שקשה לי לנסח לו כותרת שיבינו במה מדובר ולכן אשמח לעזרתכם. קודם כל, האם ברור מהכותרת והתמונה שהכוונה לבובה של הילד/ה של הקונה? ואם לא איזו כותרת יכולה להסביר בצורה טובה יותר? תודה
חשבתי על נוסח בסגנון custom doll with your photo ושם אפשר לשלב עוד מילים כמו GIRL ועוד, או פשוט להשאיר את המלל שיש לך בתוכן המוצר שמסביר עליו. כמו כן רציתי להציע לך להפריד בין מחיר המוצר למחיר המשלוח. זה נחמד שיש משלוח בחינם, אבל אם חלק ממחיר המוצר ילך למשלוח, זה יראה שהמוצר עצמו נמכר בזול יותר ואולי יפתה את הקונים (מה שיעזור לך לטפס למעלה כשהקונה מבצע חיפוש לפי מחיר Lowest price.) זו דעתי האישית בכל אופן.. מקווה שזה עוזר. נטלי plushable.etsy.com
נראה לי שזה הכיוון הנכון! לא הבנתי מה להפריד. מחיר המשלוח לא כלול במחיר המוצר. אין לי אפשרות לרדת עוד במחיר מאחר והוא נמכר בעוד מקומות (בגרסה קצת שונה) במחיר קצת יותר גבוה
לפצל את המחיר (אם זה אפשרי מבחינתך, למרות שלאור תשובתך אני מבינה שאולי זו לא הצעה טובה) לדוגמא - אם הבובה עולה 20 $ והמשלוח חינם, תרשמי שהיא עולה 15 $ והמשלוח עולה 5 $. כך את מרוויחה את אותו הכסף, אבל המחיר נראה אטרקטיבי יותר. נטלי plushable.etsy.com
לפצל את המחיר (אם זה אפשרי מבחינתך, למרות שלאור תשובתך אני מבינה שאולי זו לא הצעה טובה) לדוגמא - אם הבובה עולה 20 $ והמשלוח חינם, תרשמי שהיא עולה 15 $ והמשלוח עולה 5 $. כך את מרוויחה את אותו הכסף, אבל המחיר נראה אטרקטיבי יותר. נטלי plushable.etsy.com