יש לי כמה שאלות....

avi01

New member
יש לי כמה שאלות....

ערב טוב לכולם!!!! סיפור קטן ושאלה בעקבות הסיפור: יש מישהו שכבר זמן מה רוצה את חברה שלי והאיים לפניי זמן לעשות עלייה כישופים דרך מישהו מנוסה. ואני וחברה שלי חושדים שהוא מנסה ועושה כולמיניי כישופיי על חברה שלי. להלן השאלות: 1.איך אפשר לדעת אם כישפו אתה או לא, ובאיזה כישוף? והאם יש לדרך לדעת מי זה? (בן או בת ואם יש אפשרות יותר פרטים)? 2.מה משמעותו של הטלת עין הרע? איך אפשר להבחין בו? 3.האם יש דרכים לדעת אם היא כושפה בעין הרע? ואיך אני או מישהו אחר יכול להגיד לי דרכים להגן עלייה מפניי כישופים מסוג זה?(כי הבנתי שיש כמה סוגים של כישופי אהבה)? ממני אבי

EvilFlame

New member
להרגע... לקחת נשימה לשתות מים ו...

עם הוא רוצה את החברה שלך,אז לא סביר שהוא יטיל עליה כישופים חוץ מזה רוב ה"מנוסים" שיסכימו לעשות את זה הם או מאגיסטים מורשעים או שארלטנים שלוקחים כסף ו 90 אחוז מהם לא מבינים במאגיה בכלל.. עכשיו בקשר לכישופי אהבה ולעין הרע אין קשר בין השניים. אבל נגיד שניה שהיא כושפה בכישוף אהבה (וזה הצליח) היא היתה נפרדת ממך ומנסה בכוח להצמד אל הבנאדם המסוים כך שאני בספק שכישוף אהבה הופעל עליה. בקשר לעין הרע כלומר עין הרע של לגרום למזל רע (מאד) אם לא קרה לה "מזל רע" רציף אז לא ניראה לי שאכן הוטל עליה עין הרע. הדרך הכי טובה היא ללכת לרב (רציני אחד שלא יגבה כספים כי הוא שארלטן אגואיסט כמו הרבה שיש בשנים האחרונות) או כומר ותבקש שיבדקו את החברה שלך תלוי איזה דת אתה ועם יראו עין הרע יבטלו את העין הרע כי בעיקרון אמור להיות להם הידע לעשות את זה. בקשר לאם אכן הטילו עליה כישוף ואחר ולגלות אותו אני בספק אם אפשר לגלות את זה כך סתם אבל עם יש סימנים מוזרים (Cהתנהגות מצב רוח וכדומה) אז אולי אולי אולי הטילו כישוף אבל גם זה מוטל בספק כי זה גם יכול להשתנות בגלל מחשבות בראש ולחץ ומתח. אז שוב להירגע וללכת לכוהן דת כלשהו שיבדוק אותה ויטפל בה במידת הצורך. ערב טוב.

avi01

New member
ויכול להיות שהוא...

*והאם יכול להיות כישוף שהוא ינסה להרחיק אותי ממנה או משהו שיגרום לי להרגיש דברים לגבייה? *אשמח לשמוע עוד חוות לעדת בנושא!! *האם יש דרכים להגן על כישופים מראש? *מה שונה רב מאדם אחר שהוא דווקא כן יכול לראות דברים כאלה ואנחנו (מאגיסקים)לא?

EvilFlame

New member
הרב לא מיוחד מאחרים

אבל לרבנים יש ידע בנושא והם אמורים לדעת את זה כי הם כמו כוהנים מאגיסטים ופגאנים משרתים את הציבור ועוזרים לו כשהם יכולים ויודעים. רבנים אמורים להתמצא בכאלה דברים אחרת מה הם שווים? אגב עם היא חברה שלך אתה אמור להרגיש אליה משהו,אבל עם אתה מתכוון שהוא ינסה לעשות כשוף לחבל בזוגיות גם אתה יכול לשאול רב ולשאול בקלפים (לא שאני סומך על קלפים אבל יש כאלה שכן) וכן יש ברשת כל מיני כישופים להגנה עצמית וכו'... אבל תנסה אותם רק אם אתה מאגיסת מנוסה כבר או בעל ידע או משהו בעיקרון עם יש לך את הידע אתה גם יכול לדעת איך להכין אחד בעצמך ובכל אופן,יש דבר אחד שיכול למנוע כמעט 80 אחוז נזקי כשפים. לא להאמין שהטילו עליך קסם לא להאמין שלבנאדם יש יכולת להתעלם מהיכולת שלו. כאילו מה שהוא עושה אינו נכון. טריק ישן נושן. ערב טוב :) מקווה שזה יעזור לך איכשהו והכי חשוב להירגע.

avi01

New member
תודה....

קודם כול תודה לך על התשובות!! אשמח לקישורים אבל לפניי: אני אף פעם לא עשיתי כישופים כי אני עדיין חושב שיש לי מה ללמוד ולהעמיק בנושא לפניי שאני מתחיל להשתמש בכישופים (כול שלב בשלבו). בנושא זה איך אני יכול לדעת אם אני מוכן או לא? האם יש כישופים פשוטים ולא מזיקים שאני יכול לעשות בלי לפגוע או להיות מכוון לאף אחד?!!!! עד עכשיו היתי מתאמן במדיטציה ותרגילי ריכוז מהבחינה הזאת אני חושב שאני מוכן השאלה מה השלב הבא? אשמח לעצות

EvilFlame

New member
לא דע מתי הזמן המתאים

כניראה מתי שתרגיש שנוח לך עם זה אבל בעיקרון עם עשיתה תרגילי אנרגיה וכו' וזה הצליח לך אני חושב שעם אתה רציני בקשר לזה ואתה חושב שזה הזמן המתאים תעשה את זה. תבחר משהו פשוט ותנסה. אני לא יודע מה להמליץ בתור כישוף ראשון גם אני לומד את זה עכשיו ולא ממש לקחתי חלק מאד פרקטי בעניין. האתר הוא magicsandspells.com עם איני טועה יש בו רשימה של כשפים וכו'.. אולי תמצא שם כישוף שימושי בשבילך. לילה טוב.

למעלה