עם מסר כלשהו זה היה ברור שהוא התמסחר אבל אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם מסחור עד כמה שאני אוהב את אמינם הוא ממוסחר לא פחות ממנו אחרת הוא לא היה מוציא שיר פופ כסינגל הראשון בכל אלבום שלו (My Name Is , The Real Slim Shady , Without Me) לאמינם יש גם קו אופנה משלו ואני לא רואה בזה שום בעיה העולם קצת השתנה בזמן האחרון ומי שרוצה להצליח במיוחד בישראל חייב להתמסחר. אז סאב והצל גרים בפנטהאוז בת"א ושרים על המצב גם הראפרים הגדולים בארה"ב (Jay-Z, Nas וכו') הרוויחו כבר בוחטות של כסף ועדיין שרים עד כמה קשה לשחורים ועל הבעיות שלהם ואני לא רואה מישהו מתלונן על זה עוד משהו קטן בקשר לשיר "תני לי" בעצם שתי דברים - תסתכלי טוב טוב בליריקס ותראי איזה שורות מהשיר שר סאבלימינל עצמו ותראי שאין שם שום דבר שוביניסטי. אני לא מבין איך מישהו שמעריץ את אמינם שהוציא את השיר "superman" כול להגיד משהו על "תני לי" שזה שיר הרבה פחות גרוע במןשגים שוביניסטיים

LadyLuvJess

New member
בקשר לאמינם...

הוא ממש ממש ממש לא מוציא שיר פופ כסינגל ראשון- הוא פשוט התחיל עם My Name Is וזה היה משו שממש נגע בכולם וכולם אהבו.. ואח"כ הוא התחיל להיות יותר רציני.. אבל ביקשו ממנו להוציא עוד שירים שיעוררו תגובות כאלה ענקיות וזה.. ובגלל זה הוא הוציא את האחרים- כל שיר שלו מעורר תגובות אבל זה שירים כאלה בשביל הכיף.. ומה הקשר פופ בכלל?!?! אין בזה שום דבר שמזכיר אפילו בקצת פופ. נכון זה לא הראפ הכי חזק שיש. ממש לא. אבל זה שירים כאלה כדי להכניס קצת לאווירה.. לגרום חיוך.. ותודה שכשומעים איך הוא יורד שם על אנשים- על מי הוא יורד ומה הוא אומר.. זה מעלה חיוך. אפילו חיוך גדול. ואמ לא ממוסחר.. ממש לא. איך בדיוק הוא התמסחר?! ד"א.. אל תעלב או משו... אבל מי אתה?! אתה זה שרשם שאתה קורא הרבה אבל לא מגיב? קיצר.. ברוך הבא לפורומנו הקט!!!

למעלה