יש לי כמה שאלות..

יש לי כמה שאלות..

היום היינו עם בני בן ה-6 אצל הפסיכיאטר..לטענתו הילד לא מכוסה מספיק מבחינת רייטלין {נוטל 20 מ"ג sr ביום}. הפסיכיאטר הוסיף לו עוד 10 מ"ג בבוקר+20 sr שממילא הוא לוקח, כ"כ בשעה 14:00 כאשר הילד חוזר מבית הספר עוד 5 מ"ג.. הילד בן 7 ושוקל 30 ק"ג, לעניות דעתכם זו לא כמות גדולה של רייטלין? שאלה אחרונה, האם פסיכיאטר מוסמך להגדיל כמות של רייטלין? חוות דעתכם המנוסים..

05 מיכל

New member
הפסיכיאטר בהחלט מוסמך לכך

מי אם לא הוא?! והכמות הכוללת לא נראית לי קיצונית למשקלו. מטריד אותי משהו אחר: הילד שלך יהיה נניח משבע וחצי בבוקר עד אחת עשרה וחצי על מינון של 18 מ"ג (10 רגיל ועוד הSR ששקול ל-8) אחר כך עד שתיים על 8 מ"ג בלבד (של ה SR) אחר כך על 13 מ"ג עד שעה שלוש וחצי, שאז פג ה SR שקיבל בבוקר, ואז על 5 מ"ג עד שעה שש, שאז יפוג החצי-כדור שקיבל בשעה שתיים. זה מגוון ענק של מינונים שונים. אני לא מבינה את ההיגיון. אם הפסיכיאטר הוא באמת מומחה להפרעות קשב, אז הייתי סומכת עליו, מקסימום מבקשת הסבר. אם הוא לא מומחה בתחום, את יכולה לחכות כמה ימים (ממילא עכשיו חופש) ולהתייעץ בסו"ש או ביום ראשון עם הרופאים שיתארחו בפורום (דר' בועז רפופורט ודר' איריס מנור המלווה הוותיקה של הפורום שהיא רופאה מאוד מאוד מנוסה) ולשאול לדעתם.

05 מיכל

New member
תקון טעות:

דר' רפופורט לא ייעץ כאן. הוא מופיע בלוח האירועים שלנו בהקשר אחר. דר' מנור תייעץ בסוף השבוע (ולא ביום ראשון כפי שכתבתי בטעות). השירשור אליה ייפתח ביום ה' בערב.

liat555

New member
הח שמים לי מה נשמע

הבן שלי שוקל 23 קילו ומקבל 54 מ"ג קונצרטה שזה 15 רטלין רגיל כל אחד והמינון שלו מה שלום הילד איך הוא מסתדר

למעלה