יש לי כמה שאלות :

יש לי כמה שאלות :

1) מתי יוצא הסינגל הבא של קליס? 2) מתי יוצא הסינגל הבא של אוונסנס? 3) לאו- זון יש אלבום? ואם כן הוא נמכר בארץ? 4) איך האלבום של הרסמוס? 5) מה קורה עם סופי אליס בקסטור? 6) מה קורה עם פאפא רוצ'? 7) מה קורה עם בון ג'ובי? 8) יצא למדונה סינגל חדש? כי אני קניתי את האלבום שלה כשהוא יצא ויש שם כל כך הרבה שירים יפים... 9) מה קורה עם הולי וולאנס? 10)מה קורה עם ליברטיX? 11) מה קורה עם ה-A-TINS (או משהו כזה) חחחח זהו....תודה למי שההיה לו כוח לענות לי

ערן1987

New member
הנה מה שאני יודע

1)לא יודע
2)נראה לי ש-EF זה הסינגל האחרון שלהם מ-Fallen 3)לא יודע אם יש להם 4)לא יודע
5)היא בהפסקה 6)מוציאים אלבום(נכון לעכשיו) בסוף ספטמבר 7)לא יודע 8)לא חושב שייצאו עוד סינגלים אחרי LP 9)הולי וואלאנס? אממ,מתה? חח,סתם.. לא יודע 10)לא יודע 11)יצא להם אוסף ממש לא מזמן

Lost Lullaby

New member
אוונסנס עובדים על אלבום חדש

עד כמה שידוע לי, בינתיים רק כותבים חומרים. הם כבר הוציאו 4 סינגלים מFALLEN... (Bring Me To Life, Going Under, My Immortal, Everybody's Fool). ואת האלבום של הראסמוס אהבתי

dor307

New member
מה ש#אני@ יודע

1) מתי יוצא הסינגל הבא של קליס?אני יודע שהוא מיליונר אם אנדרה 3000לדעתי עוד כמה שבעות הוא יוצא באמריקה 2) מתי יוצא הסינגל הבא של אוונסנס? 3) לאו- זון יש אלבום? ואם כן הוא נמכר בארץ?כן, אוזון דיסקו,השאלה למה את רוצה(?) 4) איך האלבום של הרסמוס?לא השתגעתי. 5) מה קורה עם סופי אליס בקסטור?ילדה ועכשיו בהפסקה 6) מה קורה עם פאפא רוצ'? 7) מה קורה עם בון ג'ובי?הוציא אוסף לא מזמן וכרגע בסיבוב הופעות 8) יצא למדונה סינגל חדש? כי אני קניתי את האלבום שלה כשהוא יצא ויש שם כל כך הרבה שירים יפים...כנרא שכן, או איזי רייד או מאדר אנד פאדר (מי שלא יבחר יהיה הBסייד,הקליפ יצולחם במהלך הופעה ויצא סמוך לDVD של ההופעה, ואגב עוד יומיים[יום שני] יש לה יום הולדת 46 נידמה לי) 9) מה קורה עם הולי וולאנס?מחילפה חברת תקליטים 10)מה קורה עם ליברטיX?הוציאו אלבום שני לא מזמן 11) מה קורה עם ה-A-TINS (או משהו כזה)הסולנית עובדת על אלבום סולו

למעלה