יש לי מנגה!!!!!! קיבלתי סורק אתמול, אז אני מתלהבת o.o
G Goggle Girl New member 10/11/02 #8 תמיד ידעתי שהסייאנים היו צרפתים! ועכשיו יש הוכחות! @_@ זה לא דרגון בול זי, זה זה ממש דרגון בול!
G gogumagog New member 10/11/02 #10 גוגל צודקת!!! ונכון זה DB! אמרתי שזה ממש החלק הראשון, בו בולמה מחפשת את הדרגון בול ופוגשת את גוקו הילד. וביחד הם יוצאים למסע החיפושים!
גוגל צודקת!!! ונכון זה DB! אמרתי שזה ממש החלק הראשון, בו בולמה מחפשת את הדרגון בול ופוגשת את גוקו הילד. וביחד הם יוצאים למסע החיפושים!
I I came from space New member 11/11/02 #12 הדבר הזה מעלה לי אסוציאציות משיעור צרפתית שהיה לי היום....... |אייקון מצומרר ומפוחד כאילו כרגע מישהו שמן מאוד כמעט ישב עליו|
הדבר הזה מעלה לי אסוציאציות משיעור צרפתית שהיה לי היום....... |אייקון מצומרר ומפוחד כאילו כרגע מישהו שמן מאוד כמעט ישב עליו|
א אלעד ר New member 11/11/02 #13 לי יש מנגה יש לי את 5 הספרים הראשונים של DB וה-5 הראשונים של DBZ, ובקרוב אני קונה עוד 10 ספרים (גם 5 מכל סדרה) והכל באנגלית.. וסתם שתדעו, לחבר שלי יש גם את הספר הראשון של DB בצרפתית! ומשם בכלל רק הכרתי את זה וככה התחלתי להעריץ דרגון בול!
לי יש מנגה יש לי את 5 הספרים הראשונים של DB וה-5 הראשונים של DBZ, ובקרוב אני קונה עוד 10 ספרים (גם 5 מכל סדרה) והכל באנגלית.. וסתם שתדעו, לחבר שלי יש גם את הספר הראשון של DB בצרפתית! ומשם בכלל רק הכרתי את זה וככה התחלתי להעריץ דרגון בול!