יש לי מה לאמור

בדויה

New member
יש לי מה לאמור

אהממממ אהממממממ חברי היקרים, אהובים מכרים אחים הורים ונכדים למניהם!!!!!!! הקשיבו הקשיבו קודם כל עליי לברך את הידידים החדשים שלנו בפורום, די מתלהבים אבל זה לא נורא כולנו היינו ככה -אתם יכולים בוודאות להעיד עליי- אז שיהיה בכיף... *לעניינינו* רציתי שתדעו שהיה לי ממש לא נעים היום לצ`וטט איתכם פשוט היה עומס אדיר ולא הצלחתי להשתלט איבדתי שליטה והועפתי מכל עבר ועבר אני לא אהבתי זאת בככל בכל אופן איתכם הסליחה ! התנהגותי היום תבוא על פיצוייה....(מה? לא חשוב.. אני מנסה ת`מילים הגבוהות האילה ולא הולך לי.. שיט) אז יאללה לילה טוב ו... אני באה לחדר שלכם קבועים שלי להודיע שתבואו לראות את היצירה הזאת עכשיו לפני שאני זזה למיטה עם הפוך הקורץ כי אני רוצה לראות תגובות שמעעעעעתם??? יופי. אההההה לפני שאני אשכח תודה ענקית לגרגרון החול שעשה לי את הערב להכי מדהים שיכל להיות בחדר ש-אתם הייתם אמורים להיות בו אבל משום מה הברזתם ופתחתם ממלכה משלכם! ולא נשכח את נעמה שעכשיו חורפת.

בדויה

New member
קופידון

תעשה טובה, אתה יכול להיות קצת נחמד...-זה לא עולה כסף... וחוף מזה מי אמר שאני מדברת עלייך?

בדויה

New member
סולחת

בטח סולחת ש-אני לא אסלח.... אז מה אתה אומר ידידים?????

בדויה

New member
מתה עלייך!!!!

תשמע קופידון אף אחד לא כתב לי תגובה ואני הולכת לישון עצובה אז תנזוף בכווולם! טוב?

לבדוייי

בדויי הקטנה והחמודה אני חולה עליך ואת כל הזמן יכולה להציק לי מה לעשות חמודה כנראה שזאת התקופה שעוברת על האנשים לא נורא חמודה אני שמח שהעברתי לך את הערב מתי שאת רוצה פשוט תצעקי גרג ואני בא

בדויה

New member
בשם גרגר

הבטחון העצמי שלו נובע מזה שהוא שם פס על כל האנשים שהוא רוצה כך הבטחון גודל.......

moran-b

New member
בדוייתית שלי

אההה האמת בכלל שכחנו שפתחתם חדר.. כי הודעתם לנו באמצע הבלאגן של הצבעים.. זוכרת? :)))) ואז כבר פתחנו חדר וכולם היו בו - לפחות ככה חשבנו. אבל אחותי לא נורא - היום בערב.. תפתחי חדר - עליי שכולם מגיעים!!! יום נעים! מתה עלייך!

למעלה