יש לי כמה שאלות....

gabi88

New member
יש לי כמה שאלות....

מישהו יכול בבקשה להגיד לי על הדברים הבאים: 1. מי הבן של מי?לא הבנתי כלום, מי זה הבן של טביתה ואליסטר? של ז'וליאן ותרזה? ומה הקשר של רבקה ואייבי לפני 50 שנה 2. מה יהיה בסוף עם אייבי היא תהיה עם סם או לא? 3. צ'ריטי תמות מתישהו כי היא מעצבנת אחושרמוטה 4. ואם אתם יכולים לספר עוד קצת על הפרקים שיהיו בעתיד אז תודה

תשובות ../images/Emo9.gif

1. אנדורה היא הבת של ג'וליאן וטאביתה מריה היא הבת של קיי ומיגל ליטל אית'ן הוא הבן של תרזה וג'וליאן מרטי הוא הבן של לואיס
ושרידן
וכרגע אם מה שהבנתי נכון אז לתרזה יש שני תינוקות בבטן, אחד שלה ואחד של גוון
2. רבקה ואייבי פשוט למדו יחד בבית הספר של העשירים או משהו כזה 3.
ענק! נכון למה שאני יודעת היא תיהיה עם סם לצערנו צ'רטי לא תמות
4. פרקים של העתיד מפרטים עליהם כול הזמן.. מקווה שעזרתי

שרידן סאאאקקססס ../images/Emo4.gif

סתם אחת עם מלא סיליקון. חוצמזה משלמים לה כדי להיות בחברת לואיס, ולא נדבר על זה שלהתנשק
לואיס

LauraLF

New member
את מתכוונת(וסליחה שלא שמתי ספויילר)

אנסטופידו!!!! LEECH!!!!

בטח שיש לה סיליקון!!!!!! ../images/Emo6.gif

אני אראה לך תמונה של שרידן לפני כמה שנים, ושל עכשיו ואז תגידי לי אם יש לה סיליקון או לא! אוי לואיסל'ה
אנטוניו סאקסססססס

LauraLF

New member
אולי את מתכוונת לתקופה שהיא

היתה בהריון ואז באמת גדל לה החזה אבל עכשיו הוא חזר להיות כמו פעם...

gabi88

New member
מה?איך יכול להיות?

מה????איך יכול להיות שתינוק של גוון בבטן של תרזה? ומתי יהיו כל הילדים האלה בתוכנית???ומתי כבר אייבי תהיה עם סם?

LauraLF

New member
קודם כל ספויילר מעלי ותשובה../images/Emo58.gif

תרזה היתה אם פונדקאית , גוון לא יכולה ללדת יותר ילדים יש עוד זמן עד שהילדים יכנסו לסדרה ואייבי אני חושבת תהיה עם סם עוד איזה שנתיים...אני חושבת..

מקנזי מושלמת!!!

אין לה סיליקון!!!! הכל טבעי, היא מושלמת ואין לה שום פגם בגוף- שומדבר בכלל! הדבר היחידי שלא מושלם אצלה זה שהיא לא פוטוגנית אבל זה לא אשמתה. אם זה נשמע כמו תקיפה- מצטערת. אני פשוט מאוד רגישה בנוגע לקנזי. ד"א סליחה שאני מתפרצת פתאום לפורום אבל אני קוראת בלתי נראית והייתי חייבת להגן על כבודה האבוד.

למעלה