יש לי מכשיר

shaike1

New member
יש לי מכשיר

יש לי מכשיר שעושה שפריץ על קירות חיצוניים האם משהו יודע איזה חומרים ומה הכמות שמערבבים בשביל שפריץ תודה מראש

BOLDER

New member
וקסמן זה תלוי

שפריץ רגיל עושים מתערובת של חול סיד זיפזיף ונציץ למתן ברק. אפשר לעשות גם שפריץ על בסיס מלט לבן אבל בלי ידע זה ינזל. אז תנסו... בהצלחה קובי

jkly

New member
מה אתם מובטלים?

תנו לבעל המקצוע לעשות את שלו כי בסופו של דבר תהפכו אתם לפועלי בנין ואילו אחרים יקחו לכם את המקצוע. בחייכם יש גבול לתחביבים. אבל בכל זאת הענה לכם במשהו יש בשוק עשרות חברות שמוכרות חומר מוכן. השאלות שצריך לשאול איזה חומר מתאים לאיזו מטרה ואיזה עיצוב. כמוכן מה התשתית שקיימת ואילו אמצעים עומדים לרשותכם? רק בעלי ניסיון רב בתחום יתנו לכם תשובה נכונה. אז יללה תבזבזו קצת חומר ואח"כ תיהיו טיפה יותר חכמים.

היי לא לצחוק על מובטלים!!!

זו לא אשמתם בימינו . ולעניין. אני מציעה בין אם אתה מובטל או חובב עבודה עצמית למצוא לך טייח שעובד בבנין קרוב ולבקש ממנו חעבוד עמו יום אחד (נורא נורא כייף!!!) אחר כך תוכל לשאול אותו ולקבל אפילו הדגמה. אין ספרות בנושא... והידע עובר עם הניסיון. לא אומרת לך להחליף קריירה, אבל בתור התנסות זו יכולה להיות חוויה וכשתראה מקרוב איך מערבבים ועם מה, כמה להשקות לפני ההשפרצה וכמה ומתי אחרי, אתה כל כך, אבל כל כך תהנה שאני ממש מקנאה בך. אם לעומת זאת הכוונה היתה לחסוך בכסף ואין לך זמן אז באמת תן עבודה לאנשי המקצוע!! א. יצא יותר טוב. ב. תסבול פחות ג. יש כל כך מעט עבודה עכשיו אז למה לגזול עבודה גם לטייחים? בהצלחה

כבר כתבו לך תשובה, אבל תרשה לי

להוסיף: השפריץ, בינעיי, סוג הטיח הגועלי ביותר, שיכולה לדמיין! חוץ מזה: 1. תופס לכלוך, פיח, אבק... 2. לא נעים לגעת בו, אפילו יכול להפצע, במפגש עם הקיר... 3. מיועד לכיסוי עבודת בניה גרוע... 4. התגשמות החפריות. מי עשה בכלל שפריץ, היום?

למעלה