יש לי כמה שאלות..

btoash

New member
יש לי כמה שאלות..

אני רוצה לעשות חלום צלול אבל יש לי כמה שאלות: האם זה מפחיד? אני יכול פתאום לקום ליד איזה גופה או משהו מפחיד כשה?(בחלום) כמה זמן בערך אני יהיה בחלום הצלול? כמה שניות או הרבה זמן? אם אני אתאמן ואתאמן ואצליח לעשות את זה ברמה גבוהה.. אני אוכל לעשות את זה כל לילה? או שזה יכול לגרום לנזק מוחי כלשהו ומומלץ לעשות פעם בשבוע ככה טוב זהו:\ אם יהיו לי עוד שאלות אכתוב פה..

יש לי כמה תשובות..

1.יכול להיות בדיוק כמו בחלום רגיל אבל שאתה מחצלל (יודע שאתה חולם) אתה לא תפחד מזה וחוץ מזה תוכל להחליף את זה בכל דבר נחמד יותר שתרצה 2. זה תלוי בכישרון, הכי ארוך שלי היה 5 דקות אבל יש גם כאלה שהצליחו חצי שעה (נראה לי ) 3. גם זה תלוי בכישרון יש אנשים שיכולים ולא שמעתי עדיין על אף אחד שניזוק מזה רק כדאי להיזהר שלא תתמכר לזה כי אז כל היום תישן

btoash

New member
עוד שאלה..

אם אני ברגע מפחיד כלשהו שבאים אליי כל מני רוחות או כל דבר אחר אני יכול להתעורר בעצמי? אני יכול לגרום לעצמי להתעורר מהחלום המפחיד?

btoash

New member
עווווד שאלה (מצטער :X)

קודם כל תודה שענית לי מקודם.. יש לי עוד שאלה.. מה קורה אם מתים בחלום? סתם "מתים" או מתעוררים מהחלום? וחלום צלול זה כמו מציאות וירטואלית נכון? אם מתים בחלום הצלול המוח גם מת.. אז כמו שאומרים הבן אדם לא יכול לחיות בלי המוח.. אם הבנתם למה אני מתכוון..

btoash

New member
חח עוד שאלה כל פעם צץ משהו חדש

נכון צריך לכתוב יומן חלומות? אז אי אפשר לכתוב בו חלומות שחלמתי פעםם וכשאני חולם חלום אני בכלל לא זכור כלום ממנו איך אני אמור לכתוב יומן אולי פעם בחודש אני זוכר חלום..

אני אנסה לענות לך על כל השאלות

1. אף פעם לא נסיתי להתעורר מחצלול אבל לא נראה לי שזה בעיה (תעצום עיניים או תגיד לעצמך שאתה רוצה להתעורר) 2. אם מתים בחלום אתה מתעורר (זה קרה לכמה אנשים בפורום) אין מצב שהמוח מת כי זה רק דמיון כמו שאם אתה מקבל מכונים בחלום היא לא תישאר לך 3. אפשר לכתוב חלום שחלמת פעם (אני לא בטוח שזה אפקטיוי אבל לך תדע) 4.ככל שתתמיד בכתיבת היומן תזכור יותר. אם אתה שואל איך להתחיל אז תגיד לעצמך לפני השינה "שאני אתעורר אני אזכור חלומות" ותתכוון לזה (זה עובד מנסיון). ושאתה מתעור תשכב עשר דקות במיטה בעיניים עצומות ותנסה לשחזר את החלומות מקווה שעזרתי נ"ב כדאי שתלמד לשרשר למקום הנכון :)

btoash

New member
קודם כל תודה רבה שעזרת לי..

אבל יש לי עוד שאלה.. קראתי את כל מה שכתוב באתר מילה מילה ולא הבנתי בעצם איך חולמים חלום צלול! קראתי איך לבדוק מציאות איך לדעת אם זה חלום או מציאות, הארכת החלום וכל זה אבל לא ראיתי מדריך שמסביר בעצם איך להיכנס לחלום צלול בכלל מקווה שתענה לי במהרה.. תודה

זה בעיקר אימונים

יש מספר דרכים שזה קורה: 1.מתאמנים כל כך הרבה על ב"מ שאתה נזכר לעשות גם בחלום 2. DILD פתאום באמצע החלום מכה בך ההבנה שאתה חולם 3. MILD אין לי כח להסביר בדיוק איך אבל בעיקרון אתה נכנס לחיצלול ע"י נסיון לחזור לחלום קודם 4. wild גם זה אני לי כח להסביר אבל בעיקרון אתה נרדם תוך כדי שאתה מודע 5. לפעמים מרוב שאתה מתעסק בחלומות צלולים וכותב יומן ואומר לעצמך שאתה רוצה לחצלל אתה מחצלל וזה נקרא שיכנוע עצמי

btoash

New member
תודה שענית לי אבל..

