יש לי מודם סלולרי

Nיכל10

New member
יש לי מודם סלולרי

החלטתי שאני לא יכולה בלי אינטרנט בנייד, ושיהיה זמין תמיד, גם בנסיעה באוטובוס. ביררתי בחברות הסלולר, לסלקום אין את השירות עדין, לפלא' ואורנג' כן. התחברתי עם אורנג'. הקליטה שלו מצוינת וגם המהירות. הבעיה היחידה היא הכסף שזה שוחט. הקניה של המודם עולה חד פעמית כמו מחיר של טלפון (משהו כמו 50 ש"חX36 תשלומים) והמחיר החודשי הולך לפי חבילות גלישה. בהתחלה חשבתי שמספיק לי החבילה הקטנה, כי אני לא מתכוונת לגלוש מהנייד עם המודם הזה, אלא רק לשלוח ולקבל מיילים, אז הלכתי על החבילה של ה50 ש"ח לחודש, וקיבלתי בסוף החודש חשבון של 1000 ש"ח (!!!). אז הגדלתי את החבילה, וראיתי שזה לא כזה נורא. כיום אני משלמת 180 ש"ח לחודש לחבילת גלישה של ג'יגה, וזה בהחלט מספיק. אני משתדלת להשתמש יותר ברשת אלחוטית, או להתחבר עם כבל רשת לאינטרנט מקומי, כשאני נמצאת במקום עם אינטרנט. וכשצריך אז אני משתמשת עם המודם הסלולרי. אגב, גיליתי שההתכתבות במסנג'ר לוקחת המון בנפח הגלישה....

bar666xp

New member
א. גם לסלכלום יש...

ב. אני יכול לומר לך שבגדול כל מכשיר טלפון סלולרי עוד מהדור 2.5 או איך שהם קראו לזה כבר יש בו מודם סלולרי שאפשר לחבר את הטלפון ולהישתמש בו כמודם סלולרי {= לא צריך מכשיר נוסף}... ג. הייתי עם כל חבילות הגלישה האפשריות בפלאפון {שהיו אז} ועדיין זה לא ממש הספיק... אפילו למייל זה לא הספיק במיוחד אם יש הרבה ספאם זה לשלם כדי שתקבלי זבל... בקיצור יש רק מסקנה אחת אינטרנט סלולרי זה עסק יקר!!! ואם לא מדובר על הפסד כספי ביגלל שלא יכולת להיכנס לבדוק ת'מניות שלך זה ממש לא מצדיק את המחיר של הגלישה באינטרנט הסלולרי... לצורך העיניין חשבון חודשי של האינטרנט בבית מגיע +- ל50ש"ח {בדר"כ הרבה פחות}... החבילה שלא מספיקה אפילו לך כמה עלתה?

Nיכל10

New member
זה לא זה

או שלא הבנת, או שלא הסברתי טוב מה שיש לי. המודם שלי הוא ספק אינטרנט לכל דבר. רק שזה נקרא "מודם סלולרי". מכשיר קטן שמתחבר למחשב בUSB. אני צריכה ללחוץ על CONECT, ויש לי אינטרנט רגיל ונורמלי, קליט ומהיר. ובקשר למחיר, זה לא כזה סוף העולם. ב180 ש"ח לחודש יש לך אינטרנט שמספיק לגלישה ולבדיקת/שליחת מיילים ולהתכתבות במסנג'ר (ואני עושה את זה הרבה...)!

arye 1991

New member
אני באורנג ואני גולש במודם סלולארי

ללא הגבלה בחינם בלי תשלום נוסף כל חודש

למעלה