יש לי מצב רוח טוב.

tvrui10

New member
יש לי מצב רוח טוב.

אני חוזר מבילוי במס הכנסה. אני נוהג,ללכת לשם בשעות הצהרים. יש לכך 2 סיבות עיקריות: א. כל עם ישראל מגיע מוקדם בבוקר,והתור ענק. ב. ממילא מצב הרוח יהרס,אז לפחות שחצי הראשון של היום אשאר במצב רוח טוב. להלן תיאור הביקור: בחדר גדול יש 7 עמדות לקבלת קהל.. כמה מתוכן היו מאוישות? אוהו ניחשתם נכון, בדיוק אחת! במקרה ממש במקרה,אותה אחת שוחחה אותה שעה בטלפון. בכניסה לחדר ,כמו בכל מוסד ציבורי שמכבד את עצמו,יש גלגלת עם מספרים,דא עקא, אין בשום מקום את "השעון" שמסמן איזה מספר נמצא בטיפול. לאחר המתנה של חצי שעה,כשראיתי שרק אדם אחד התקבל ולפני עוד 10 אנשים,ארזתי את מטלטלי, וחזרתי שמח וטוב לב למשרד. ואם תשאלו,לשמחה זו מהי עושה?,אז אספר לכם שפורסם בבלוג מסויים מסר ששלחתי לבעלת הבלוג. אפרסם אותו כאן..אם יש עניין.

טליה1233

New member
יופי! אתה שמח ואני שמחה לקפוץ לבקר

אהלן אנשים
ת'געגעתי הרבה
שיהיה יום נפלא - ההמשך
חיבוקים חמים לכולם

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifואנחנו שמחים בשמחתך

אתמול בזק והיום מס הכנסה .. רוצים שאספר על משרדי מע"מ ?

tvrui10

New member
קנאית ! ,את מקנא שאין לך../images/Emo46.gif

תענוגות כאלה... וחוץ מזה בזק זה לא אני...

בלו אייZ

New member
הייתי שם היום אבל לא ראיתי אותן../images/Emo3.gif

הדגל היה לבן, החול היה זהוב ורך, הגלים תכולים ולא גבוהים, ברקע רוח בריזה נעימה.... ישבתי, חשבתי, כתבתי, הזלתי כמה דמעות וחזרתי למציאות הלא פשוטה.... חבל שלא היה איתי בגד ים

אלמרה

New member
זהו שאילו היית בחוף הנכון יכולת....

לזוז כמה עשרות מטרים דרומה ולא להזדקק לבגד ים. והחוף "הנכון" נמצא ליד ביתי אם את רוצה לדעת.

בלו אייZ

New member
אם ברודוס לא אזרתי אומץ לעשות כן...

אז נראה לך שב...ארצנו הקטנטונת
אני אעיז?.... (למרות שבהחלט אין לי ממה להתבייש... אבל בכל זאת
)....

אלמרה

New member
טוב נו!! ברודוס גם אני לא העזתי...

הבריכה של המלון, חוף הים... בכל מקום היו רק ציצי וציצי... בחוף שליד ביתי אפשר לוותר על כל בגד הים!

למעלה