יש לי מאהבת

יש לי מאהבת

אני נשוי + 2 + מאהבת. כבר חודשיים שיש לי מאהבת. הראשונה בחיי. נפגשנו בחנות סרטים. התחלתי עם זה בגלל חוסרים בבית. חוסרים של עומק. חסר לי בבית אינטימיות. בבית הכל קצר ולעניין. גם הסקס קצר מידי. אבל פתאם אני רואה שהגלגל חוזר. גם עם המאהבת הסקס הוא קצר ולעניין. ואני רוצה ארוך. שוב טעיתי? למה זה קורה לי?

softy

New member
אם אצל

אישתך זה קצר ואצל המאהבת זה קצר זה הזמן לשקול פניה לסקסולוג.

זה לא שאני

גומר מהר. אני גבר מאוד מיני. רוצה עוד ועוד. פתאם אני חושב שאני חריג. שלוש פעמים בלילה, מה כבר בקשתי? משום מה לשתיהן שורף אחרי....

softy

New member
שלוש פעמים בלילה

אני חושב שזה בסדר בהחלט לא זו הבעיה. אולי נתמקד בשורף להן?! יכולות להיות לזה כמה סיבות 1. אתה תימני ואתה צורך הרבה סחוג בדיאטה שלך. 2. אתה כושי, וכאן בטח לא צריך להרחיב. 3. אתה מכוון קצת למטה מהמקום הנכון. בדוק את עצמך ואם לא ענית לפחות על אחת שלוש התשובות בחיוב ננסה לברר הלאה.

אורמור

New member
סופטוש, עברת השתלמות אצל ווסטהיימר

שאני לא יודעת עליה? או במילים אחרות.. סתם מה שלומך חתול? אור ב-אהלן..

softy

New member
היי אורמור

אני מדי פעם מעביר סדנאות לימודיות לסרוגייט מתחילות אבל נעזוב זה.... חוץ מזה שהתחלתי לנהל את פורום ארבעים הכל בסדר.....

softy

New member
לשון ברוטב

כנראה שאתה ממהר מדי להכנס פנימה עוד לפני שבכלל נפתחה הדלת. לכן שורף, לכן יש לך זמן לשלוש בלילה. משחק מקדים, זו התשובה! כמו שלא משחקים ישר בגמר, קודם יש רבע גמר, חצי גמר ולפני זה בכלל משחקים מקדימים ורק אז מתחילים את משחק הגמר שכולם ציפו לו.

אני מנסה לשחק במקדימות

וכשאני נכנס בדלת. הכל רטוב. אפילו יותר מידי לטעמי (אני מחליק שם...)

מייקי69

New member
קודם כל תשאל

את הגברת אחת מהן את שתיהן למה שורף? תמיד שורף? זה משהו שאני עושה לא בסדר? תשמע תשובה ותשכיל לדעת. אם שתיים אומרות לך ששורף, אולי כדאי לבדוק מה אתה עושה לא בסדר. אם בכלל. שלוש פעמים בלילה נשמע קצת שואו - אוף, אבל אם זה נכון, זה מבורך. כל אשה תחטוף בשתי ידיים (בעקרון, מה שנקרא) אם זה כל לילה 3 פעמים אז ראבאק!!!!! זה אכן שורף !!!!!

זה לא מספר הפעמים

מחפש איכות. אינטימיות. ושאלתי למה שורף. הן לא יודעות. לפעמים, כמו היום, הייתי רוצה שיגידו לי מה לא בסדר.

אש לי

New member
פתרון נוסף.

עם האישה די ברור התירוץ אם כך מה מושך במאהבת? אם הסקס זה לא זה לפני שתרוץ לטיפול רוץ לאחרת נוספת וברר יש לי הרגשה שלא אתה זה הבעיה.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif איכות ואינטימיות,,,,,,

לא באות לידי ביטוי דווקא במספר החדירות,,,, יש לא מעט דרכים נוספות לבטא אינטימיות, ואין ספק שאם הנשים שאיתך מרגישות לא נוח אחרי בילוי של ערב במיטה איתך, הרי שאין בזה כל איכות,,,, בחשבון פשוט - ערב אחד בשבוע עם אישתך, וערב אחד עם המאהבת = שש חדירות. למה לא לפזר אותן על פני כל השבוע???? כל יום חדירה אחת + הרבה "איכות" מסביב לא עדיף??.

הקופסה של האינטימיות האבודה.

איכות אינטימיות אז אולי זה לא מספר הפעמים של הכניסה יציאה וחוזר חלילה ולא מה ששורף להן,שתיהן, בלי שאתה תימני ו/או כושי. אז אולי תענה לעצמך בשקט או בקול רם מה אתה כן מחפש? מהי ה"איכות" מהי ה"אינטימיות" ואחרי שתמצא לעצמך למה אתה מתכוון-כי אלו מילים מעורפלות למדי,שלכל אחד פרשנות משל עצמו. אז - איפה האינטימיות שלך? מה קרה לה? הייתה פעם ונעלמה? (יש בפורום קופסה שבה אוספים אינטימיות שהלכו לאיבוד בדרך,שומרים אותן שם עד שיבוא המאבד ויקח). מה קורה בינך ובין עצמך בעניין האינטימיות והאיכות. כי ככה ביננו בשקט בסוד באוזן שאפחד לא שומע-אין שום קשר בין מספר הזיונים לבין אינטימיות או איכות. אז יאללה תשים לעצמך את הקלפים על השולחן. עם הפרצופים למעלה, לא הפוכים. ותשאל את עצמך- הייתה אי פעם? אני יכול להגיע לאינטימיות? ואם כן אייה? ולאן נעלמה? ואם לא-למה? כי אינטימיות אינה משהו שלוקחים אישה, קצת שמן מנוע, ויאללה מתניעים. אבל-מהי אינטימיות עבורך, ואיך אתה יוצר אותה (או לא?). מצד שני אתה יכול להמשיך לספור כמה פעמים אתה רוצה ולהן שורף, ולהישאר עם המטמטיקה הזו.

תוכימון

New member
תחליף מאהבת

לא צריך לשכפל את הבעיה בהנחה שהיא לא אצלך ...
נסה שוב ותראה מה התוצאה. או שתשאר עם התוצאה החדשה או שתתחיל לבדוק מה הבעיה אצלך צא בהצלחה! נוע נוע סוף!

היתה לי פעם מאהבת כזו

כנראה שהיא הגיעה אליך עכשיו. ברצינות, אמרתי לה שאת מה שיש לי בבית אני לא צריך לאכול גם בחוץ וחיפשתי משהו שאין לי בבית.

זה מה שיש לכם בראש..

רק סקס, ואולי הסקס קצר בגלל שאתה לא משקיע מספיק? ואולי משהו בך לא בסדר? תחשוב קצת לעומק מותק. בסוף תראה דברים שלא ראית לפני כן.

למעלה