יש לי כמה שאלות ...

Mustang36

New member
יש לי כמה שאלות ...

אני מעשן כבר משהו כמו 16 שנה , ומאוד רוצה להפסיק ..אבל הצרות לא נפסקות אצלי אלא רק מתגברות , והנחמה היחידה שלי זה סגריות , מבאס !! רציתי לדעת אם אני מפסיק לעשן לחלוטין ועושה ספורט אז : א. האם יש סכנה לגוף (שבץ או התקף ) אחרי שינוי דרסטי בפעיליות ובמזון? ב. האם הגוף מתנקה בכלל מהרעלים , או שפשוט הכל נשאר ? ג. כמה זמן לוקח לגוף לנקות את הבלאגן (בתקווה שזה אפשרי) ? ד. האם גם קפאין הוא חומר ממכר ? תודה, והעיקר הבריאות !!

avital24

New member
שלום לך...

אני עונה לך מתוך ידע שלי ולא מתוך בחינה מקצועית אלא מדברים ששמעתי במהלך החיים ותשאיר תשאלה שתשמע עוד תשובות אבל ככה: א. בקשר לסכנה לגוף כדאי לך להתייעץ עם רופא ולשאול אותו לגביך בדיוק לפי בדיקות שהוא יעשה לך , מצב הריאות וכו' (בקטע של מאמץ אירובי) ב. הגוף מתנקה מרוב הרעלים אבל לריאות לוקח יותר זמן להתנקות ואם זיכרוני אינו מטעה אותי אם אתה עובר כמות מסויימת של "זיהום" בריאות זה נזק בלתי הפיך ג. נראה לי שהריאות מתנקות משהו כמו חצי שנה , הגוף קצת יותר מהר אבל אני לא סגורה על זה. ד. ונראה לי שקופאין גם ממכר. והמלצה חמה שלי שתנסה להתייעץ עם מישהו או ללכת לקבוצת גמילה כי הבעיה מתחילה שיש לך צרות והחיים לא מחייכים ואז נופלים להתמכרויות יותר בקלות וצריך לפרוץ את המעגל לגרום לחיים לחייך אליך ואז לא להזדקק לסיגריות , כל התמכרות נובעת מכך שהאדם לא מרגיש טוב עם עצמו אז בשביל לפתור את ההתמכרות אתה צריך להבין מה חוסם את האושר שלך בחיים מה מונע ממך להיות מאושר וחסר בעיות וברגע שתבין את זה (שכדאי גם לעשות עם מישהו מקצועי) יהיה לך הרבה יותר קל להיגמל. בהצלחה אביטל

Mustang36

New member
תודה רבה לך ../images/Emo51.gif

איפה יש קבוצת תמיכה כזו ? וכמה זה עולה ? שוב תודה..

avital24

New member
בכל קופ"ח שאתה../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

חבר בה , למאוחדת יש פירסומים לקבוצות גמילה מעישון וגם לכללית , אתה צריך להתקשר לקופה שלך (למוקד הטלפוני) ולשאול אותם על קבוצה כזו , הם כבר יתנו לך את שאר הפרטים , זה ייתן לך גם כוח להתמודד עם שאר החיים שלך ולהפוך אותם לטובים יותר. ו-
כבר אמרתי...
אז שיהיה בהצלחה

למעלה