יש לי מחשב חדש

margalit1939

New member
יש לי מחשב חדש

שלום לכולם, שמי מרגלית,אני חדשה בתחום האינטרנט, קניתי מחשב חדש לפני מס' ימים ואני מקווה שאלמד את השימוש בו וברשת מהר. בינתיים הנכדה שלי הציעה לי להכנס לפורום שלכם, שבת שלום, מרגלית

אנפה2

New member
היי מרגלית ברוכה הבאה, ומזל

טוב לך לרגל רכישת המחשב החדש,

margalit1939

New member
תודה רבה

תודה רבה על הקבלת הפנים האם תוכלי לספר לי מעט על הפורום? תודה, מרגלית

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום מרגלית, בואך בברכה../images/Emo24.gif

שלום מרגלית, שמחים שהגעת אלינו, ננסה לעשות הכל כדי להקל עליך את כניסתך לעולם המופלא הזה. בטוחה שתוכלו לתרום לנו רבות, גם אנו מקווים שתהני מהחומר המובא כאן לפורום. אנו נתרום וניתרם. שולחים לך זר פרחים לכניסתך. "אין סבין מחדדת את עצמה אלא כל סכין מחדדת את רעותה ומתחדדת"

margalit1939

New member
שלום יעל

תודה רבה, ריגשת אותי מאוד, בעתיד אני אלמד לצרף קובץ וגם אני אשלח לך פרחים, בינתיים הנכדה שלי חוגגת על המחשב, להתראות ותודה, מרגלית

מרים50

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, מרגלית. את מה שאני יודעת על המחשב לימדו אותי הנכדים שלי. שיהיו בריאים.

אדזה

New member
קיבלתי באימייל

התירוץ של המאה גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.." "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר.

עמליה3

New member
ברוכה הבאה מרגלית

למענך זר פרחים. ולכולכם אתר סודוקו לאוהבי המשחקים.

אדזה

New member
מרגלית

קודם כל תתחדשי למחשב החדש,אין דבר משמח יותר מאשר דברים שאנו מתחדשים בהם,ובפרט שאת נכנסת לעולם חדש לגמרי של מונחים והמצאות שאין להם סוף.וכמו שאמרה לי חברה בראשית דרכי - רק לא לפחד,כל דבר שהמציא אדם הוא בשביל האדם.ברוכה הבאה וטוב שאת איתנו,ובינתיים מאחלת לך שבת נעימה עם כל מי שסביבך.

מרגלית, ברוך בואך../images/Emo140.gifשבוע טוב לך

ולכולם, רכישה טובה ומוצלחת המחשב, מובטחת לך הנאה,יש פה אחלה של חברים,

סוף-גן-יה../images/Emo137.gif

ברשותו של יהודה עצבה, מספר הסיפורים, אני מעלה קישור לסיפור: "סוף-גן-יה". חנוכה שמח.

אדזה

New member
ענת אדרת

סיפור יפהפה.ברוך בואך .נשמח לקרוא עוד ממבחר סיפורים.תודה

תודה רבה - יעלי ואדזה../images/Emo24.gif

באתר של יהודה עצבה, יש סיפורים רבים שנוגעים בנשמה. ובכרטיס האישי שלי יש קישור ל"דף-יוצר" שלי ב"במה חדשה". חנוכה שמח, והרבה חם בלב ומתוק על השפתיים.
|בלון

למעלה