יש לי לפעמים מקרים

איתה

New member
יש לי לפעמים מקרים

שאני רואה את מה שעומד לקרות לפעמים זה כמה שניות לפני ולפעמים זה אפילו כמה ימים. מקרים כאלה קוראים לי ממש הרבה במיוחד בזמן האחרון. עם איזה אבנים אני יכול לגביר את "ראית העתיד" ולהיג מה יקרה כי לפעמים אני לא מאמין לעצמי כי אני אומר שמה הסיכוי שזה יקרה באמת וכבר קרה לי כמה פעמים שזה פגע בי תודה מראש

stoneage

New member
ישנן מספר אבנים המקושרות לניבוי

בעבר עשו שימוש באמרלד ואקוומארין (ע"י הנחתם מתחת ללשון) האמינו שהנחת מונסטון מתחת ללשון בזמן הירח המלא מאפשרת לאדם לראות את עתידו.... אבנים נוספות: אוונטורין, פאנטום ירוק, פריהנייט, גירולייט. הייתי ממליצה לך לנסות אבנים שמשפיעות על העין השלישית: פיתוח העין השלישית מגביר את יכולת ראיית העתיד או קבלת מסרים: סוג´ילייט, קופרייט, דנבורייט, טנזנייט, לרימר, מולדוויט, פלורייט. לחיזוק האינטואיציה: ספיר, קובלט, קבנסייט, זירקון, סמוקי קוורץ, אמטיסט בצלחה

איתה

New member
יש לי עוד שאלה

הזכרת את הסמוקי קוורץ מה התכונות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותו באזור הצפון תודה רבה על תשובתך

stoneage

New member
הי הסמוקי קוורץ

קשורה לצלילי היקום, מגבירה רגישות לצלילים ויכולת קליטת מחשבות ומסרים טלפטיים. מקלה על "הנחתת" האני בגוף הפיזי. מעניקה תחושה פיזית בגוף ומביאה את כוחות הנפש לידי ביטוי בגוף הפיזי. סופגת חסמים שליליים. מגבירה יצירתיות אושר ואיזון רגשי. מחזקת בלוטת המין. שים לב ! חלוקי הנחל טבעיים בד"כ אבל ישנן מושבות שנמכרות כסמוקי קוורץ אבל הן למעשה קוורץ מוקרן - לא מומלץ להתקרב אליהן . ניתן לזהותן בכך שאין בהן שקיפות והן ממש ממש שחורות. מושבות וגנרטורים טבעיים הם בגוון חום שקוף. לא כל חנויות האבנים מחזיקות אותן. איפה בצפון ? אתה יכול לנסות במרכז בכרמיאל : המקום של מירב, בטבריה אצל תחיה יפרח (תיקח את הטלפון מספר טלפונים - אין לי אותו כאן, בזכרון יעקב ישנה חנות אבנים חדשה במדרחוב שכחתי את שמה.

למעלה