אני רוצה לנסות את השיטה המקורית.. השיטה הראשונה.. אבל איך בכלל מאמינים שזה חלום כשאתה באמצע החלום?! כאילו חלמתי הרבה חלומות וזה כמו סרט אי אפשר להתערב שם איך אפשר לגרום לעצמך להאמין שאתה בעצם בחלום? אני כל כך רוצה לנסות את זה ועוד שאלה אחת אפשר לעשות את זה לפני השינה? כאילו לפני שהולכים לישון?

roger4x4

New member
עכשיו תורי לענות

1. אם אתה עושה בדיקת מציאות באמצע החלום (כמו לגרום ליד שלך לעבור דרך הקיר) אז היד שלך באמת תעבור דרך הקיר. ואז תבין שאתה בחלום, והחלום יהפוך לחלום צלול. 2. אתה אולי יכול להגיד לעצמך לפני השינה שאם תראה את עצמך בגוף שלישי אז תעשה בדיקת מציאות. 3. תלוי מה זה "זה".

btoash

New member
אבל שמע

כשאני חולם חלום אני בכלל לא יודע שאני חולם אותו איך לעזאזל אני יכול להסביר.................................. לא יודע.. איך יודעים שאני בחלום אבל אני בכלל לא יודע שאני חלום כשאני יושן זה כמו אני עוצם עיניים ואחרי שניה אני מתעורר כאילו לא חלמתי בכלל אבל יש מקרים שאני חולם ואני יודע שאני חולם אבל זה מקרים נדיריםםםם וזה גם כמו סרט איך אפשר להתערב?! זה כל כך מסובךךך ואני כל כך רוצה שיהיה לי חצלול :{

FlakY

New member
ככה זה קרה לכולם

גם לי אתה פשוט אומר לעצמך עכשיו שזה הדבר הכי קשה שיש וזה פשוט לא נכון! אם תכתוב יומן חלומות ותעמיק בנושא ומידי פעם תקפוץ לפה לקרוא יהיה לך חלום צלול מובטח לי כבר קרה כמה פעמים שהייה לי דילד ותאמין לי זה לא קרה בין לילה,תתאמן ותצליח,(קשה באימונים קל בקרב P:)

btoash

New member
טוב עד עכשיו ישני..

כששלחתי את ההודעה האחרונה שלי פה הלכתי לישון בתקווה לזכור חלום.. עכשיו כשהתעוררתי כמו שאמרו פה לא זזתי וישכבתי עם עיניים עצומות... ולא נזכרתי בחלום זכרתי קטע קטן שאני וחברים שלי במסעדה אני ועוד מישהו שאני מכיר הולכים ויושבים ליד השולחן וזהו החלום היה הרבה יותר ארוך אבל אני לא זוכר יותר מזה:{

FlakY

New member
ככה זה תמיד

בהתחלה זוכרים קצת רושמים את זה ביומן ואז לאט לאט זוכרים הרבה יותר אני התחלתי אם רבע עמוד לחלום ועכשיו כל חלום זה לפחות עמוד וחצי-שתיים..

btoash

New member
אתה אומר לי ש..

אתה אומר לי שאם אכתוב את מה שראיתי ביומן שלי אני אזכור עוד דברים שקשורים לחלום? :X אני לא בטוח כי אני זוכר את הקטע הזה הקצר הזה טוב

btoash

New member
והוספתי אותך לאייסיקיו תתחבר

יש לי כל כך הרבה שאלות לשאול אותך :{

אפשר להתערב בחלום בזה שתתחיל

לעשות את כל התרגילים האלה.. של קודם כל היומן חלומות...אבל במצב שלך כדי את הבדיקות מציאות... כדי קודם כל תדע שאתה חולם.. ולגבי ההתערבות בחלום.. גם לי זה קורה.. אני אישית כל הזמן יודעת שאני חולמת אבל לא מצליחה להתערב.. אז מה שאני עושה זה פשוט להגיד את המשפטים במיטה..אני אומרת מה שאני רוצה.. ואתה יכו לאפילו להגיד משפטים שאתה בוחר לעצמך.. נגיד היום אני יחצלל על בחורה מסויימת..
חח לא יודעת..מה שתבחר.. אז הינה כמה משפטים ממש טובים: 1.היום בלילה אני יחלום חצלול!! 2.אמ ואני יזכור ממש טוב את החלום שלי (אגב לי זה מצליח אני זוכרת איזה 4 חלומות בבוקר).. 3.שאני יחלום אני אדע שאני חולם..!! אז פשוט ממש תתכוון שאתה אומר את זה ותגיד את זה בלי סוף.. ממש .. את שאתה תרדם.. תגיד את כל המשפטים ונראה מה יצא.. תעדכן

btoash

New member
תודה רבה אני ינסה את זה..

אבל כמה פעמים בערך אני צריך להגיד את המשפטים האלה? דרך אגב.. הלילה נסיתי את התוכנה lucid1 לא פועל :{ אני ינסה את lucid2 זה שמשמיע צלילים..

אה.. מתי שאתה הולך לישון ואתה

במיטה תגיד את המשפטים האלה בלי סוף.. תתכון אליהם את שתרדם.. פשוט תמשי ותמשיך להגיד.. בלב.. (חח)

למעלה