יש לי כמה שאלות

little kitten

New member
יש לי כמה שאלות

מישהו פה ראה השיר שלנו, זה יותר יפה מטלנובלה בע"מ????
איזו דמות הכי מצחיקה אתכם בטלנובלה בע"מ" אותי אישית הכי הצחיקה הזצינה שבה מירי מורן אמרה שהיא הולידה סטייק. חחחחחחחחח איזה קורע

../images/Emo6.gif יש מלא קטעים מצחיקים!!

שרית ובטי!! ולא יודעת.. יש מלא...
ולא רואה ש"ש סורי...

shany17

New member
../images/Emo46.gif את מתכוונת "זמר-לך"../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif

שכחת שהם שינו את שמם

וואלהההההההההה נכון!!!!!!!!

כי השיר שלנו לא יכל להיכנס בפוסטר!!! נכון! חחח סורי... זמר לך

shany17

New member
../images/Emo45.gifגם../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif

וגם כי ה"שיר שלנו" לא יכול להכנס לפורומושלם כמו זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם

Alfasa

New member
קייזרמן הכי מצחיק...../images/Emo3.gif

"נו אמא מה את רוצה? אני נשבע לך זה לא הברביות שלי!!"

נכון באמת יש הרבה אבל אני לא ישכח..

את הקטע שטליה הייתה במסיבה של רננה וכולם דיברו על יום הולדת אז טלי אמרה: "אצל אחיין שלי בן 3 הקפיצו אותו באוויר והיה מאוורר תקרה למעלה אז הוא פגע בזה..חחח.. וכל הדם השפריץ..חח.. איזה פדיחות" חעחעחעחעחעחעחע אני נשפכתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!! זה היה אלוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! חעחעחעחעחעחעחעחעעחעחעח טליוש את גדולהההההההההה!!!

shany17

New member
../images/Emo6.gif כן... והיה עוד קטע במסיבה../images/Emo86.gif

שאפרת ברכה את דנה, ואמרה לה: "חשבתי הרבה הרבה מה כבר אפשר לאחל לילדה שיש לה פשוט הכל
אז חשבתי וחשבתי וחשבתי ומצאתי דבר אחד שאין לך... כלום!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודעת איך הלך בדיוק, אבל זה העיקרון... אויי זה היה ממש ממש מצחיקקקק

galoosh15

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש..../images/Emo26.gif

אני רוצה להריע כאן לגילת אנקורי.
בסצנה של ערב יום הנישואים של ניצה ונפתלי היא התחילה להגיד שהיא כמעט ילדה סטייק וזה לא היה עוד סתם סצנה.... הסצנה הזאת שהיא מדברת הייתה א=ד=י=ר=ה! היא אמרה את זה כל כך אמיתי... לי, לפחות, זה עשה ממש צמרמורת כזאת שהיא אמרה שהיא ילדה סטייק... מוכשרת..בין השחקניות הכי טובות

נכון! ואז דנה איחלה לה...

טליה איחלה לרננה ולדנה שתתאהבו במישהו שאוהב אתכן! ואז דנה אמרה- אפרת אני מאחלת את זה לך!! חעחעחעחעחעחעחעח זה היה קורעעעעעעעעעע!! טלנובלה משהו בן זונה!

למעלה