יש לי כמה שאלות

wooow1

New member
יש לי כמה שאלות

שמעתי שהפסיכומטרי מחזיק 5-7 שנים, תלוי באוניברסיטה..מישהו יכול לומר לי באילו אוניברסטיאות זה מחזיק 5 ובאילו 7? מי עדיף- לחמן,high q, קידום, אנקורי או יואל גבע..(יש עוד?) והאם כולם עולים אותו הדבר?

TRIPLEfnH

New member
תשובות

לגביי השאלה הראשונה תיכנס לאתר של איזה אונ' שמעניינת אותך ותבדוק. לביי השאלה השנייה, המחירים משתנים מקורס לקורס ונעים בין 3 ל 7 אלף אם אני לא טועה. לגבי מי עדיף... השתתפתי בעבר בקורס הפסיכומטרי של זיו כספי, ולמרות שבדיעבד אני יכול להגיד שבכלל לא היה מתאים לי קורס, הקורס של זיו כספי הוא פשוט מתחת לכל ביקורת ויעיד על כך כל מי שהשתתף בו. לגביי קורסים אחרים יענו לך מי שהשתתפו בהן אבל אם לשפוט ע"פ הספרים (למדתי איתם לפסיכו 2), אז לקידום יש אחלה של ספר ושל HIGH Q על הפנים לגביי יואל גבע, יש לי חבר שהתחיל עכשיו לקראת יולי והוא נישמע מרוצה מאוד אם כי מוקדם מכדי לשפוט. לגביי אנקורי אין לי שמץ.

wooow1

New member
אוקיי ועוד שאלות..

אני כרגע סיימתי י"ב..ככה שאני מתכוונת לקחת את הבחינה דרך בית הספר..אבל- אני יכול להיות שהבגרויות יספיקו לי.. מה הממוצע בגרויות והפסיכמטרי שמתאים למנהל עסקים, ניהול או משפטים? והאם ניתן לעשות שיכלול בין הבגרויות לפסיכומטרי..?

ginni

New member
כדי לברר

סכמי קבלה כנסי לאתר מידעת ל"חישוב סיכויי קבלה". את מכניסה שם ציוני בגרות (במקרה שלך כרגע.. משוערים..) וציון פסיכו, הם עושים את השכלול ואת יכולה לבדוק אם את עומדת בסף קבלה של השנה. עקב ביטול שיטת המצרף אין קבלה למקצוע רק על סמך ציוני בגרות.. אלא אם כן נאמר אחרת: כלומר אם הממוצע שלך הוא מאוווד גבוה וזה מספיק לחוג מסויים גם בלי קשר לפסיכו שלך. שיהיה

למעלה