יש לי כמה

יש לי כמה

שאלות שהן לא חשובות אבל אני צריכה לדעת את התשובות =]] אז אני מודה למי שיענה- בת כמה אחותו של רובי? ועד כמה שאני יודעת יש לו אחיין נכון? בן כמה הוא? וזו השאלה הכי דבילית אבל... רובי הוא ימני או שמאלי?

a Warming Sign

New member
אממ..

אני לא ממש יודעת את הגיל של אחותו והאחיין,בטח מישהו פה יודע.. הוא אף פעם לא הצהיר על זה וכמעט שלא נוטה להתערב בעניינים פוליטיים באופן פומבי ובכלל,ככה שאנחנו לא ממש יודעים.. מה שכן,הוא הצטרף לכל המחאה הזאת של האמנים נגד המלחמה בעיראק בזמנה והירבה לקרוא לג'ורג' בוש אידיוט
וגם הייתה לו תקרית דיפלומטית משעשעת בצרפת

חחחחח לא...

התכוונתי שמאלי או ימני בידיים.. אני צריכה את זה לתצוגה.. חחחח אבל תודה בכל מיקרה על ההסבר הפוליטי.. גם זה עזר =]

Sister - Sally, nephew Freddie

אחותו גדולה ממנו במספר שנים (משהו כמו 3-4) ופרדי בן 4 פחות או יותר. באחת הביוגרפיות יש את כל המידע אבל אין לי את זה פה.

talytal

New member
ולמי שרוצה תמונה...

רובי בן חצי שנה עם אחותו סאלי. זכור לי משום מה שקראתי פעם שהיא גדולה ממנו במשהו כמו 10 שנים, אבל אני לא בטוחה.

talytal

New member
רק אחות אחת...

ההורים שלו התגרשו כשהוא היה בן שנתיים, אז אחים קטנים אין לו... ומצאתי תמונה של סאלי ופרדי, מלפני כמה שנים.

DreamS_HunteR

New member
ניצול"ש - רודבוקס..../images/Emo121.gif

סתם רציתי להגיד לכם שבהופעה שתשודר ברדיו מוינה ביום שבת הקרוב, רובי יבצע את הסינגל החדש שלו - רודבוקס מיד אחרי Let me entertain u, שמגיע ב"הדרן" של ההופעה (שבו גם רובי יורד מקצה הבמה ויש יותר מידי אטרף באיצטדיון אבל זה משהו אחר
)

a Warming Sign

New member
כן,המניאק הזה[../images/Emo6.gif]

הוסיף אותו לפלייליסט בהופעות באופן קבוע בדיוק בהופעה שהייתה אחרינו,במילאן!!! לא יכל לשיר אותו גם אצלנו?
לא מספיק שהוא הוריד את פלייס טו קראש???
ועכשיו בלי בכיינות
- הביצוע שלו בלייב הרבה יותר שווה מההקלטה..

הוא עשה בכלל

את place to crash בהופעות חוץ מההופעה הראשונה (באוקטובר) בגרמניה ומההופעות הריאשונות לקידום האלבום בבריטניה?

ליקושש1

New member
רודבוקס

גם שאני טסתי והייתי בהופעה שלו בגרמניה ב-9 לאוגוסט הוא שר את רודבוקס והיה ביצוע מדהים... והשיר האחרון שלו בהופעה היה צריך להיות kids והוא לא שר אותו בסוף ,אני יודעת כי שמעתי מבחוץ יום לפני את ההופעה שלו, ושם הוא כן שר את השיר... לא פייר...

למעלה