יש לי מזרק של HUMAPEN

יש לי מזרק של HUMAPEN

ואני מזריק איתו NPH אתמול החלפתי אמפולה ופתאום הרגשתי שהוא הולך קשה ממש קשה להזריק איתו יכול להיות שהמזרק נדפק או שאינסולין מקולקל יגיב ככה?

ygalg1

New member
לפני כל הזרקה יש להשפריץ עד 2 יח'

בכדי לוודא שאכן יש זרימה.

יש זרימה והגוף גם מגיב טוב

לאינסולין אבל המזרק עובד קשה המחט אגב לא סתומה כי היא חדשה החלפתי אותה אתמול

ygalg1

New member
אני קבלתי את הומפן + אקוצ'ק סנסור

ללא תשלום ע"י נציגה מחברת "דין דיאגנוסטיקה" שהוזמנה ע"י הרופאה שמטפלת בי שגם הדריכה אותי. אני מציע לך ליצור איתם קשר עם "החברה" לבטח יעזרו לך בנושא.

King of pain

New member
כמה אפשרויות ...

זה שהמחט חדשה אינו מוכיח בהכרח שאינה סתומה . כ"כ נסה למשש את מקום ההזרקה , או פשוט להחליף מקום - ייתכן והרקמות כבר עייפות מהזרקות , ונוצר קושי באתר הזרקה מסוים , אם אתה מרבה להשתמש בו . זו גם יכולה להיות תשובה לשאלות שלך ושל הפחישואו לגבי כאבים ושריפות במקום ההזרקה . הזרקת כמה יחידות לאויר יכולה לשלול שתי אפשרויות אלו , או לכל היותר לגרום להיפו עצבני אצל זבוב תועה . בדוק גם את מרקם האינסולין , ושהוא הוא לא קפא או התמצק מסיבה כלשהיא . אם שללת כל אפשרויות אלו , נדמה לי שנותרה רק האפשרות של כשל בעט ההזרקה עצמו - אם יש לך מזרק רגיל ופשוט , נסה להזריק איתו את אותו האינסולין , ואולי תגיע למסקנה . כל האמור לעיל , כמובן , בהנחה שלא איבדת מכושרך , ופשוט נעשה לך קשה יותר ללחוץ על הבוכנה ... בהצלחה , ושתמשיך תמיד לחייך למרות הכל , וגם בזכות הכל ...
... המשך ערב נעים וחמים .

תודה על כול התשובות שיחקתי קצת

עם העט עכשיו החלפתי אמפולה ומחט ועכשיו הוא מזריק בסדר עם האמפולה הקודמת גם כש ניסיתי לפגוע בזבובים מעצבנים הוא עבד קשה מה שהקשה עלי את הפגיעה המדויקת במטרה
אבל עכשיו אחרי שהחלפתי הצלחתי לפגוע בזבוב ישר בעין והוא נפל מחוסר הקרה בהיפו קשה במיוחד

King of pain

New member
הידד ... ../images/Emo13.gif ...

שמח לשמוע שהכל הסתדר אחרי הכל , ושהאינסולין שוב זורם לו על מי-מנוחות ... ליבי עם משפחות הזבובים אשר נפלו קורבן על מזבח ניסוייך ... ניחא - טוב לו , לאדם , לפגוש זבוב ששרוי בהיפו , מאשר להיתקל בהיפו שנמצא בהיפר ... ( בחיי שאני דפוק ... אבל לפחות אופטימי ) . כל טוב , חלומות מוצלחים .
...

למעלה