יש לי מקלדת עברית !!!! YEY ME

WillowFreak

New member
יש לי מקלדת עברית !!!! YEY ME

ועכשיו אחרי שנפתרתי מהמקלדת הוירטואלית הארורה.... הצפות הצפות הצפות!!! הצפות הצפות הצפות!!!!! סתםםםםםםםםםם !!!!!! רציתי להוסיף שמצאתי בחנות בגדים של באפי את המעיל של ספייק אבל.... לבנות!! בקיצור מצאתי עוד כמה פנינים... מכנסי עור, חולצות ווילו סטייל, באפי סטייל וכדומה.. אגב אם לא שמתם לב החנות של הסקוביז היא לבגדי נשים בלבד.. מצטערת לאכזב בנים... וזאת לא בדיוק חנות רק של באפי... זו מן רשת של חנויות בגדים מגניבות ביותר שמוכרות המון בגדים מליין הבגדים של באפי ויש גם כמה של מכושפות

WillowFreak

New member
תגידו לי ../images/Emo49.gif!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo29.gif

זה מאורע חשוב !!! סוף סוף הגיע זמן מגילות WILLOWFREAK

Skunk On Wheels

New member
מזל טוב

(איך לעזאזל הסתדרת עם מקלדת ווירטואלית??? הדברים האלה בלתי אפשריים....) ו.... אני כל כך מת להשיג מעיל כמו של ספייק.. שנים שאני מת שיהיה לי אחד כזה.... אם מישהו רואה איפשהו בארץ מעיל כזה שבבקשה יציין כתובת שם החנות ומחיר....

אני חושבת

שאם אני אראה מעיל בארץ(yea, RIGHT.) של ספייק, אני אקנה את כל החנות..
על המקלדת! ואל.

WillowFreak

New member
טוב אז בעניין המעיל.... :-}

הלכתי היום לחנות במטרה ברורה אחת לקנות את המעיל לא משנה המחיר !!! אניווי הגעתי לחנות ושם התחוור לי שמעיל יוצר למען אנורקסיות.... דוגמית קטנה : אחותי הקטנה והרזונת (מידה 36 ומטה..שונאת אותה...) מדדה אותה והוא היה קטן עליה !!!! נראה לי הוא היה מידה 32 או משהו כזה... נתתי הוראה למוכרת בחנות לעשות כמה טלפונים בשביל לברר אם יש אותו בחנות אחרת של הרשת ואין(
) הוא נגמר... בכל בריסל אין אותו !!
בקיצור אתם כבר יכולים לתאר לעצמכם כמה התאכזבתי... אבל לא אמרתי נואש(!!!) במקום יצאתי אם מכנס עור מטריף ועוד חולצה שחורה מ*ה*מ*מ*ת(
) אלה סטייל באפי כמובן מהקולקציה של הסדרה...
אבל עדיין לא ויתרתי על המעיל!!
אוף... אין לכם מושג אפילו כמה הוא נראה טוב...

buffstar

New member
אוי החנות הזו נשמעת כמו גן-עדן!

גם באפי וגם בגדים?can it gey ant better then this? אולי אם שחקני באפי היו מסתובבים שם

buffstar

New member
לא לפי מה ידוע לי...

אבל מלבישים אותה בבגדים די רחבים בעונות הראשונות של באפי אז אולי בגלל זה...

B a n j o

New member
לא נעים לי להגיד אבל....

נכון שהיא יפה אבל... עדיין יש לה שיניים של סוס !

למעלה