יש לי מחזר

פינצ

New member
יש לי מחזר

רומנטי, גנטלמן, עדין, אדיב, משכיל, עם חוש הומור, מחבק וקשוב. בקיצור כל מה שהאקס בעל שלי (ימח שמו) הוא לא. אממה, לא נמשכת אליו פיזית מה עושים?

ליאן.

New member
הממ...

השאלה היא למה את לא נמשכת אליו פיזית... האם זה בגלל שהוא כל כך קשוב, אדיב, משכיל וכל זה ואולי אפילו יותר מדי טוב בשבילך כשאת בעצם נמשכת לטיפוסים המניאקים שמתייחסים אלייך כמו זבל.. או בגלל שהוא באמת לא כל כך אטרקטיבי.. אם הוא באמת לא עושה לך את זה ואין אפילו זרזיף של ניצוץ, תוכלי להחזיק בו כידיד.. הרי אין טעם שתשלי אותו או את עצמך.

shelly78

New member
../images/Emo8.gif הממ... פעם שניה

אני חייבת להודות שאני מסכימה עם ליאן, כדאי שתשאירי אותו בחייך... הרי באמת אין טעם שתשליכי אותו או את עצמך...

פינצ

New member
לא, לא,

אני כלל לא נמשכת לטיפוסים המניאקים שמתיחסים אלי כמו זבל, האחד שהתגלה ככזה עף בבעיטה. כמו שכתבתי, יש לו אופי נהדר, שמתאים לי מאוד, המשיכה הפיזית לא קיימת. אני יודעת שזה שטחי אבל גם משיכה פיזית חשובה בין בני זוג לא? האם יש סיכוי שמשיכה שלא קיימת למישהו תבוא מתישהו או שאין סיכוי כזה ואני צריכה לידע אותו שיותר מידידות לא תצא משנינו?

shellyland

New member
מחכים לראות

אולי אם הזמן התכונות האחרות שלו יהיו כל כך מושכות בעיניך שזה לא ישנה לך איך הוא נראה ורק תרצי ליפול עליו בחיבוקים ונשיקות ו@#$%. כבר היו דברים מעולם. ואם לא - אז תסבירי לו שלא ותנסי להנות מידידות מופלאה? וכמה שזה נשמע מרושע - תמיד טוב לשמור אחד כזה שמוכן למות בשבילך. זה לקטעים שבהם האגו שלך לא משהו וזקוק לחישוקים.

פינצ

New member
זאתומרת , לתת לו צ´אנס?

כמה זמן? אחרי כמה זמן אני יכולה לקבוע שאין סיכוי ליותר?

shellyland

New member
בשנייה שתהיי ממש משוכנעת שאין סיכוי

ולא יהיה לך ספק קטן.

אושר מ

New member
ולשלי יש פה נקודה

אם לא היה לך ספק, לא היית כותבת פה את ההודעה הזו..

זיו25

New member
פינצ, תקשיבי.

כשתלכי ברחוב, ותמעדי. אם הוא יהיה שם בשבילך, ויפול לרגלייך כדי לבלום את נפילתך. תפסי את ידו, ואל תרפי - כי הוא האחד בשבילך. ולגבי המשיכה הפיזית - משהו חשוב. בעוד 20 שנה, כשהסקס כבר לא יהיה משהו, תהיה לכם זוגיות מפוארת. ואני מבטיח לך, שיש המוני זוגות, שהיו מוותרים על קצת סקס בשביל יותר זוגיות. כה אמר זיו.

shellyland

New member
אבל לוותר על הסקס מראש? לא נראה לי

רעיון כל כך מוצלח. נכון שאם הוא יהיה שם לבלום את נפילתך תספי ואל תרפי, אבל את היד, לא חלקים אחרים. שיהיה חבר, לא מאהב. ואולי, עם הזמן, תמצאי את עצמך גם נמשכת אליו, ואז החברות תתפתח למקומות אחרים.

זיו25

New member
לא, לא לוותר עליו מראש...

הכוונה הייתה לזוגות שחיים כבר 20 שנה עם סקס שיגרתי - ושהם היו מוותרים קצת על הסקס, בשביל יותר זוגיות. (לא מאמינה, בואי לפגוש את השכנים שלי...) בברכה, זיו.

taz512

New member
בעיה סבוכה

אהבה בלי סקס, או סקס בלי אהבה. אחד לא יכול לחיות לאורך זמן בלי השני, הם חברים קרובים, לפחות בזוגיות. השאלה שלי היא, למה לא ללכת על כל הקופה? למה להתפשר? למה לא לנסות למצוא מישהו שתהיה גם משיכה מינית וגם אהבה גדולה? הוא יבוא ובוא יהיה, אולי אני רומנטיקן בנשמתי אבל אני מאמין בזה. אף אחד לא צריך להתפשר, לכולנו מגיע הטוב ביותר, תזכרי את זה. וכמובן את חדשה אז מתפקידי לברך אותך. אז ברוכה הבאה, בבקשה תני קפיצה למאמרים לראות את מצבו העדכני של הניורמטר, ולדעת מה מצב רוחה של אפי וכמה מסוכן להיות כאן. את דמי החבר תשלחי בבקשה לסניף בנק הדואר 666 והנה האייקון שלך תשמרי אליו טוב:
טאז, השד והבעיות

רק ארצה להוסיף משהו

לתגובות המחכימות של חבריי המלומדים. תהרגו אותי, כמובן, אך אני מאמינה שקשרים בהחלט ניתנים למימוש ולקיום לטווח ארוך גם אם אינם מתחילים בהתאהבות מטורפת ובמשיכה מינית חייתית. ייתכן שלעולם לא תחווי התאהבות בבחור הלז, אלא אולי מתוך ההערכה וההכרה בתכונותיו הנעלות, תמצאי את הדרך הישירה לאהוב אותו. כמה זמן זה ייקח? לא יודעת. ברור שאם לא תחושי את זה במשך זמן ארוך, או שהניצוץ ההכרחי (הלא מיני דווקא אלא הצורך להיות איתו ולא לחיות בלעדיו) לא יגיע, חבל על הבחור הנפלא ועל זמנו, וכמובן על זמנך שלך. לגבי הסקס, טוב, דעתי ידועה בנושא, שהרי סקס הוא לא רק א-הכרחי בקשר, אלא בעל פוטנציאל הרסני, מזיק, סופני לעור הפנים, וגורם לחוסר נוחות ולשיבוש דרכי החיים השלוות.

למעלה