יש לי כמה שאלות ...

kooka

New member
יש לי כמה שאלות ...

יש לי קינג קליפורניה צעיר (40 ס"מ) ואני חושבת על להביא לו חברה אבל אני חוששת שכן הבנתי שגינגים לפעמים אוכלים אחד את השני....רציתי לשאול איך ומתי מרביעים...אם מישהו יכול לפרט לי על התהליך אשמח ללמוד. תודה מראש

itamar14

New member
תשובה

הקינג שלך עוד בייבי ורחוק מגיל ריבוי ב2-3 שנים. אין לשי קינגים יחד לא למטרת ריבוי כאחרי כמה שעות את תגדלי רק אחד מהם. תקני עוד כלוב קטן לנחדה השניה ואם אין לך מקום תוותרי על נושא השותפה/תעברי לסוג אחר של נחשים שכן חיים יחד.

kooka

New member
תודה...אבל איך יודעים מתי..

איך יודעים מתי לשים אותם יחד? מתי זה זמן הרביה שלהם?

כשהנחשים הגיעו לגיל שנתיים+

והם באורך ומשקל מתאימים לרביה. באביב אחרי תרדמת החורף (אפריל - מאי) מכניסים את הנקבה לטרריום של הזכר. ומשגיחים שהכל מתנהל כשורה. אם החיזור מתחיל מיד והנקבה נענת לחיזורי הזכר אז רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה להשאיר אותם כמה ימים ביחד. אם לא רואים הענות מצד הנקבה או אפילו תוקפנות מצידה כדאי להשגיח טוב טוב ולפעמים אפילו להפריד בינהם כשאתם לא נמצאים בחדר בשביל להשגיח על הנעשה. לכל זכר יתאים לכל נקבה ולכן הסיכון הגדול בלהשאיר אותם ללא השגחה.

DeadLine

New member
קינג

קינג כשמו הוא קינג הוא קניבל ויאכל את הנחש השני 40 ס"מ זה עדייו צעיר לרביה לדעתי בערך שנה וחצי שנתיים ומעלה יהיו סיכויים לרביה מוצלחת

למעלה